www.kaviaarvoorjehaar.nl Bewertungen 57

TrustScore 2 von 5

1,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super slechte klantenservice!!!! Door een fout in het systeem, leveren ze constant een verkeerd product. Mail contact over gehad, beloofde na een nieuwe bestelling een goede levering. Alleen ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een stijltang besteld voor m'n vriendin via Bol en koos voor same day delivery. Betaald en achteraf las ik deze reviews. Dit voorspelde niet veel goeds. Uiteindelijk bleek er niks aan de hand... Mehr ansehen

1,8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via bol een dure fohnborstel besteld

Via bol een dure fohnborstel besteld, die na een paar weken kuren kreeg. Eerst moeten er filmpjes overlegd worden, daarna foto’s en uiteindelijk een retour etiket met daarbij de opmerking dat je m dan wel een paar weken kwijt bent. Ik ben nu al 2 maanden aan het wachten na retour sturen, kan m’n geld niet terug krijgen en service ho maar…. Ga ook een klacht bij bol indienen want met dit soort tussenpersonen moet je geen zaken willen doen.

30. April 2026

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, dure borstel besteld via bol.com omdat die daar in de korting was. Stuurt kaviaarvoorjehaar een verkeerde op. Ergens denk ik dat dit express is gedaan omdat de borstel bij bol 145 was en bij hun op de site zelf 195. Ik kon de borstel retour sturen en opnieuw bestellen, maar bij bol is die nu ook duurder geworden! hier ben ik achteraan gegaan maar kaviaarvoorjehaar wil niet de juiste borstel op sturen en komen ook niet met een tegemoetkoming. Flut bedrijf, bestel hier niet.

13. April 2026

Super slechte klantenservice!!!!

Super slechte klantenservice!!!!

Door een fout in het systeem, leveren ze constant een verkeerd product. Mail contact over gehad, beloofde na een nieuwe bestelling een goede levering. Alleen gebeurde het tegenovergestelde!!

Ze komen niet met een oplossen en geven alleen aan "je kan het retourneren".

KOOP HIER NIET!!

25. März 2026

Beschadigd product snel opgelist

Hadden haarborstel voor kleindochter bestel en ontvangen. Dit bleek tijdens verzending beschadigd te zijn. Binnen paar dagen hebben ze nieuwe opgestuurd.

13. März 2026

Lege doos

Ik kocht via bol.com een droogshampoo k18 maar ze stuurden gewoonweg een lege doos. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Gelukkig stort bol mijn geld terug.

20. Februar 2026

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. 300,- lichter omdat ze me niet verder willen helpen, nadat ze een retourlabel hadden aangemaakt, die ik op verschillende apparaten niet kon openen. Bleek het niet eens iets te zijn waar ik op kan klikken. Nu na meerdere emails geen gehoor.

2. Jänner 2026

Enorme slechte klantenservice

Enorme slechte klantenservice, tondeuse aangeschaft waarbij je 2 jaar garantie hebt. Hij functioneert niet meer en het enige wat ik terug krijg; we kunnen niet achterhalen hoe vaak deze gebruikt wordt valt het niet onder garantie. Ze hebben de tondeuse niet eens bekeken om te kijken wat er aan mankeert. Ik zou hier nooit meer iets bestellen ze komen je niet tegemoed met eventuele opties.

6. Jänner 2026

Kapot product ontvangen

Tondeuse gekocht via Kaviaarvoorjehaar en na slechts 1,5 maand (ongeveer 6 keer gebruikt) al defect. Volledig opgeladen maar gaat niet meer aan door een kapotte schakelaar. De klantenservice biedt alleen aan om het product op te sturen, waardoor ik het 4 weken kwijt ben — omruilen voor een nieuw exemplaar weigeren ze. Voor een vrijwel nieuw product vind ik dit zeer slechte service. Absoluut geen aanrader.

22. Dezember 2025

Geen ster waard

Geen ster waard! Ik heb vorig jaar de CHI lava Airglam (€299,-) besteld en deze is helaas op zaterdag 22/11 kapot gegaan. Ik heb dit direct gemeld bij bol.com en zij hebben dit gelijk doorgestuurd naar kaviaar voor je haar. Ik kreeg maandag een berichtje of ik foto’s wilde sturen, deze had ik ook al naar bol.com verstuurd maar alsnog gelijk geantwoord. Dinsdag eind de middag telefonisch contact opgenomen met kaviaar voor je haar, moest wachten, doorlooptijd is 2 werkdagen. Ik kreeg later die avond een mail wat mijn NAW gegevens zijn, deze zijn in de order terug te vinden en in mijn handtekening van de mail. Paar minuten later kreeg ik een retourlabel opgestuurd en heb ik de volgende ochtend gelijk afgegeven, helaas had het pakketje een dag vertraging waardoor deze vrijdag 28/11 is bezorgd bij kaviaar voor je haar. Ik heb dinsdag weer contact opgenomen, sorry mevrouw de retouren zijn nog niet verwerkt. Donderdag weer contact opgenomen en de retouren zijn nog steeds niet verwerkt, paar uur later een berichtje dat ze het artikel in goede orde hebben ontvangen en dit nu naar de leverancier wordt verstuurd zodat zij dit kunnen beoordelen en repareren of vervangen, dit kan 3 tot 4 weken duren!! Ik heb tot vandaag gewacht of er al iets meer bekend is, maar het is allemaal maar vaag en heb het idee dat er niets mee gebeurt. Ik heb gevraagd de koop te ontbinden zodat ik gewoon een nieuwe kan bestellen, maar dit kan niet omdat ze afhankelijk zijn van de leverancier. We zijn bijna 3 weken verder en ik weet nog niets?! Wat is een normale doorlooptijd, ik wil gewoon een oplossing, maar blijkbaar is dat lastig. Hoop dat dit voor de kerst is opgelost, maar ik ben bang dat ik aan het kerstdiner met een bosje hooi op mijn hoofd zit.
24-12 update.
Na deze review heb ik kaviaar voor je haar in gebreken gesteld na een week was het nog niet duidelijk daarom de koop ontbonden en waar ze niets mee doen. Koop was via bol.com gedaan en ben gelukkig uiteindelijk geholpen door bol.com
Zo lang er niets aan de hand is kan je er prima iets bestellen, maar zodra je een probleem heb dan helpen ze je niet verder!

11. Dezember 2025

Niets kopen

Ik had haarolie besteld van een merk en ipv kreeg ik een flesje goedkope bodylotion waar de helft was uitgegooid. Crimineel. Koop hier niets

24. November 2025

Positieve ervaring.

Gister via Bol besteld, vandaag bezorgd. Was een beetje angstig vanwege de vele negatieve reviews maar gelukkig is mijn ervaring hartstikke positief. Het product is origineel, de verzending en levering waren vlot. Gewoon dikke prima.

18. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht product en slechte service

Goede service en professionele producten, dat is KaviaarvoorjeHaar!
Deze ervaring heb ik niet. Ik had een borstel besteld waarbij na kort gebruik al de ‘beschermbolletjes’ van de borstel los kwamen, waardoor de borstel niet meer fijn in gebruik was. Ik heb dit gemeld en het antwoord was, wij kunnen helaas niks doen het is gebruikersschade. Dat is wel erg makkelijk producten verkopen. Dit noem ik geen professioneel product en goede service. Ik bestel geen producten meer op deze website.

17. April 2025

Vreselijk bedrijf

Slecht bedrij! Ben al sinds begin januari mijn tondeuse kwijt omdat hij het niet goed deed na 2 maanden oud. Deze zou naar de leverancier gestuurd worden. Bij de eerste keer kwam hij precies hetzelfde terug. Nu na de 2e keer retour kreeg ik de mail dat hij niet goed geolied was. Ik heb hem terug ontvangen volledig onder de olie en alles is helemaal scheef in elkaar gezet. Ik geloof niet dat wahl dit gedaan heeft! Ik eis mijn geld terug. Afzetters

9. April 2025

Slechte zaak

Slechte zaak. Tondeuse van Wahl gekocht van 160 euro, na meerdere klachten geeft kaviaar voor je haar niet thuis. Heb de tondeuse bij Wahl zelf laten nakijken en deze blijkt namaak te zijn!! Hier dus zeker niet kopen!!

29. März 2025

Baardtrimmer in onderdelen…

na een paar weken is mijn baardtrimmer spontaan in onderdelen uitéén gevallen.
Zo had ik de service lijn gemeld. Foto op gestuurd met het verhaal hoe mijn baardtrimmer uitéén was gevallen en de onderdelen in hand had.
Krijg ik een mail terug dat als iets gevallen was of ergens tegen aan was gestoten zij niets voor mij konden doen. Grom. Kijken hoe dit afloopt en hoe de service daar werkt...anders naar Radar

2. Jänner 2025

Betrouwbare webshop

Ik had al besteld en las met grote schrik de reviews.
Maar gelukkig kwam alles goed. Snelle levering en een origineel product.
Dus zeker een aanrader.

6. Jänner 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr