Inmiddels heb ik vandaag mijn vijfde paar oorbellen mogen ontvangen van Just Marie! En weer enorm blij en gelukkig ermee. Ik ben gek op deze stijl en krijg veel complimenten als ik ze draag en dat do... Mehr ansehen
Makkelijke website om van te bestellen en de producten zijn fenomenaal!! De oorbellen die ik heb besteld zijn echt geweldig en hele goede kwaliteit, erg tevreden mee. De bestelling kwam met een handge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het zijn fantastische sieraden. Ik geniet er iedere dag van en krijg veel complimenten. Snelle en zorgvuldige levering en in mooie doosjes of verpakkingen. Ik ben fan
Unternehmen hat geantwortet
Just Marie Jewellery levert mij al jaren de mooiste oorbellen. Steeds als ik deze oorbellen draag krijg ik complimenten erover. Ze blijven ook heel lang mooi. Sommige heb ik al meer dan tien jaar. De... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Just Marie Jewellery is een Nederlands sieradenmerk. Het label biedt luxe, stijlvolle en moderne sieraden met een rijk en tegelijk speels karakter. De oprichtster Marina Wilten-Kalff ontwerpt zelf en laat de sieraden met de hand maken door een goudsmid op Bali. Voor de sieraden worden hoogwaardige materialen zoals zilver, (18-karaats verguld) goud en half edelstenen gebruikt. Na ruim tien jaar sieraden ingekocht te hebben, verwezenlijkte zij haar droom om een eigen sieradenlijn op de markt te zetten. Just Marie was geboren. Een label voor zelfbewuste vrouwen met een eigen stijl en een liefde voor mode die zichzelf iets moois gunnen.
Oud Over 50, 3632VD, Loenen aan de Vecht, Niederlande
- 06-54990215
- marina@just-marie.nl
- just-marie.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Gek op Just Marie!
Ik ben gek op deze stijl en krijg veel complimenten als ik ze draag en dat doe ik elke dag. Snelle levering en mooi verpakt!
Heel mooie oorbellen en mooi verstuurd
ging veel mis
Tja, er ging veel mis!
Bestelling door elkaar gehaald, ik kreeg bestelling van een andere klant, de andere klant die van mij. Op zich niet zo erg, maar Just Marie deelde onze namen en adressen met elkaar om elkaar de bestelling toe te sturen. Dat kan natuurlijk echt niet met oog op privacy! Bestelling duurde daardoor echt te lang. Ze compenseerde wel het ongemak met een extra gratis armband (die ik niet mooi vond). Heb uiteindelijk gehele bestelling op eigen kosten teruggestuurd, want de bestelde armbanden vond ik bij nader inzien ook niet mooi, niet mooi goud als op de foto en zoals oorbellen die ik al eerder en vaker heb gekocht, maar meer roze.

Mooie sieraden
Mooie sieraden, snel ontvangen in een mooie verpakking. Echt een aanrader!

Antwort von Just Marie Jewellery
Bij ruiling kreeg ik het nwe product…
Bij ruiling kreeg ik het nwe product binnen 2 dagen in huis

Armband Kim
Ik heb vorige week de armband Kim gekocht. Ziet er mooi uit. Alleen je raakt de armband zo kwijt. Is meerdere keren van mijn pols gevallen en kom net thuis en de armband is nu echt verloren!

Het zijn fantastische sieraden

Antwort von Just Marie Jewellery
Snelle levering in een mooie…
Snelle levering in een mooie verpakking. Het sieraad is heel mooi van kwaliteit en zit goed. Het zit luchtig en je voelt amper dat je ze aan hebt

Al 10 jaar een heel tevreden klant
Al 10 jaar een heel tevreden klant! Kwaliteit is altijd goed!

Goede kwaliteit, snelle bezorging
Hele mooie ketting besteld! Snelle bezorging! Tevreden over all!

Mooie oorbellen
Op tijd bezorgd en ik krijg veel complimentjes over de mooie oorbellen!

Antwort von Just Marie Jewellery
Snelle levering en prachtige oorbellen
Snelle levering en prachtige oorbellen!
Heb hier al vaker besteld en levering is altijd snel en de oorbellen zijn altijd boven verwachting mooi!

Top oorbellen
Top oorbellen! Heel mooi en goed van kwaliteit. Goed ingepakt en leuk verzonden :-) ben blij!!!

Antwort von Just Marie Jewellery
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.