Just Marie Jewellery Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inmiddels heb ik vandaag mijn vijfde paar oorbellen mogen ontvangen van Just Marie! En weer enorm blij en gelukkig ermee. Ik ben gek op deze stijl en krijg veel complimenten als ik ze draag en dat do... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijke website om van te bestellen en de producten zijn fenomenaal!! De oorbellen die ik heb besteld zijn echt geweldig en hele goede kwaliteit, erg tevreden mee. De bestelling kwam met een handge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het zijn fantastische sieraden. Ik geniet er iedere dag van en krijg veel complimenten. Snelle en zorgvuldige levering en in mooie doosjes of verpakkingen. Ik ben fan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Just Marie Jewellery levert mij al jaren de mooiste oorbellen. Steeds als ik deze oorbellen draag krijg ik complimenten erover. Ze blijven ook heel lang mooi. Sommige heb ik al meer dan tien jaar. De... Mehr ansehen

1. Schmuckdesigner

Vom Unternehmen geschrieben

Just Marie Jewellery is een Nederlands sieradenmerk. Het label biedt luxe, stijlvolle en moderne sieraden met een rijk en tegelijk speels karakter. De oprichtster Marina Wilten-Kalff ontwerpt zelf en laat de sieraden met de hand maken door een goudsmid op Bali. Voor de sieraden worden hoogwaardige materialen zoals zilver, (18-karaats verguld) goud en half edelstenen gebruikt. Na ruim tien jaar sieraden ingekocht te hebben, verwezenlijkte zij haar droom om een eigen sieradenlijn op de markt te zetten. Just Marie was geboren. Een label voor zelfbewuste vrouwen met een eigen stijl en een liefde voor mode die zichzelf iets moois gunnen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gek op Just Marie!

Ik ben gek op deze stijl en krijg veel complimenten als ik ze draag en dat doe ik elke dag. Snelle levering en mooi verpakt!

10. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ging veel mis

Tja, er ging veel mis!
Bestelling door elkaar gehaald, ik kreeg bestelling van een andere klant, de andere klant die van mij. Op zich niet zo erg, maar Just Marie deelde onze namen en adressen met elkaar om elkaar de bestelling toe te sturen. Dat kan natuurlijk echt niet met oog op privacy! Bestelling duurde daardoor echt te lang. Ze compenseerde wel het ongemak met een extra gratis armband (die ik niet mooi vond). Heb uiteindelijk gehele bestelling op eigen kosten teruggestuurd, want de bestelde armbanden vond ik bij nader inzien ook niet mooi, niet mooi goud als op de foto en zoals oorbellen die ik al eerder en vaker heb gekocht, maar meer roze.

4. Mai 2026

Antwort von Just Marie Jewellery

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Allereerst begrijpen wij heel goed dat de situatie rondom de verwisselde bestelling erg vervelend is geweest en dat de communicatie daaromheen niet is gegaan zoals het hoort. Daarvoor hebben wij ook meerdere malen onze excuses aangeboden. Wel willen wij graag benadrukken dat uw gegevens nooit rechtstreeks bij de andere klant terecht zijn gekomen.

Wat wij daarnaast jammer vinden, is dat de persoonlijke service voorafgaand aan uw bestelling blijkbaar niet is meegewogen in uw beoordeling. Vooraf hebben wij uitgebreid telefonisch en via WhatsApp contact gehad, meerdere foto’s toegestuurd en samen gekeken welke sieraden qua kleur en combinatie het beste bij elkaar zouden passen. Wij hebben hierin juist geprobeerd zo zorgvuldig en servicegericht mogelijk mee te denken.

Het spijt ons uiteraard dat de uiteindelijke kleur van de armbanden achteraf toch niet naar wens bleek. Smaak en beleving van kleur kunnen online soms anders overkomen dan verwacht. Juist daarom vinden wij het jammer dat dit uiteindelijk heeft geleid tot een beoordeling van 2 sterren, ondanks onze excuses en de moeite die wij hebben gedaan om het probleem zo goed mogelijk op te lossen.

Just Marie Jewellery

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Armband Kim

Ik heb vorige week de armband Kim gekocht. Ziet er mooi uit. Alleen je raakt de armband zo kwijt. Is meerdere keren van mijn pols gevallen en kom net thuis en de armband is nu echt verloren!

2. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Just Marie Jewellery

Wat vervelend Margriet! Wij vinden het fijn als we een email van je ontvangen en dit probleem kunnen oplossen. Graag een bericht naar info@just-marie.nl. Met vriendelijke groet Just Marie Jewellery Marina

Het zijn fantastische sieraden

16. April 2026

Antwort von Just Marie Jewellery

Heel veel dank voor je enthousiaste reactie!

Mooi gemaakt

Mooi gemaakt, mooi verpakt, snel geleverd.

16. April 2026

Heel veel dank!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering in een mooie…

Snelle levering in een mooie verpakking. Het sieraad is heel mooi van kwaliteit en zit goed. Het zit luchtig en je voelt amper dat je ze aan hebt

30. März 2026

Antwort von Just Marie Jewellery

Heel veel dan voor de positieve feedback!

Heel tevreden!

Goede en snelle service, en mooie oorbellen!

17. Februar 2026

Heel veel dank!

Top oorbellen

Top oorbellen! Heel mooi en goed van kwaliteit. Goed ingepakt en leuk verzonden :-) ben blij!!!

2. Jänner 2026

Antwort von Just Marie Jewellery

Heel veel dank voor enthousiaste review!!!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr