Keukenstunter - Alkmaar Bewertungen 143

TrustScore 5 von 5

4,8

Pettemerstraat 6, 1823 CW Alkmaar, Noord-Holland, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Je kan eerst rustig de keuken opstellingen en materialen bekijken zonder opdringende verkopers. Wij hebben later George er bij gehaald voor informatie en een tekening laten maken. Dat ging op een... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij zijn in Alkmaar geweest en hebben een gesprek gehad met George Smit. Heel gezellig, maar ook zeker deskundig. We hebben alles netjes uitgetekend gekregen en waar mogelijk in de showroom bekeken. H... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Küchenstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

• Pettemerstraat 6, 1823 CW, Alkmaar, Noord-Holland, Niederlande

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Super geholpen bij keukenstunter Alkmaar

Super geholpen bij keukenstunter Alkmaar. Uiteindelijk al onze wensen (bijna) binnen budget 😉

21. Mai 2026

Beste Britt,

Hartelijk dank voor de review en het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen in Alkmaar en dat we jouw wensen binnen het gestelde budget hebben kunnen realiseren. We proberen altijd zo goed mogelijk mee te denken om tot een passend ontwerp voor een nieuwe droomkeuken te komen.

Veel plezier met het eindresultaat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top notch service and quality materials

The customer service here is exceptional. We had the pleasure of working with Richard on the design of our new kitchen, and he was outstanding patient, thorough, and incredibly attentive. He walked us through every detail of the design, making sure we fully understood each feature and that everything aligned with our vision. We're absolutely thrilled with the result and are already looking forward to coming back for our upcoming bathroom renovation!

9. Mai 2026

Dear Sid,

Thanks for the glowing review!

It’s great to hear that you experienced such exceptional service. We’ll be sure to pass your compliments along to Richard; he’ll be thrilled to know his patience and eye for detail helped create your dream kitchen. We take great pride in delivering high-quality materials and a personal touch.

We’re already looking forward to helping you with your bathroom renovation in the future!

Groet, Team Keukenstunter Alkmaar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er werd goed met ons meegedacht

Er werd goed met ons meegedacht bij Keukenstunter Alkmaar over budget en verschillende opties, muur verven of gekleurde kastjes bijvoorbeeld. Doordat er meerdere mensen meekeken kregen we verschillende visies op de opties wat wij fijn vonden. Er werd goed voor ons gezorgd, vaak drinken aangeboden en een lekkere tosti tijdens lunchtijd.

8. Mai 2026

Beste Vogeltje,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen bij Keukenstunter Alkmaar en dat ons team heeft kunnen inspireren bij het samenstellen van jullie nieuwe droomkeuken.

Goed om te horen dat ook de inwendige mens (en de tosti!) in de smaak viel. Heel veel plezier met het prachtige eindresultaat!

Super positief ervaren

Super positief ervaren, ondanks onze kieskeurige specifieke smaak hebben ze ons top geholpen. Wij hebben onze keuken en badkamer volledig samen gesteld van top tot teen. Dankzij Jissey en Ed hebben we eindelijk onze droom keuken en badkamer. (Sani stunter Alkmaar)

8. Mai 2026

Beste Jill,

Wat een fantastisch compliment! Bedankt voor je review over Sanistunter Alkmaar.

Geweldig dat we, ondanks je specifieke wensen, samen met jou je droomkeuken en nieuwe badkamer van top tot teen hebben kunnen samenstellen. We geven je complimenten door aan Jissey en Ed!

Heel veel plezier met het prachtige eindresultaat!

Team Sanistunter Alkmaar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Richard heeft me uitstekend geholpen…

Richard heeft me uitstekend geholpen met het intekenen van de keuken. Goed advies en denkt goed mee!

24. April 2026

Beste Marlous,

Bedankt voor je complimenten! Wat fijn dat Richard je zo goed heeft kunnen helpen en adviseren bij het ontwerpen van je nieuwe keuken.

Veel succes met de verdere voorpret en straks veel plezier met het eindresultaat!

Team Keukenstunter

Tevreden!

Richard heeft ons top geholpen! Geen uitgebreid gedoe, gewoon direct. Houden wij van! Bedankt voor de goede zorgen :)

22. April 2026

Beste Bente,

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat fijn dat de directe aanpak van Richard zo goed is bevallen. Wij houden daar zelf ook van!

Bedankt voor je vertrouwen en alvast heel veel plezier met het prachtige eindresultaat.

Team Keukenstunter

Super mooi ervaring

Super fijne ervaring met Keukenstunter Alkmaar! Richard denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Topservice en een prachtig eindresultaat. Zeker een aanrader!

21. April 2026

Beste Maria,

Bedankt voor je enthousiaste aanbeveling! Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met Richard en dat zijn eerlijke advies heeft geleid tot een prachtig eindresultaat.

Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag bij keukenstunter Alkmaar…

Vandaag bij keukenstunter Alkmaar geweest en onze droomkeuken besteld. Zeer goed geholpen door Pasquale en Rachid!!! Deskundige advies gekregen, goed mee gedacht in het ontwerp. En de prijs mooi binnen ons bedacht budget. Kunnen niet wachten tot deze.mooie keuken is geïnstalleerd!

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wees gewaarschuwd

Mijn ervaring met Keukenstunter Alkmaar is helaas bijzonder slecht geweest. Het begon al bij het ontwerp: Er is een keukenvoorstel gemaakt waarin onvoldoende rekening werd gehouden met praktische zaken zoals mijn lengte en de ergonomie van het gebruik. Hierdoor kwam ik tijdens de montage pas achter problemen die vooraf eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden.
Daarnaast zijn meerdere mondelinge beloftes niet nagekomen. De communicatie vooraf was vaak tegenstrijdig en ik ben niet geattendeerd op belangrijke keuzes en aandachtspunten, waardoor ik tijdens de plaatsing voor zeer vervelende verrassingen kwam te staan. Toen ik hierover klachten meldde, werd er weinig verantwoordelijkheid genomen en schoof men de problemen vooral van zich af.
De aanschaf van deze keuken heeft mij veel ellende opgeleverd, zowel tijdens het langslepende proces als daarna. Tot op de dag van vandaag ondervind ik ellende. Ik heb enorme spijt de keuken bij hen te hebben gekocht. Op basis van mijn ervaring raad ik het iedereen af een keuken aan te schaffen bij Keukenstunter Alkmaar.

20. Oktober 2025

Beste klant,

Dank voor het delen van uw ervaring. Inmiddels heeft onze serviceafdeling contact met u opgenomen om dit samen te bespreken en naar een passende oplossing te kijken.

Wij hopen dat we dit naar tevredenheid met u kunnen afronden.

Team Keukenstunter.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne ervaring bij Keukenstunter…

Super fijne ervaring bij Keukenstunter in Alkmaar! We zijn goed geholpen door Richard en Jissey met het samenstellen van onze keuken. Er werd echt met ons meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk een prachtige keuken kunnen samenstellen voor een mooie prijs. We kijken ernaar uit dat hij geplaatst wordt!

7. März 2026

Beste Katie,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Richard en Jissey bij Keukenstunter Alkmaar. Fijn dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat jullie een mooie keuken hebben kunnen samenstellen!

Keukenstunter Alkmaar

Goed geholpen bij Keukenstunter Alkmaar, heel blij met het duidelijke beeld en de mooie keuken.

18. Februar 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat de ervaring bij Keukenstunter Alkmaar zo goed is bevallen. Veel plezier met de mooie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo wordt koken nog leuker!!

Het is ons gelukt om in 2 gesprekken en rond kijken een keuken te kopen. Een keuken van keukenstunter in Alkmaar. Wat zijn wij goed geholpen door Richard. Al onze wensen zijn vervuld en voor een prijs die wij in gedachte hadden. !!

15. Februar 2026

Beste Carin,

Wat fijn dat het traject bij Keukenstunter Alkmaar zo goed is verlopen en dat alles binnen budget is gerealiseerd. Dank voor de mooie woorden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn geholpen door Richard Kleverwal…

We zijn geholpen door Richard Kleverwal moet gewoon zeggen top erg vriendelijk er ontbrak niets kregen drinken wat te eten naar 2 uur puzzelen kwa opstelling wat het mooiste was zijn we er uit gekomen gewoon top geholpen

14. Februar 2026

Beste Bill,

Wat leuk om te lezen dat de ervaring bij Keukenstunter Alkmaar zo positief was! Fijn dat er alle tijd is genomen om samen tot de mooiste opstelling te komen. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Droomkeuken Magie

Ik ging afhankelijk naar keukenstunter in Alkmaar om even rond te kijken en mezelf oriënteren. Ik had een vaag idee van wat ik wilde en een beperkt budget. Richard ging met me zitten en hielp me mijn droomkeuken te ontwerpen. Hij is een ware keukenmagier! Als je een keuken nodig hebt zou ik het absoluut aanraden om naar de winkel in Alkmaar te gaan en met hem te overleggen.

8. Jänner 2026

Beste klant,

Wat fijn dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad bij Keukenstunter Alkmaar. Mooi dat uw ideeën zijn vertaald naar een keuken die past binnen uw budget!

Keuken stunter Alkmaar aanrader

Ik heb vandaag mijn eerste afspraak gehad bij keuken stunter in Alkmaar.
Bij voorhand eerst al heel fijn mail contact gehad over de wensen en verwachtingen.

Vandaag bij binnenkomst vriendelijke ontvangen en geholpen door professionals die verstand hebben van hun vak en goed met me mee dachten.
In de showroom de verschillende opties bekeken en besproken. Ook hierbij veel tips, vragen en advies gekregen.

Aan het einde de keuken nog helemaal nagelopen en aanpassingen gedaan.

Vervolgens een heel open en eerlijk gesprek over de prijs en verwachting.

Keuken stunter Alkmaar als heel fijn en prettig ervaren!

24. Jänner 2026

Beste Marije,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat zowel het contact vooraf als het gesprek in de showroom zo prettig is verlopen. Dank voor de mooie woorden!

Keukenstunter

Na veel geduld vanuit Keukenstunter, waren we er vandaag eindelijk aan toe om de details te bespreken. Aan als wordt mee gedacht, lijnenspel/ handiger kraan tov die we eerst op looks hadden uitgezocht/een betere indeling van de kasten etc. Opmeten is ook ontzettend goed gegaan. Men neemt de tijd voor je en je voelt je gehoord. Op naar de installatie....

23. Dezember 2025

Beste Dionne,

Mooi om te lezen, bedankt! Succes met de volgende stap richting installatie.

warm onthaal

Heel leuk en warm ontvangen door Jissey en Richard. Hebben enorm de tijd genomen om onze keuken helemaal naar wens vorm te geven. En extra leuk de black Friday korting :) top dames en heren!

28. November 2025

Beste Peter,

Dankjewel voor je fijne woorden! Wat leuk om te horen dat jullie zo warm zijn ontvangen en dat alles helemaal naar wens is samengesteld. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Een fijne ervaring

Ik was al eens wezen kijken en netjes geholpen. Dat was de reden om terug te gaan. Weer netjes geholpen. Nu in afwachting van mijn nieuwe keuken.

28. November 2025

Beste klant,

Dankjewel voor je vertrouwen! Mooi om te horen dat je opnieuw netjes bent geholpen. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel goed geholpen

We zijn heel goed geholpen. Richard dacht mee, verder en kwam met verassende adviezen. Daarnaast liet hij ook de ruimte om onze eigen gedachte en keuzes te creëeren en te bepalen, wat een fijne balans was. Hij nam de tijd en was fijn gedetailleerd en luistert tussen de regels door.

15. Oktober 2025

Beste Yvonne,

Wat een mooie review! Fijn om te horen dat Richard zo goed heeft meegedacht en dat het advies precies in balans was met jullie eigen wensen. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel prettig geholpen door Richard bij…

Heel prettig geholpen door Richard bij Keukenstunter Alkmaar. Gewoon lekker nuchter en eerlijk advies. Nam ook ruim de tijd om alle mogelijke kleuren combo's uit te werken. We zien erg naar de plaatsing van de keuken uit en hopen dat hij net zo mooi uitkomt als op de computer animatie.

18. September 2025

Beste Erik,

Wat leuk om te lezen! Dankjewel voor je vertrouwen en de mooie woorden — we hopen dat de keuken straks net zo mooi uitkomt als in het ontwerp!

Groet, Team Keukenstunter.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr