K.B. Trafikskole Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kim er en virkelig god kørelærer som tager tid til den enkelte elev. Virkelig godt forløb hos ham, igennem hele processen, ville helt klart anbefale hans køreskole.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kim er en virkelig dygtig kørelære.Han er meget rar og tålmodig.Han er velformuleret så man ikke føle sig nervøs.Han sørger for rolige og afslappede køretimer som gør det nemt at forkusere og lære.De... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk køreskole! Kim er professionel og mega sød samtidig gør han undervisningen lærerig og hyggelig. Kim er meget god til at lære fra sig, hvilket hjælper meget, når man er ude og køre. H... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

K.B. Trafikskole har været en super god oplevelse for mig. Kim er rolig og venlig, og virkelig formår at skabe en tryg stemmning både i teorilokalet og i kørsel. Han forklarer tingene på en måde, d... Mehr ansehen

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung

Vom Unternehmen geschrieben

K.B. Trafikskole, en køreskole med kvalitet midt i Tappernøje. Jeg er en erfaren kørelærer som tager sig godt af dig og din køreundervisning, og jeg tilrettelægger undervisning individuelt efter dit behov. Hos K.B. Trafikskole vil du opleve en TRYG, TROVÆRDIG OG TÅLMODIGHED undervisning i teorilokalet, såvel som i køreskolebilen. Jeg tilbyder kørekort til bil kat. B, og dækker alle de små byer omkring Tappernøje, såvel som Næstved, Vordingborg, Præstø, Rønnede og Faxe m.fl. Jeg afhenter naturligvis på alle de store uddannelsessteder og stationer m.m. når vi skal ud og køre i skolebilen. Undervisningen og selve køreprøven vil primært afholdes i Næstved og Vordingborg, hvorfor træningen ofte vil forgå der. Hvis man har særlige ønsker til prøvested finder vi også ud af det. Teoriundervisning foregår i Tappernøje kun 2 min. Gang fra busstoppestedet Rødlersvej/Hovedvejen ved UnoX i K.B. Trafikskoles nye teorilokale på Hovedvejen 56, 4733 Tappernøje. Der bydes på Kaffe/Te, sodavand og kage til teoriundervisningen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Varm anbefaling

Da jeg begyndte at lede efter køreskole stødte jeg på k.b trafikskole, dette er jeg utroligt glad for, da jeg har haft en super god oplevelse!

Kim har igennem hele forløbet været super hjælpsom til opstart, men ikke mindst under teori og køretimer, givet en virkelig rar og rolig atmosfære at lære i. Hvis man udtrykte ikke helt at forstå, gjorde Kim sig grundig i, at komme med en forklaring der 100% ville kunne forstås.

Teorien var super lærerig og var der spørgsmål blev de hurtigt besvaret. Køretimerne var Kim også meget fleksible med at planlægge. Der var super god plads til at planlægge dem efter ens privatliv og hvor det nu passede bedst.

Det er super tydeligt at Kim har masser erfaring og brænder for det han laver.

K.B trafikskole kan varmt anbefales

5. Jänner 2024

Hej Natasha.
Mange 1000 tak for den virkelig fine anmeldelse, det varmer rigtig meget at modtage, og samtidig er jeg også glad for at kunne se på din anmeldelse at K.B. Trafikskole lever op til vores nøgle værdier om Tryghed, Troværdighed og Tålmodighed.

Det har været en fornøjelse at lære dig at kende og undervise dig. Held og lykke fremover, vi ses på vejen.

Vh. Kim

Skal du også bruge et kørekort til bil? så tilmeld dig på næste hold på www.kbtrafikskole.dk

Mega god køreskole!

Bestod både teori- og køreprøven første gang, Mega god underviser og rare køreture. Tusind tak for hjælpen!!

5. Februar 2024

Antwort von K.B. Trafikskole

Hej Alma, Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter jeg stor pris på. Og tak fordi du valgte K.B. Trafikskole til din køreundervisning. Vi ses ude på vejen i og omkring Tappernøje. Vh. Kim

Skal du også have kørekort? så book en plads på næste hold på https://www.kbtrafikskole.dk

Kan klart anbefales!

Jeg er meget glad for mit valg af køreskole! Teorien var nem at forstå, og ved hjælp af den og hjemmesiden vi fik tildelt til at øve på, gik det som smurt. Jeg havde en god oplevelse og endte også med at bestå både teori og køreprøve første gang🙌🏻Der var ro på i bilen og plads til fejl, tålmodighed, hyggesnak og en masse læring. Kan klart anbefales😁😁😁

1. Dezember 2023

Antwort von K.B. Trafikskole

Mange tak for dine meget positive ord. Det betyder meget for mig. Endnu engang tillykke med kørekortet, Flot kørt til prøven. Mvh Kim

Virkelig godt sted

Virkelig godt sted.
Jeg var begyndt at lede efter en køreskole og kom forbi K.B. Trafikskole. Teorien var nem at forstå og hvis jeg på noget tidspunkt var i tvivl eller havde svært ved noget, så tog Kim sig tid til at forklare det på en måde så jeg kunne forstå det.
Køretimerne var der også meget ro på, og der var sat god fokus på at man fulgte med i hvad man skulle lære samtidig med at man stadig følte tilpas.

Jeg klarede både teori og køreprøven i første forsøg og få kørekort på lidt under 3 måneder med undervisningen fra en fantastisk kørelærer

Stort tak og kæmpe anbefaling herfra

3. November 2023

Hej Liv.

Kæmpe mange tak for den fine anmeldelse, og også for at du tog dig tid til at skrive den. Endnu en gang et kæmpe stort tillykke med kortet, virkelig flot klaret.
Jeg glæder mig til at se dig køre rundt i Tappernøje og omegn.

Vi ses på vejen.

Vh Kim

Skal du også have kørekort som Liv? så tilmeld dig på www.kbtrafikskole.dk

KÆMPE TAK!

KÆMPE TAK!
Jeg tog mig endelig sammen til at tage kørekort (læs: jeg nærmer mig de 50 år), og er virkelig glad for, at have haft Kim som kørelærer!
For han er super dygtig til at berolige én, og forklare hvorfor/hvordan tingene hænger sammen.
Så KÆMPE TAK, for tiden sammen på vejene!

26. Oktober 2023

Antwort von K.B. Trafikskole

Det har været en fornøjelse at undervise dig Charlotte, og virkeligt flot at du gik den lige vej med både teori og praktisk prøve i første hug. 1000 tak for den fine anmeldelse, det sætter jeg meget stor pris på. Endnu engang tillykke med kørekortet. Mvh Kim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skiftet fra en anden køreskole til…

Jeg skiftet fra en anden køreskole til Kim og han var så god til og forklar og lærer fra sig og fik mig klar til køretime på 3 måneder efter og have kæmpet på den anden i 6 måneder

Kæmpe anbefaling herfra

4. Oktober 2023

Antwort von K.B. Trafikskole

Hej Mie. Mange tak for de fine ord, det sætter jeg virkelig pris på. Endnu en gang stort tillykke med kørekortet. Vh Kim

Rigtig fine kørelektioner

Rigtig fine kørelektioner. Der er styr på tingene, og man er ikke i tvivl om noget. Følte mig tryg og selvsikker igennem hele forløbet

31. August 2023

Antwort von K.B. Trafikskole

Hej Peter. 1000 tak for den positive anmeldelse, jeg sætter stor pris på den. Endnu en gang stort tillykke med dit nye kørekort, vi ses på vejen. Vh Kim

Fantastisk køreskole

Jeg har netop gennemført et kørekortforløb hos Kim. At have Kim som kørelærer fra start til slut var en kæmpe fornøjelse. Kims professionalisme og enorme faglighed skinner igennem i bilen, såvel som i teorilokalet. Derudover er Kim også yderst behagelig at være sammen med, og er god til at lære fra sig. Jeg vil anbefale alle, der skal påbegynde et kørekortforløb at tage det hos Kim.

16. August 2023

Antwort von K.B. Trafikskole

Hej Morten, Mange tak for at du giver dig tid til at skrive en anmeldelse om din oplevelse omkring din kørekortuddannelse. Jeg sætter virkelig pris på de fine ord og den flotte anmeldelse, 1000 tak. Held og lykke med studierne og fremtiden, det har været en fornøjelse at tilbringe tiden i bilen sammen med dig. Vh Kim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse og super god og…

Rigtig god oplevelse og super god og kompetent kørerlærer

10. August 2023

Antwort von K.B. Trafikskole

1000 tak for dine meget positive ord. Det betyder meget for mig. Endnu engang tillykke med kørekortet, godt kørt til prøven. Mvh Kim

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr