Came back again in the kayak. Nice environment and food we had. I always miss Fish and chips and Chincken burger. Like ever i like the chicken burger of Kayak.
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde booket bord til 11 personer da min mand havde fødselsdag. Vi blev taget godt imod af personalet, og henvist til et bord i hjørnet. Akustikken var god, og vi kunne tale sammen rundt om bordet,... Mehr ansehen
Kajak bar var en kæmpe fornøjelse for hele familien. Vi modtog de lækreste burger med fries inden for kort tid. Omgivelserne kan man heller ikke klage over. Service i top, mega søde tjener! Kayak bar,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en virkelig fantastisk fest på Kayak Bar denne sommer! Den tre-retters menu var helt fantastisk. Det, der virkelig imponerede os, var, hvordan de håndterede en sidste-øjebliks anmodning om et... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til Kayak Bar – et stemningsfuldt mødested i hjertet af København! Vores unikke lokation, omgivet af fredede historiske omgivelser, tilfører en enestående personlighed, som skal opleves. Vores lokaler, der ligger ved vandkanten, skaber den perfekte kulisse med palmer og flydende pontoner tæt på kajakvandet. Kayak Bar er ikke bare en restaurant, café, bar og et spillested – det er også en vigtig del af den lokale kultur. Som skaberne bag det årlige Lucia i Kajak optog, er vi udover dette også værter for en række andre spændende begivenheder. Fra koncerter og udstillinger til pladereleases, firmaarrangementer og festlige bryllupper – vi har det hele.
Børskaj 12, 1221 København K, 1221, København K, Dänemark
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Vi så landskamp i lørdags på Kayak bar (Dan-Tjek). Vi kom kl 12 for at sikre os plads. På intet tidspunkt blev der lukket for gæster og der var alt alt for mange. Man kunne ikke bevæge sig og folk dumpede bare ind 5 min før kampstart og pressede sig ind, hvor man havde siddet i 6 timer. Skærmen kunne man dårligt se og da de endelig valgte at tænde for den - 9 min før kampstart så virkede det selvfølgelig ikke. Alle måtte hive deres tlf frem for at følge med i kampen. Kampen kom først på skærmen ved 2. halvleg. Derudover var der en gigantisk kø til baren konstant og man stod i kø i en time hver gang man skulle hente en øl. Alt alt for mange mennesker og alt for få bartendere til at servicere den mængde. Folk var nødt til at bestille mad udefra for at få aftensmad, da det var fuldstændig umuligt at bestille på stedet.
Dårligste oplevelse jeg længe har været udsat for. Personalet melder klar og tydligt at bordene er reserveret til kl 16 og hvis de ikke er besat kl 17.01 er der frit slag. Her vælger de dog at smide os væk fra vores pladser 5 min før kampstart, da dem der har reserveret været at møde op 1. 55 time efter deres reservering. Dårligste behandling da der bliver råbt af os og snakket meget nedladende fra første ord!
Meget uprofessionelt og under alt kritik!
Prætentiøst paradis. Ejeren er decideret ubehagelig og voldsom. Vi besøgte kayak bar til landskampen i lørdags. Vi ankom kl.14.00 og blev anvist af personalet til nogle pladser kl.17.01, fordi de som havde reserveret bordet ikke var dukket op. 5 minutter før kampstart kommer ejeren og råber højlydt af os og smider 20 gæster væk (heriblandt 2 handikappede). Jeg kommer ikke tilbage, selvom stedet ellers er hyggeligt, da jeg ikke kan støtte op om en leder, der behandler både sit personale og gæster med så lidt respekt. Dårlig stemning.
Hyggeligt sted, men forfærdelig ejer. Vi havde reserveret 4 pladser til kampen imod Wales og blev sat af personalet 2 timer inden kampen starter. Lige inden kampstart kommer ejeren og smider os væk, fordi hans børn og deres venner skal sidde på de pladser vi var blevet anvist. Vi får at vide, at vi skal gå. Ingen undskyldning, ingen alternativ løsning og da vi udtrykker vores utilfredshed, fordi vi også har reserveret plads og sidder hvor de har sagt vores pladser er, bliver vi svinet til og nærmest råbt ind i hovedet, at vi kan forlade stedet helt. Han vil få nogen til at smide os ud. Han vil ringe til politiet og vi kan da bare give en dårlig anmeldelse for han er ligeglad. Så værsgo, her er min anmeldelse. Jeg kommer aldrig på Kayak Bar igen, for jeg har aldrig oplevet så dårlig opførsel. Uprofessionelt og under al kritik.
God kamp til alle andre!
Super lækkert sted, hvor jeg kun har haft positive oplevelser! Maden er lækker og variere med sæsonerene og fra gang til gang man besøger, så man er fri for altid at spise det samme.
Lokationen bliver ikke bedre med vandet, frisk luft og den hyggeligeste stemning i København K.
Udover den virkelig lækre mad så er Kayakbar virkelig gode til at have mange forskellige argementer i form af jazz og andet live musik, stand-up komedie og alverdens sæsonprægede events!
Min varmeste anbefaling til en varm sommeraften i godt selskab.
Vi bestilte en dobbel Kayak i 1 time til 10.00, og ankom 20 min før tid. Vi måtte vente til kl. 10.10 før vi fik vores Kaya og fik af vide at vi skulle være tilbage sharp. Vi spurgte om det betød kl. 11.10 men fik af vide at vi skulle være tilbage kl. 11.00. Det betød at den høje pris af 295kr for 60min kun var 50min. Der var meget travlt den dag og vi savnede bedre vejledning før vi sejlede.
Kayak bar burde blive bedre til at overholde den lovede tid så man ikke ender med at få kortere tid end man har betalt for. De bør også tilbyde at give penge retur for den spildte tid når det ikke er muligt at sejle de 60min. Derudover bør Kayakbars manglende planlægning ikke gå ud over servicen.
Maden er vildt over-priced for et cafeteria lignende sted uden bordservering og med selvafrydning. Vi ventede lang tid på maden og måtte spise burger (til 165,- kr) uden knive da de var i opvasken🤨. Dårlig og dyr oplevelse
Virkelig fed lokation og lækre drikke, men...
Du skal have en god portion tålmodighed med på tur, hvis du vil gøre dig nogen forhåbning om, at få serveret noget at drikke før du bliver træt af at stå i køen!!!
Deres skaldyrsfad skuffede fælt, men service godkendt da de tilbød os ny ret efter at have ytret vores utilfredshed.
Synes det er et besøg værd hvis man ikke har travlt👌🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.