Kaffe Lars A/S Bewertungen 51

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitetskaffe og stabil levering Jeg køber kaffe privat hos Kaffe Lars, og det fungerer upåklageligt hver gang. Selvom de primært er grossist, er det nemt at bestille som privatkunde, og udvalge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi elsker Kaffe Lars! Vi køber oftest deres økologiske espressobønner, som vi bruger i vores Sage-maskine. Helt fjollet bragte vi faktisk kaffen med os fra DK til Mexico igennem de 2 1/2 år vi boede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så lækker kaffe. Altid frisk ristet og gode valgmuligheder til forskellige kaffemaskiner/bryg og også mellem smag/ristninger. Bor tæt på så afhenter direkte, og det fungerer upåklageligt. Afhentning... Mehr ansehen

1. Kaffeerösterei
  2. Kaffeegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Kaffe Lars A/S er en dansk kaffevirksomhed med passion for god kaffe og mange års erfaring inden for ristning og kaffeløsninger. Det betyder, at du får friskristet kaffe af høj kvalitet, nøje udvalgt med fokus på smag, friskhed og den gode kaffeoplevelse i hverdagen. Vi mener, at kvalitet i kaffe begynder med nøje udvalgte bønner og en omhyggelig proces fra ristning til den færdige kop. Vores kaffe ristes løbende for at sikre optimal friskhed og en fyldig smagsoplevelse - uanset om du foretrækker en klassisk filterkaffe, espresso eller en kraftigere kop kaffe. Sortimentet er sammensat, så der er noget for både den nysgerrige kaffeentusiast og den, der blot ønsker en stabil og velsmagende kop kaffe derhjemme. Vi lægger stor vægt på tryghed og god kundeservice. Som kunde hos Kaffe Lars kan du forvente nem bestilling, hurtig levering og ærlig rådgivning, hvis du har brug for hjælp til valg af kaffe, kværn eller bryggemetode. Vores mål er at gøre det let at få god kaffe hjem i køkkenet - uden besvær. Ansvarlighed og kvalitet går hånd i hånd hos Kaffe Lars A/S. Vi arbejder løbende på at træffe bevidste valg i forhold til råvarer, emballage og samarbejdspartnere, så du som kunde kan handle med god samvittighed. For os handler kaffe ikke kun om smag, men også om oplevelsen, tilliden og glæden ved en god kop kaffe - hver eneste dag.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service hos Kaffe Lars.

Jeg bliver altid af smil og positive medarbejdere, der tager sig tid til at snakke. Bliver altid tilbudt en kop kaffe.
Der er altid super god service hos Kaffe Lars.

31. März 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Emil. Vi har altid tid til en snak og en kop kaffe :) Tak for de pæne ord. Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Kvalitetskaffe og stabil levering

Kvalitetskaffe og stabil levering

Jeg køber kaffe privat hos Kaffe Lars, og det fungerer upåklageligt hver gang. Selvom de primært er grossist, er det nemt at bestille som privatkunde, og udvalget er rigtig godt. Kaffen er frisk, smagfuld og lever fuldt ud op til forventningerne. Leveringen er hurtig og uden bøvl, og priserne er absolut rimelige i forhold til kvaliteten.

Det er blevet mit faste sted at købe kaffe hjem til, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der vil have god kaffe uden besvær.

31. März 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Steen. Hvor er vi glade for at have dig som stamkunde :) Mange tak for den fine anbefaling og de meget pæne ord - det betyder meget for os. Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanvittig god kaffe og hurtig levering

Vanvittig god kaffe og hurtig levering. Jeg kan anbefale den økologiske espresso 👍

30. März 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Mads. Tak for dine pæne ord og din anbefaling. Den er nemlig rigtig god :D Hav det dejligt. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Virkelig hurtig levering.

Virkelig hurtig levering.

19. März 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Charlotte. Vi gør vores bedste for at alle vores kunder ikke skal gå for længe uden friske forsyninger :) Tak for din anmeldelse. God dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Altid en kæmpe fornøjelse

Altid en kæmpe fornøjelse. Også som privatkunde. God service, stor viden og forståelse for kaffebehov - og hurtig eksekvering på bestillingerne

9. März 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Martin. Tak for de flotte ord. Hvor dejligt du synes det er en fornøjelse at handle kaffe hos os :) Rigtig god dag til dig. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Nem og hurtigt

Nem og hurtigt - dog i den dyre ende ☕️

5. März 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Susan. Tak for din anmeldelse - dejligt du oplever en nem og hurtig behandling :) Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kaffe og hurtig levering

Endnu en succes oplevelse. Hurtig forsendelse og god kommunikation. Super produkt, som endnu engang lever op til forventningerne:)

25. Februar 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej John. Hvor er det skønt, at vi holder stilen endnu en gang :) Tak for din anmeldelse. Hav en rigtig dejlig weekend. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Kaffelars. Kaffen er friskristet og smager fantastisk – lækker og velbalanceret hver gang. Der er et godt udvalg af forskellige bønner og ristninger, så man nemt kan finde noget, der passer til både bryggemetode og maskine.

Servicen er venlig, hurtig og hjælpsom, både ved bestilling og levering. Derudover er leveringen hurtig, bestillingen nem, og kommunikationen fungerer rigtig godt.

Jeg forstår godt, at mange anbefaler kaffen til både hverdagsbrug og når man får gæster – kvaliteten er høj. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!

13. Februar 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Christian. TAK for de mange pæne ord! Kinderne bliver helt røde her på kontoret :) Du må have en dejlig weekend. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kaffen er af virkelig god kvalitet

Kaffen er af virkelig god kvalitet. Servicen er upåklagelig og så er personalet bare søde og imødekommende. Kan varmt anbefales herfra.

13. Februar 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Lars. Hvor er det bare dejlige ord, altså. De varmer på en meget kold dag i februar. Du må have en skøn dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Hurtig levering og skøn kaffe

Hurtig levering og skøn kaffe

2. Februar 2026

Antwort von Kaffe Lars A/S

Hej Fanny. Tak for din anmeldelse - hvor er det skønt du er glad for både kaffen og leveringen :) God dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr