Denk van goede wil maar er gaat iets mis met communicatie ( er wordt niet gereageerd) en verzending ( wordt hier een fulfilment bedrijf voor gebruikt?) . Uiteindelijk na twee weken mails, bellen en wh... Mehr ansehen
Kentekenplaat snel ontvangen. De kenteken plaat was echter niet correct. Kan gebeuren. Er wordt echter niet gereageerd per app of mail. Geen mogelijkheid tot communicatie.
2 augustus 26 bestelling gedaan van 1 blauwe oldtimer plaat en twee witte. Witte platen werden snel en prima geleverd. Maar nu meer dan twee weken later de blauwe oldtimer plaat nog niet.. Meerder... Mehr ansehen
Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews. Kentekenplaat besteld met tekst, snel geleverd binnen 1 dag, maar wat slecht gedrukt zeg. Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwa... Mehr ansehen
Een citatie van 1 van onze klanten: Omdat je makkelijker 100 negatieve reviews dan 1 positieve krijgt de kans gegeven, en naar blijkt, niet onterecht! Gistermiddag om 16.00 uur plaat besteld, net keurig bezorgd om 13.15 uur!
Online webshop, Niederlande
- 0618842887
- info@kentekenmaken.nl
- kentekenmaken.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Uitstekende service en snelle levering!
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Kentekenmaken.nl. Het bestellen ging heel eenvoudig via de website en alles was duidelijk uitgelegd. Mijn kentekenplaten werden snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend. Ook de communicatie was netjes en professioneel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die snel en betrouwbaar kentekenplaten wil laten maken. Top service!
ik had deze besteld bij freshparts en…
ik had deze besteld bij freshparts en bij kenteken tuning, de kwaliteitsverschil is niet normaal wat een top bedrijf, ook snelle bezorging. Top!
Goeie service,snellen hulp en hele…
Goeie service,snellen hulp en hele goeie kwaliteit
Helemaal prima
Nette man, goede communicatie en snel verzonden niks mis mee
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring! De service was snel, vriendelijk en professioneel
.kwaliteit kon niet beter je merkt dat hier tijd en aandacht aan zit. Ik ben ontzettend tevreden en ik bestel zeker nog een keer.
Nette & goede kentekens
Nette & goede kentekens. Snelle verzending en goede service!
Kentekenplaat was in orde en zoals…
Kentekenplaat was in orde en zoals verwacht. Naast de negatieve reacties is er ook positief nieuws dat de verzending en alles keurig was gr wietse
Top!
Hier mijn kenteken besteld afgelopen week!
top kwaliteit snelle levering
Goeie service en snelle levering
Goeie service en snelle levering
De nummerplaat dat ik heb gekozen is…
De nummerplaat dat ik heb gekozen is aangekomen zoals
Ik het wou!
Levering was goed volgende dag aangekomen zoals het gecommuniceerd werd.
Vriendelijk en vertrouwbaar!
Super snelle levering!
Super snelle levering!
Had op de dinsdag besteld en was woensdag al in huis !
Ga zeker nog een keer bestellen
Echt en top bedrijf had 2 custom platen…
Echt en top bedrijf had 2 custom platen besteld kwamen goed aan en alles zag er netjes uit
Goeie service komt optijd binnen
Goeie service komt optijd binnen
Goeie kwaliteit
Goeie prijs
Top ervaring
Ik heb 2 dagen geleden besteld en het kwam vandaag al binnen met nette verpakking en goed beschermd ik ga hier zeker vaker bestellen
Custom kentekenplaat was snel geleverd
Goede kwaliteit met levering niet de…
Goede kwaliteit met levering niet de eerste keer gehaald maar zeker vaker
Had gisteren besteld vandaag in huis
Had gisteren besteld vandaag in huis, goeie levering, hele goeie kwaliteit en goede communicatie met verkoper!
Voor de prijs is het een prima product
Voor de prijs is het een prima product, netjes ontvangen en goeie kwaliteit
Goede aanrader en goede service
Goede kwaliteit plaat en ook nog snelle bezorging. Echt een top service zou dit zeker aanraden als je een extra plaat wil
Top kwaliteit!