Mange skabeloner at vælge til diverse juridiske formål - jeg fandt den vi skulle bruge og trods skabelons enkle og brugervenlige layout havde jeg brug for svar på et par spørgsmål som jeg hurtigt f... Mehr ansehen
Vores største anbefaling til Jura Docs. Vi har netop afsluttet vores fremtidsfuldmagter hos notaren. Alt har fungeret til ug og vi valgte at betale 285 kr ekstra for at J.D. gjorde papirerne klar til... Mehr ansehen
Vi havde glæden af Line fra Jura Docs som hjalp os med at udfærdige en ægtepagt. Line var utrolig hurtig til at svare på mails, selv når vi skrev på sene tidspunkter og i weekenden. Alle vores sp... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lynhurtigt og til en god pris:)
Lynhurtig reaktion og på to dage et færdigt og tinglyst skøde. Imponerende…og så til en god pris.
Super hurtig og let skilsmisseskøde
Super hurtig og let skilsmisseskøde. Tak
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse. Virkelig sober og høflig betjening, både på telefonisk og mail henvendelse.
Kan anbefales.
God og tryg oplevelse.
Nemt- hurtigt og let at forstå
Nemt og tilgængeligt.
Nemt og tilgængeligt.
Hurtig hjælp fra Jura Docs da vi sad hos notaren og notaren ikke kunne finde ud af det.
Tak til Jura Docs
Tak til Jura Docs, med hensyn til at få lavet en fremtidsfuldmagt, de var til stor hjælp, da jeg ikke vidste så meget om hvordan man laver sådan en og meget venlige.
Mvh
Solvejg Kristensen
Meget nemt og profecionelt
Vi brugte Jura-docs til udfærdigelse af…
Vi brugte Jura-docs til udfærdigelse af testamente. Vi fik hjælp af Line, som hjalp med at gøre processen meget let. Hun svarede meget præcist, letforståeligt og lynhurtigt på alle vores spørgsmål, og hendes serviceniveau var bare generelt helt i top.
Testamentet blev hurtigt lavet, og prisen var endda også helt skarp. Stor anbefaling her fra.
Jura-Docs er let at anvende og kompetente medarbejdere.
En mægtig fin oplevelse. Det var let at finde ud af. Da jeg havde underskrevet digitalt, blev jeg lidt i tvivl. Telefonerede til Jura-Docs og fik et kompetent svar.
Kan varmt anbefales
Billigt og yderst kompetent firma
Vi har brugt Jura Docs til at lave to fremtidsfuldmagter. Det har været en rigtig god oplevelse. De har været rigtig gode til at servicere, følge op, i det hele taget fulgt opgaven helt til dørs. Samtidig har det været billigt og bestemt konkurrence-dygtigt. Vi kan kun anbefale Jura Docs, og skal vi senere have lavet noget lignende, er vi ikke i tvivl om, at det bliver Jura Docs vi vil benytte
Hurigt og effektiv løsning
Glimrende service
Rigtig god service!
God vejledning og råd Fremtidsfuldmagt
Det var nemt at oprette Fremtidsfuldmagt og god vejledning til hvad der skal gøres.
Funktionerer og er lidt vanskelig for…
Funktionerer og er lidt vanskelig for mig der er et ældre menneske
Ansøgning om fuldmagt
Alt i alt et tilfredsstillende forløb. Det var let at gå til og hurtig ekspedition. Kun et problem, nemlig at det ikke var blevet præciseret, at ens fuldmagtsansøgning skulle have et sagsnummer, så notaren lettere kunne finde ens sagspapirer frem. Ellers alt fint, også prisen!

Antwort von Jura Docs
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Det var nemt at forholde sig til.
Det var nemt at forholde sig til - kun et enkelt kald til med et enkelt spørgsmål, og det blev besvaret på bedste vis.
Kan absolut anbefales.
Niels B.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.