Kinexit  Bewertungen 32

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har varit verksam som professionell spelare och tränare inom golfen i över 30 år. För mig är Kinexit det perfekta verktyget för att hjälpa golfare med deras fysik och rörlighet. Golf är så myc... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitnessprogramm
  2. Golflehrer

Vom Unternehmen geschrieben

Kinexit is golf-fitness platform designed to help you swing more freely, add yards to your game whilst promoting a healthier lifestyle. With Kinexit your golf fitness starts with a physical assessment. Kinexit then generates golf-specific training for your body to eliminate your physical limitations and create your most efficient and powerful golf swing.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

First class customer service

Providing a golf training is the best thing this company provides us !!!

16. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smärta i ländryggen vid svingande av golfklubba.

Jag har haft problem med ryggen under flera år från och till och har gått hos olika naprapater för att få hjälp. När jag via min golfklubbs tränare fick tillgång till Kinexit kunde jag med snabb testerna få fram riktade övningar för att komma till rätta med problemen. Efter att ha provat under 2 månader så kan jag nu svinga utan att hämmas av en smärtande rygg.

31. März 2023

First class customer service

First class customer service. Reasonably new to the fitness program but the reaction to questions, even before purchasing, has been Fantastic! Will follow up with this review after having a chance to work with the program.

16. März 2023
Kinexit -Logo

Antwort von Kinexit

Thanks so much for your feedback Tom!

Smart Verktyg

För mig är Kinexit det perfekta verktyget för att hjälpa golfare med deras fysik och rörlighet. Golf är så mycket mer än att bara svinga en klubba. Med Kinexit kan jag på ett enkelt sätt screena golfaren och leverera smarta övningar för att bland annat utveckla teknik och rörlighet.

Robert Löfqvist Golf Academy

7. März 2022

Kalmar Golf Academy

Vi på Kalmar Golf Academy ser Kinexit som självklar del i vår verksamhet. Med Chris i spetsen kommer Kinexit hjälpa oss och våra elever till nya höjder!

17. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kinexit är ett fantastiskt verktyg till…

Kinexit är ett fantastiskt verktyg till att förmedla och integrera fysiken in i golfspelet. Med detta verktyg kommer det bli mycket enklare och mer tidseffektivt till att hjälpa varje individ på bästa sätt och öka spelarens förståelse kring fysikens stora betydelse till golfspelet. Vi är säkra på att våra medlemmar kommer utveckla sitt golfspel ännu bättre med vår integrering av Kinexit till träningsverksamheten.

8. September 2021

Great tool!

I’m a golfer and Kinexit makes sure my workouts are relevant for me and my golf. The screening and tests also helps in identifying my areas of improvement. Kinexit is a great tool for pushing me to do workouts also during golf season, and not just during off-season. By having options of both how long and what type of workout to do it fits both for workouts and warmups.

27. Mai 2021
Kinexit -Logo

Antwort von Kinexit

Thanks so much Peter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kinexit är enkelt att ta till sig

Många av mina kunder har kända, eller okända, fysiska begränsningar. Det är tråkigt när elever vill, men inte kan. Ännu tråkigare när jag saknar verktyg för att hjälpa dom. Kinexit är enkelt att ta till sig och enkelt att använda. Nu kan vi på ett enkelt sätt minska begränsningarna och svinga friare.

1. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har alltid saknat något som handlar om…

Har alltid saknat något som handlar om rörlighet när det kommer till golfen. Förr gick jag alltid till gymmet och körde yoga för att öka rörligheten men nu så kan jag med några enkla klick i telefonen köra min egen rörlighetsträning hemma. När jag vill. När jag har tid. På mina villkor helt enkelt. Kan inte bli enklare och smidigare.

9. April 2021

Mötet med Kinexit och Chris har varit

Mötet med Kinexit och Chris har varit riktigt bra, proffesionellt!

Kinexit har en grymt bra paketering och är väldigt lätt använt samt helt rätt i tiden.

Funktionell träning är det som jag själv förespråkar, så att få in det på en enkelt och effektivt sätt är enligt mig en jackpot för den vardagliga golfaren.

Jag ser fram emot att få komplettera vår verksamhet med Kinexit.

10. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kinexit är ett väldigt enkelt verktyg…

Kinexit är ett väldigt enkelt verktyg som ger tydlighet i styrkor och svagheter hos spelaren. Bra och varierande övningar som förmedlas till eleven via hemsida och filmer.

Jag har jobbat med golf fitness på olika sätt genom åren men aldrig stött på något så smidigt och inspirerande verktyg som Kinexit.

I och med enkeltheten för både mig som tränare och för eleven blir en glädje att jobba med Kinexit och golf fitness!

22. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är supernöjda med Kinexit som…

Vi är supernöjda med Kinexit som koncept, och tror det kommer hjälpa oss att ta hand om våra elever och medlemmar på ett mer komplett sätt. Det som talade till oss var enkelheten och smidigheten, och att kunna träna där man befinner sig i egen takt och tempo tror vi ligger helt rätt i tiden. Kinexit möjliggör en vidareutveckling i vår redan stora träningsverksamhet på klubben.

14. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr