Kabeltromlen ApS Bewertungen 879

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besøgte hjemmesiden hos KabelTromlen og kunne se, at det produkt jeg ønskede, var udsolgt. Efter at have kigget hos konkurrenter vendte jeg tilbage og benyttede deres “Stil os et spørgsmål”-f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en brunbejdset trallebænk til min altan d.7 apr og allerede d. 10 apr blev den leveret til mig på Frederiksberg - super hurtigt TAK Rigtig flink fragtmand ringede som lovet 30 min før levering... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kundeservice. Havde kludret m adresse og fik mail så det kunne rettes. Købte homefarm kappilærkasser.Kasserne er geniale og kan stables så de ikke fylder i skuret om vinteren. Kabeltromlen får... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte brugbare ting som klæder hjemmet. Passer både til nyt og gammelt og når man som jeg lavede fejl i levering, til en fødseldags gave. Var de super behjælpelige. Ikke sidste gang vi køber hos kabe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Möbelreparatur-Werkstatt
  2. Möbelgeschäft
  3. Gartenmöbelgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Min passion for genbrugstræ Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og arbejde med træ, men ikke hvilket som helst træ. Genbrugsmaterialer har altid betydet noget særligt for mig på grund af materialets sjæl og historie. Der skulle et stort skift i mit liv til, før jeg begyndte at udleve min drøm. For 5 år siden var jeg midt i en skilsmisse og havde behov for at bruge mine hænder, mens jeg samlede tankerne. Derfor startede jeg med at producere møbler ude i mine forældres have. Her kræsede jeg om træet og lærte mig selv at lave rustikke, unikke møbler ved at bevare materialets sjæl og historie. For første gang følte jeg, at jeg var landet på den rigtige hylde. Efterspørgslen på møblerne kom hurtigt og jeg lejede mig ind i et lille værksted og er siden flyttet til større lokaler 3 gange for at kunne følge med i efterspørgslen. Passionerede hilsner Palle Top Stifter af Kabeltromlen

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Super serviceminded personale

Efter at have kigget hos konkurrenter vendte jeg tilbage og benyttede deres “Stil os et spørgsmål”-funktion for at høre, hvornår produktet igen ville være på lager.

Her kom jeg i kontakt med Tania, som var virkelig professionel og tilbød at reservere varen til mig, så snart den kom hjem igen.

Knagerækken hænger nu fint på min væg – den var nem at montere og ser bare virkelig fed ud.

Stor tak herfra!

26. März 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Steffen😀 Dejligt at høre du er glad for knagerækken og den har fået en fin plads i dit hjem🌿

Super kundeservice

Kabeltromlen får min varmeste anbefaling for kundeservice og gode priser på kvalitetsprodukter

10. April 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Lone. Vi er glade for, at du har haft en god købsoplevelse hos os🌿😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en brunbejdset trallebænk til min…

Rigtig flink fragtmand ringede som lovet 30 min før levering 15 min efter var han hos mig - God service
Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse af Kabeltromlen 👍

10. April 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse Flemming. Det er dejligt at høre, du har haft en god købs- og leveringsoplevelse hos os 🌿God fornøjelse med din nye bænk 😊

Fine kapilærkasser i plastik

Fine kapilærkasser i plastik, til en god pris, og yderlig rabat på cash back👍
Hurtig leveret

13. April 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Ellen - og rigtig god fornøjelse med dine nye kapilærkasser🍅😊

Super fine varer

Super fine varer, og meget hurtig levering.
Jeg købte påsketing, og en meget naturtro buket kunstige tulipaner.

31. März 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Charlotte, det er vi glade for at høre🌷 🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte brugbare ting som klæder…

Flotte brugbare ting som klæder hjemmet. Passer både til nyt og gammelt og når man som jeg lavede fejl i levering, til en fødseldags gave. Var de super behjælpelige. Ikke sidste gang vi køber hos kabeltromlen.

11. März 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Anita. Dejligt at høre, du er glad for dit køb hos os og har haft en god købsoplevelse🌿😊

Hurtigt levering + gode produkter

Har af 2 omgange bestilt en del træfigurer. Produkterne er rigtig fine, og de var hurtigt fremme.
Vil helt sikkert handle her en anden gang.

30. März 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Lene - det er vi meget glade for at høre🌿😊

God service

God service, lækre varer og hurtig levering

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Karsten, det sætter vi stor pris på🌿😀

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget tilfreds med produktet

Meget tilfreds med produktet, men... jeg havde nok forventet en højere grad af finish til prisen, f.eks. afrensning af forborede huller og afrunding af hjørner osv. - men når den er monteret sidder den godt og er meget pæn.

16. März 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Mange tak for din anmeldelse Brian - hvis noget på møblet ikke er afrundet pænt, må du selvfølgelig meget gerne sende et par billeder til vores mail på info@kabeltromlen.dk. Så vil vi meget gerne se på det😊🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ja Ja jeg synes det er lidt dyrt at…

Ja Ja jeg synes det er lidt dyrt at betale næsten 1000 kr for et side bord med hjul men det er god kvalitet

Antwort von Kabeltromlen ApS

Mange tak for jeres fine anmeldelse Kasper. Det er dejligt at høre, I synes bordet er god kvalitet og lever op til forventningen🌿 Håber I bliver glade for det😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så imponeret og glad for min…

Jeg er så imponeret og glad for min hynde på mål .. Den er mega flot konstrueret og læderet er slidstærkt og perfekt til at sidde på ..

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord om din nye hynde Anja, det er vi rigtig glade for at høre🌿😀

Hurtig levering

Hurtig levering. Bænken er super flot

5. März 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for de pæne ord Hanne. Dejligt at høre, du er glad for din nye bænk🌿😀

Altid tilfreds

Jeg har købt flere ting hos Kabeltromlen og er altid yderst tilfreds.

7. März 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse Lone, det er værdsat🌿🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varer som lovet og fin kundeservice.

Varer som lovet og fin kundeservice.
Det skal nok lige overvejes om sort strækfilm er tilstrækkelig som eneste indpakning. Det er ikke så stærkt.
Specielt til metal varer.

25. Februar 2026

Antwort von Kabeltromlen ApS

Tak for de pæne ord Tom, det sætter vi pris på😀 Vi tager den konstruktive kritik med videre ift. indpakning af vores metal. Det er lidt en afvejning af ressourceforbrug og produktet. Skriv endelig en mail til os, hvis noget ikke er kommet helskindet frem🌿

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr