Very disappointing experience. After placing my order, I didn’t hear anything for a few days. Only after I contacted customer service did I receive a reply saying that my order would be shipped... Mehr ansehen
Zeer tevreden over Kappersmagazijn! Het product dat ik oorspronkelijk had besteld was helaas niet op voorraad maar zonder extra kosten kreeg ik een nog betere tondeuse toegestuurd waar je normaal ges... Mehr ansehen
Ik heb 4 nieuwe scheerbladen besteld voor mijn scheerapparaat. Twee van de vier geleverde bladen zijn van een ander type apparaat en passen dus niet. Telefonisch krijg ik geen contact en allee... Mehr ansehen
Contact opgenomen omdat er een artikel gecrediteerd was en netjes terug betaald, maar volgens de site nog wel op voorraad was. Najib heeft mij uitgelegd dat de midden in een verhuizing zitten en o... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte produkten geleverd , wordt niet opgelost
We hebben wax besteld maar deze was helemaal niet OK. Was heel hard en onbruikbaar. Lijkt wel vervallen. Na contact via mail kreeg ik als antwoord dat zij de produkten ook maar gewoon inkopen en doorverkopen. Geen oplossing. Bestellen is niet aan te raden

goede service en uitleg.
Na telefonisch contact met meneer van dit bedrijf is het probleem op een goede manier opgelost.
Ik ben nu tevreden over dit bedrijf.

Mooie prijs voor Olaplex producten

Antwort von Kappersmagazijn
Niks ontvangen en niet bereikbaar
Week geleden een bestelling geplaatst #1000049135. Zogenaamd vandaag besteld morgen in huis. Ik zit nogsteeds zonder spullen en ze zijn niet bereikbaar via de mail…

Antwort von Kappersmagazijn
Een bestelling gedaan en betaald en…
Een bestelling gedaan en betaald en vervolgens week later nog steeds niks ontvangen telefonisch niet bereikbaar en op de mail word niet gereageerd

Antwort von Kappersmagazijn
Geen goede ervaring.vijf flesjes kis…
Geen goede ervaring.vijf flesjes kis laquer styling besteld maar vier ontvangen.
Telefonisch contact niet mogelijk,steeds in gesprektoon en geen reactie op mijn email

Antwort von Kappersmagazijn
Olaplex shampoo en conditioner besteld
Olaplex shampoo en conditioner besteld. Snel binnen dus niks te klagen!

Antwort von Kappersmagazijn
goed service en snelle levering

Antwort von Kappersmagazijn
Helaas geen goede ervaring met…
Helaas geen goede ervaring met Kappersmagazijn. 2x een flesje Olaplex 6 besteld en betaald, bij levering bleek er maar 1 flesje geleverd te zijn. Diverse malen hier achteraan gemaild maar tot op heden helaas nog geen 2e flesje mogen ontvangen!

Antwort von Kappersmagazijn
zeer slechte communicatie na verkeerd…
zeer slechte communicatie na verkeerd product opgestuurd te hebben. inmiddels 2 weken verder en nog geen goed product en het verkeerde niet opgehaald.
telefonisch niet te bereiken en email wordt niet meer beantwoord sinds 1 week.
ga ernstig twijfelen aan de goede bedoelingen van dit bedrijf.

Netjes opgelost bedankt ☺️

Antwort von Kappersmagazijn
Elf dagen geleden bestelling geplaatst…
Elf dagen geleden bestelling geplaatst en betaald,tot heden NIETS ontvangen,geen contact te krijgen,zelfs niet per Whatsapp!!
Ik snap dat je druk bent bij een magazijn verhuizing, maar ook ik moet mijn werk kunnen uitvoeren met de producten die ik heb besteld!!!! Ronduit schandalig!!!!

Antwort von Kappersmagazijn
Top service, even if things don't go smoothly
Ordered goods (pomade) turned out to be slightly off, so without any discussion (only sent in a picture of the goods) the total order amount was refunded - no questions asked!

Uitstekende service
Uitstekende service betreffende een artikel , dat niet in goede staat door mij is ontvangen . Men is goed bereikbaar via e-mail en telefonisch . Probleem is ,snel en naar volle tevredenheid ,opgelost .

Antwort von Kappersmagazijn
Top service en producten zijn op tijd…
Top service en producten zijn op tijd geleverd

Haarwax besteld
Haarwax besteld. Alles ging goed. Volgende dag binnen en netjes verpakt. Ga hier vaker bestellen.

Antwort von Kappersmagazijn
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.