We hebben een hele goede ervaring met keukenstunter Woerden. We werden goed geholpen met het uitzoeken van de keuken er werd goed mee gedacht. De Montage van de keuken was ook super We zijn super... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben ontzettend goed geholpen , had er gelijk vertrouwen in daarom ook daar de keuken gekocht . Nu wat probleempjes met de oven ook daar helpen ze me mee . Top
Unternehmen hat geantwortet
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Jaap Bijzerweg 11, 3446 CR, Woerden, Utrecht, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
We hebben een hele goede ervaring met keukenstunter Woerden.
De Montage van de keuken was ook super
We zijn super blij met onze nieuwe keuken

Antwort von Keukenstunter - Woerden
Super goed geholpen. En toen de deuren de verkeerde kant op open gingen hebben ze dat snel opgelost.

Antwort von Keukenstunter - Woerden
Na vele afspraken en teleurstellingen hebben we de Keukenstunter gevonden. Risza verwelkomde ons met veel geduld en begrip. Zelfs na het vijfde of zesde bezoek, en de wijzigingen, nam hij nog steeds de tijd om naar onze ideeën, behoeften, zorgen en eindeloze veranderingen te luisteren. Geen enkele uitdaging was ooit te groot voor hem, en hij probeerde altijd de beste en meest kosteneffectieve oplossing voor ons te vinden. Dank je, Risza, dat we je konden vertrouwen met onze droomkeuken!

Antwort von Keukenstunter - Woerden
Keukenstunter-Woerden is een top bedrijf.
Vriendelijk, bekaam / deskundig.
Keukens zijn van een zeer hoge kwaliteit.
Afspraken die je je maakt worden ook uitgevoerd.
Kortom EEN TOPBEDRIJF

Antwort von Keukenstunter - Woerden
Was opzoek naar een keuken met een moeilijke indeling en wilde graag veel werkruimte.
Ben door Risza van de Keukenstunter heel goed geholpen.
Heb al mijn wensen besproken en na 2 dagen kreeg ik een 3D tekening gemaild.
Was zeer verrast hoe Risza de keuken had ingedeeld.
Gelijk een afspraak gemaakt om de puntjes op de I te zetten en te kijken welke apparatuur we gingen gebruiken.
Keuken werd netjes optijd geleverd en met de ondersteuning van Risza heb ik de keuken zelf gemonteerd om wat kosten te besparen.
Zeer blij met het eind resultaat😎
Kan niks anders zeggen maar Risza heeft mij heel goed geholpen!!!
Bedankt Risza

Antwort von Keukenstunter - Woerden
We waren op zoek naar een kleine uitbreiding van de keuken (inbouwkoelkast, apothekerskast en bovenkast). Dinand van Keukenstunter Woerden heeft ons hier goed en op een prettige manier mee geholpen. Hij nam alle tijd voor ons, en was vriendelijk en helder in zijn communicatie. De spullen zijn relatief snel (binnen 6 weken) en voor een goede prijs geleverd. Ook wat vragen rondom installatie zijn keurig beantwoord. Dank Dinand!

Antwort von Keukenstunter - Woerden
Wij kwamen binnen in een mooie showroom met veel verschillende keukenopstellingen. Daarna fijn geholpen met het uitkiezen/samenstellen van onze nieuwe keuken. Dinand dacht mee en luisterde naar onze wensen. Zodat we tot een mooi eindresultaat kwamen.
Ook het leveren van de keuken en het plaatsen ging soepel! Heel tevreden. Wij raden Keukenstunter daarom zeker aan!

Antwort von Keukenstunter - Woerden
Ik heb een zeer goede ervaring met Keukenstunter. Er werd goed meegedacht en geadviseerd.
Risza was ook zeer meelevend en meedenkend met mijn situatie en dat was erg prettig. Korte lijnen en snelle communicatie is altijd prettig.
De service is ook fantastisch. Ook nadat de keuken geplaatst was. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Antwort von Keukenstunter - Woerden
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.