Jyske Forsikring Bewertungen 284

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende og overraskende misinformation fra Jyske Forsikring. Dårlig rådgivning og mangel på viden blandt personale. Har taget dem i at modsige sig selv. Hjælper ikke en trofast kunde igennem 3,5 år... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et glimrende og oplysende - fin information - med velorienteret repræsentant fra Jysk Forsikring. Var hurtig til at opfatte, hvad jeg var interesseret i - og hvad jeg ikke ønskede. Mødet blev o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie... Mehr ansehen

1. Versicherungsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

4,5

1 Stern

Hurtig og god kundeservice

28. November 2025

Hej Hans
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og grundig gennemgang af vores…

God og grundig gennemgang af vores forsikringer af Nicklas i et sprog som var til at forstå.

27. November 2025

Hej Bente
Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med en grundig gennemgang af dine forsikringer, og at sproget var let at forstå. Tak for din tilbagemelding.

God og enkel gennemgang

Det var en god og enkel gennemgang med en forsikringskonsulent. Han var godt forberedt og kunne svare på alle spørgsmål.

27. Oktober 2025

Hej Per
Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse og fik svar på alle dine spørgsmål. Vi sidder klar til at levere samme gode service, hvis det skulle være en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Philip ydede den optimale kundeservice…

Philip ydede den optimale kundeservice i f m udvidelse af den nuværende indboforsikring.

25. November 2025

Hej Preben
Mange tak for din positive feedback. Jeg er rigtig glad for, at du havde sådan en god oplevelse med min kollega.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste og jeg havde en rigtig god…

Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse med Christian. Han var super god at komme med anbefalinger og spørge ind til os og vores behov.

21. November 2025

Hej Hens
Det er skønt at høre, at I havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at I deler jeres positive oplevelse. Tak for jeres feedback!

Hurtig betjening

Hurtig betjening, venlig og hjælpsom medarbejder,
god til at forklare ting uden at presse en til at tegne ny forsikring.

21. November 2025

Hej Gitte
Mange tak for din positive feedback. Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tak for din positive feedback om min kollegas hjælpsomhed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og ærlig samtale med konkrete svar…

God og ærlig samtale med konkrete svar på mine forespørgsler. Og et par tusinde kroner om året er også værd at tage med.

6. November 2025

Hej Flemming
Jeg er glad for at høre, at du havde en god samtale med min kollega og fik konkrete svar på dine spørgsmål. Og det er da bestemt også dejligt at spare penge. Mange tak for din anmeldelse.

Forsikringsskift.

Havde telefonmøde med JF, Niclas, der var meget kompetent, rådgav mig på bedste måde og var ikke i tvivl om, at jeg ville skifte forsikringsselskab. Hele forløbet har været meget professionelt og tilfredsstillende for mig.

13. November 2025

Hej Sonja
Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med min kollega. Det er skønt at høre, at du har modtaget god rådgivning. Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Seriøst og behageligt behandling

De hjalp med at opdatere alle vores forsikringer.

13. November 2025

Hej Silvia
Jeg er glad for at høre, at vi kunne hjælpe med opdateringen af jeres forsikringer. Tak for den positive tilbagemelding!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super support og så gjorde det jo…

Super support og så gjorde det jo heller ikke noget at man sparrede en masse penge.

10. November 2025

Hej Per
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service - og samtidig sparet penge. Det er jo altid dejligt. Tak for din positive tilbagemelding.

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning med god tid og anbefalinger - både ved skift og da jeg siden skulle tilføje

3. November 2025

Kære Steen
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning . Tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på det.

Opsigelsesgebyr

Jeg var ganske tilfreds, ingen fejl fra Jyske Forsikrings side af, de har fået penge og policen har aldrig været brugt. Men når I så sender en regning med et opsigelsesgebyr for lige at suge de sidste penge, så beder I om dårlige anmeldelser og har skræmt mig fra nogensinde at anbefale eller bruge jer igen. Føj noget svineri.

Hej Anders

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse pga. vores opsigelsesgebyr. Det er sådan, at hvis man opsiger en forsikring hos os med kort varsel, så opkræver vi et opsigelsesgebyr på 80 kr. (Gebyret er højere, hvis det er inden for det første år.)

Dette er standard praksis hos mange danske forsikringsselskaber. Jeg er ked af, at det har skabt en ærgerlig oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi er en familie med samlet 10…

Vi er en familie med samlet 10 forsikringer i Jyske Forsikringer gennem mange år.
Grundet flytning af indboforsikring fra Jyske Forsikring efter 2 mdr opkræves et gebyr på kr. 800 til min datter, som er studerende. kontakt til Jyske Forsikring om refundering af gebyret afvises blankt.
Jyske Forsikring skal ikke fremadrettet tjene yderligere på mig.

Hej Pia

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse pga. vores opsigelsesgebyr. Det er sådan, at hvis man opsiger en forsikring hos os med kort varsel inden for det første år, så er der et højere opsigelsesgebyr. Dette er standard praksis hos mange danske forsikringsselskaber. Jeg er ked af, at det er kommet som en ærgerlig overraskelse.

God kundeservice

God kundeservice.

Hej Mathias
Tak for den gode anmeldelse. Den sætter vi pris på, og jeg er glad for, at du oplevede god kundeservice hos os.

YES!

YES! Andreas fik tegnet og forklaret og mega nærværende ! Tiptop - brugt penge som sikkert bare er for en "sikkerheds skyld" hurrraaa

5. November 2025

Kære Tali
Mange tak for den flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med min kollega.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt møde god forklaring

Godt møde
Gode oplysninger
Godt forberedt

31. Oktober 2025

Kære kunde
Mange tak for anmeldelsen.
Jeg er glad for, at du havde et godt møde med min kollega.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en rigtig god behandling i…

Fik en rigtig god behandling i forbindelse med mit online møde med Casper . Han var grundig og forklarende i forhold til de ting som giver mening for ens situation. Man får ikke fornemmelse af, at han forsøger at overforsikre.

4. November 2025

Hej Charlotte
Jeg er glad for at høre om din gode oplevelse med min kollega. Tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver grundigheden og de klare forklaringer, der er tilpasset din situation.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget grundig og professionel…

En meget grundig og professionel gennemgang med svar på alle mine spørgsmål

31. Oktober 2025

Hej Poul Erik
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du har fået en god forsikringsgennemgang, hvor alle dine spørgsmål blev besvaret. Vi sidder fortsat klar til at levere den samme gode service.

Elisabeth

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr