Jyske Forsikring Bewertungen 286

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget behageligt møde med Emil, hvor vi gennem gik vores forsikringer, og han kom med nogle ændringer i forhold til dækning, meget kompetent, og let forståeligt, så tusind tak for det. Venlig hilse... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende og overraskende misinformation fra Jyske Forsikring. Dårlig rådgivning og mangel på viden blandt personale. Har taget dem i at modsige sig selv. Hjælper ikke en trofast kunde igennem 3,5 år... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et glimrende og oplysende - fin information - med velorienteret repræsentant fra Jysk Forsikring. Var hurtig til at opfatte, hvad jeg var interesseret i - og hvad jeg ikke ønskede. Mødet blev o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Versicherungsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundig og professionel rådgivning oppe…

Grundig og professionel rådgivning oppe i Helsingør

14. August 2025

Hej Elisabeth.

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse af os i Jyske Forsikring i Jyske Banks afdeling i Helsingør. Tak for de fem stjerner.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mit skift til Jyske forsikring har jeg bittert fortrudt

Mit skift til Jyske forsikring har været både kaotisk og utilfredsstillende fra dag 1.
Man bliver jo lovet, at man som kunde er helt fritaget for alt besvær i forbindelse med opsigelse af tidligere forsikringer, alt går helt automatisk og uproblematisk. Straks efter aftalen med Jyske Forsikring er indgået modtager jeg en opkrævning fra mit tidligere forsikringsselskab pga. utidig opsigelse af campingvognsforsikring. Jeg kontakter Jyske forsikring, og beder dem få misforståelserne ryddet af vejen, og at jeg under ingen omstændigheder vil betale regningen. Der sker ingenting, og det ender med jeg må betale regningen plus et rykkergebyr. Jeg får dog refunderet forsikringsafgift for maj måned, da jeg har betalt forsikringspræmie til begge forsikrings selskaber. Næste oplevelse er en ødelagt ferie. Under en busrejse til Italien er min mand uheldig, snubler på et trappetrin, og får en alvorlig skade i det ene ben. Efter hjemkomsten vil jeg naturligvis sende en skadesanmeldelse til vores rejseforsikring. Det viser sig ret umuligt, man har 10 minutter, er man ikke hurtig nok forsvinder alt man har tastet ind. Gad vide om det er et system, der er opfundet for at få kunden til at give op ? Det tog mig et par dage, at opnå den nødvendige hastighed, og min anmeldelse blev sendt d. 21.05.2025, dagen efter får jeg en automatisk bekræftelse på min anmeldelse, med venlig hilsen Alka Rejseservice ? Det var nyt for mig at at Alka er en del af Jyske Forsikring. Det selskab har min mand i sine yngre år haft dårlige er faringer med, så vore forventninger til en fair behandling svandt ind, åbenbart med god grund, for der er nu gået ca. 8 uger, og vi har intet hørt. Min mand har siden vi kom hjem gået til behandling hos fysioterapeut, og har stadigvæk mange smerter i benet. Mit bedste råd til alle der læser mit indlæg: Hold Jer lang væk fra Jyske Forsikring

6. Mai 2025

Hej Tove.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage din oplevelse med både opsigelsesgebyr og din skadebehandling efter din mands uheld på rejsen. Det er på ingen måde sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve at skifte til Jyske Forsikring. Det skal, som du siger, være nemt og uproblematisk.

1. Mht. til gebyret fra dit tidligere selskab er der desværre sket en misforståelse fra vores side. Min kollega kontakter dig hurtigst muligt. Vi beklager fejlen.
2. Vi vil gerne understrege, at Jyske Forsikring og Alka ikke har noget med hinanden at gøre, og den ærgerlige fejl med signaturen på e-mailen ligger hos vores gode samarbejdspartner Falck Global Assistance. Vi har været i dialog med dem, og de kontakter dig snarligt med henblik på at få hjulpet dig og din mand godt videre efter skaden.

God bedring til din mand. Og endnu engang beklager vi dit forløb hos os i Jyske Forsikring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og venlig professionel vejledning

13. August 2025

Kære Ebbe

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores vejledning. Mange tak for din positive anmeldelse

God og sikker information

God og sikker information. Meget venlig betjening

11. August 2025

Hej Bjarke.

Tak for din tilbagemelding og fem flotte stjerner.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med vores kommunikation og betjening. Det er nemlig en rigtig vigtig del af vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

god vejledning i Herning og meget…

god vejledning i Herning og meget venlig kvinde

11. August 2025

Hej Inger.

Got at høre, at vi har kunnet hjælpe i det vestjyske. Tak for fem stjerner.

Ærlighed og gennemskuelighed – derfor valgte jeg Jyske Forsikring

Jeg har talt med Søren for at høre nærmere om Jyske Forsikring, og jeg må sige, at jeg oplevede ham som både meget professionel og grundig i sin rådgivning. Han formåede at forklare forsikringerne på en måde, der var let at forstå, og det gav mig stor tryghed i min beslutning.

Derfor har jeg valgt at tegne en forsikring hos Jyske Forsikring.

Jeg har tidligere været i dialog med flere andre forsikringsselskaber, men oplevede desværre ofte, at de enten ikke kunne besvare mine spørgsmål fyldestgørende eller forsøgte at undvige dem. Det gav mig indtryk af, at man som kunde ikke fik den ærlige og gennemsigtige rådgivning, man har behov for.

Det har heldigvis ikke været tilfældet hos Søren og Jyske Forsikring – tværtimod. Jeg sætter stor pris på den ærlige og hjælpsomme tilgang, jeg er blevet mødt med.

Tusind tak for det.

23. Juli 2025

Hej MF.

Velkommen til Jyske Forsikring.

Tak for din detaljerede beskrivelse af dit forløb med at blive kunde hos os i Jyske Forsikring. Og ikke mindst tak for 5 flotte stjerner. Det er virkelig godt at høre, at du kan mærke en forskel fra de andre selskaber. Vi arbejder hver dag med at blive bedre til at forstå og rådgive vores kunder om forsikring.

Rigtig god sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint med et personligt møde

Havde personligt møde med JB Forsikring i Amaliegade fredag og samme dag modtog jeg et skriftligt tilbud der indeholdt eksakt de aftaler der blev lavet.
Og til de rigtige priser/betingelser.
Hurtigt og professionelt

1. August 2025

Hej Niels.

Velkommen til Jyske Forsikring.

Jeg er glad for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med rådgivning og tillbud hos os.

Tak for feedback og 5 stjerner.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Latterligt med 400,- opsigelses…

Latterligt med 400,- opsigelses gebyrer, når man har været kunde i halvandet år.

Godt jeg ikke skal være ved jer mere.

3. August 2025

Hej Mattis.

Det er som udgangspunkt gratis at opsige sine forsikringer hos os, hvis det sker til hovedforfald, det vil sige til den dato hvor forsikringen er oprettet.

Hvis du opsiger på andre tidspunkter, opkræver vi et opsigelsesgebyr, som du beskriver.

Vi ønsker dig god vind i dit nye forsikringsselskab.

Fortsat god sommer,

Hurtig

Hurtig, servicemindet og flink at snakke med. Super behagelig oplevelse, god til at forklare.

Stur stur 5tal

1. August 2025

Hej Nicolai.

Rigtig dejligt at høre, at du har fået god service hos os. Tak for det sture, sture 5tal ;-). Det sætter vi stor pris på.

5 stjerner er ikke nok!

Fantastisk oplevelse med kvalificeret rådgivning og rigtig god service.
5 stjerner er ikke nok ...

25. Juli 2025

Hej Steen.

Tak for roserne og 5 stjerner. Det er bare godt at høre, at du har oplevet rigtig god rådgivning.

God sommer.

Langsom, forvirret, ubrugbar

Det har taget dem 6 uger mindst at vende tilbage til mig vedr forsikringsforespørgsel. Endelig lykkedes det mandag (efter at de løj om at de havde e-mailet mig tidligere). Får e-mail mandag eftermiddag et de vender tilbage tirsdag. Intet sker. Da jeg skriver tilbage torsdag skriver de straks tilbage at de ikke vil sælge mig en indboforsikring uden at sælge mig alle mulige andre husforsikringer, som jeg ikke har brug for, da ejerforeningen her allerede har der. Anbefaler at folk finder et andet sted

24. Juli 2025

Kære Jan
Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi tager din feedback til os.

Hjælpsom betjening

Hjælpsom betjening

15. Juli 2025

Kære Martinus
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med hjælpsom betjening.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop haft problemer med min…

Jeg har netop haft problemer med min kloak, som skulle repareres. Jeg gruede for at skulle “kæmpe” med forsikringen omkring dækning af skaden. Mandag ringer jeg ind til forsikringen og får grønt lys på dækning, onsdag bliver skaden lavet og fredag bliver pengene udbetalt. Det har været et godt forløb fra start til slut og jeg vil anbefale jyske forsikring til alle. Særligt tak til Gitte Z, som har været super sød og hurtig til at hjælpe :-)

7. Juli 2025

Kære Victoria
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service i forbindelse med din kloakskade. Det er dejligt, at forsikringsprocessen forløb så hurtigt og problemfrit for dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling og takker for din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig rolig og sympatisk samtale

14. Juli 2025

Kære Lene
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en rigtig god oplevelse med min kollega.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superklar og præcis kommunikation.

Superklar og præcis kommunikation.
Ingen tvivl om hvorvidt alt er husket, eller om man mangler at afgive bestemte oplysninger, for man bliver guidet enkelt og logisk af medarbejderen.

10. Juli 2025

Kære John
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du har haft sådan en god oplevelse med os. Det er vi meget glade for.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Behageligt møde med Søren

Behageligt møde med Søren, hvor muligheder og forslag blev gennemgået!
Herefter håber vi blot, at der for en gangs skyld er et Forsikringsselskab der lever op til det lovede og vore forventninger.
Venligst
Lene & Per

27. Juni 2025

Kære Per og Lene
Tak for jeres anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at I havde en god oplevelse med min kollega. Jeg lover, at vi vil gøre vores allerbedste.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God information og hjurtige svar på spørgsmål - samt konkurrencemæssig gode priser.

7. Juli 2025

Hej Peter
Jeg er glad for, at du har oplevet god information, hurtige svar og gode priser hos os. Mange tak for din feedback.

Godt arbejde

Fik en virkelig god samtale med en medarbejder, hvor at det selv om det foregik online blev forklaret virkelig godt og vi følte os i gode hænder

17. Juni 2025

Kære Natascha
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig i gode hænder. Tak for din positive feedback - det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev mødt af en venlig medarbejder og…

Blev mødt af en venlig medarbejder og fik et hurtigt tilbud.

24. Juni 2025

Kære Lene
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med en venlig medarbejder og et hurtigt tilbud. Tak for din positive anmeldelse.

Hurtig kontakt

Hurtig kontakt, hurtig svar og stor fokus på rent faktisk at hjælpe os. Ikke kun at sælge produkter.

26. Juni 2025

Kære Mikael
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har oplevet at få den rigtige hjælp og service hos os - og hurtigt endda.

Elisabeth

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr