Fijn geholpen door Karin van pronto wonen. Meedenkend,ervaren, eerlijk en alles kon. Nu nog een stille wens dat de levertijd toch iets eerder is..
Unternehmen hat geantwortet
Wij werden geholpen door Jordi ....(achternaam ben ik even kwijt). Hij nam alle tijd voor ons om te komen tot de koop van een tweezitsbank en twee fauteuils! Fauteuils werden opgehaald om bij de bank... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prettig geholpen door Peter J..Nam tijd , luisterde en gaf opties ten aanzien van voor/-nadelen. Deze manier van contact maken/ hebben met (potentiële) klanten zal altijd zijn vruchten afwerpen. Is h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
wij zij heel fijn door Regina geholpen. dringt niet op, neemt alle tijd. elke keer dat wij er komen is het top. Komt nog bij, dat wanneer er toch ergens iets mis gaat, ze staan meteen klaar om het... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
De verkoper noemde een mooie prijs voor de stoelen die ik graag wilde en we hadden een deal. Alleen had hij wel wat duidelijker mogen zijn dat het om de showmodellen ging. Achteraf gezien waren die hints mooi verpakt in zinnen als “ er zit geen levertijd op, ze kunnen zo mee”. Maar ik kwam er pas bij afrekenen echt achter omdat de verkoper daadwerkelijk die stoelen ophaalde. Ik ben er enerzijds wel blij mee, anderzijds heeft de aankoop wel een beetje een zure afdronk gekregen.

Antwort von Kapenga Wonen
Wandkleed gekocht, overal uitverkocht, kapenga had hem nog, goedkoper en binnen paar dagen thuis bezorgd 👍

Antwort von Kapenga Wonen
Hele slechte service, ik koop nooit wat daar meer bij profijtmeubelen.
Bestelling van mijn eet tafel en stoelen staat op mijn bin 6 tot 8 weken duurde wel 4 maanden voordat ik het binnen had en ik moest er zelf achteraan, geen telefoon met mededeling dat het langer kon duren. NEE NIKS en ze schuiven hun fouten in de schoen van de leverancier.

Antwort von Kapenga Wonen
De verkoper had alle tijd voor ons en stond ons vriendelijk te woord

Antwort von Kapenga Wonen
Na een lange levertijd ( van te voren bekend) werd niet alles juist afgeleverd. Over het ontbrekende deel werd een mail gestuurd dat er iets niet goed gegaan was bij de aflevering en we een bericht zouden krijgen voor de nalevering. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en nog niets vernomen, Het zou prettig zijn wanneer ook hier een levertijd vermeld zou worden. Dan weet je waar je aan toe bent.

Antwort von Kapenga Wonen
De bezorging ging prima. De bankstel Werd netjes geïnstalleerd in de woonkamer.
Maar op de armleuning van de love seat ondervond ik een gaatje wat mij enorm stoorde. Maar er wordt niet gereageerd, en de monteur zou langskomen maar of ze komen te laat of helemaal niet en ze bellen ook niet af.

Antwort von Kapenga Wonen
Zit nog steeds te wachten tot ze een keer bellen.

Antwort von Kapenga Wonen
Goed geholpen in de toen nog corona tijd, op afspraak. Bank later geleverd dan afgesproken maar alles netjes en goed geleverd.

Antwort von Kapenga Wonen
Ruime keus, voor ieder budget en erg klantvriendelijk, komt afspraken na.

Antwort von Kapenga Wonen
Mooie zaak! Goed geholpen en na tegenvallende kussens prettig contact gehad en tot mooie oplossing gekomen. Absoluut aanrader!

Antwort von Kapenga Wonen
Prima service en persoonlijke aandacht bij de aankoop van de bank in de winkel. Ook de bezorging was super geregeld. Vriendelijk en vlotte service.
Miste alleen de berichtgeving dat de bank was aangekomen in het depot. Kwam hier toevallig achter toen wij zelf contact opnamen.

Antwort von Kapenga Wonen
Monopoly positie in de deze regio.
Hierdoor wanen ze zich onaantastbaar, lange levertijden, verkeerde leveringen, slechte uitleg over de producten, slechte regelingen bij foutieve orders. Kortom, valt nog een hoop te verbeteren.

Antwort von Kapenga Wonen
Uitstekend geholpen met uitleg relax stoel
Vriendelijke verkoper

Antwort von Kapenga Wonen
Een ster is al teveel we zijn zo onbeschrijfelijk slecht behandeld door Kapenga/homecenter.

Antwort von Kapenga Wonen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.