Banner for Kirsch BV

Kirsch BV Bewertungen 703

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het rolgordijnen verduisterende heb ik voor hele huis besteld . Goede kwaliteit, Sander heeft goed gemeten en mijn geholpen om Goede keuze te maken ook met glas gordijnen. Hij was klantvriendelijk,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na zeven jaar trouwe dienst gaf het koordje van ons rolgordijn er de brui aan. Eerlijk gezegd liep het mechanisme nooit helemaal soepel, dus we besloten contact op te nemen, zonder al te hoge ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tijd geleden een review geplaatst over de fijne martijn en het inmeten Dat was top voor de jaloezien en hor. Nu bij het plaatsen is het toch anders Tussen 10:00 en 13:00 zouden ze komen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag kwam Marthijn bij ons inmeten. Dit ging zeer professioneel en we hebben super goed advies gehad en daarom ook direct een bestelling geplaatst. Marthijn nam hier echt de tijd voor en is een zee... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.

Inmeetservice met meetgarantie

Gratis en vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend
1) Wij komen naar je toe. Onze expert komt bij je thuis met het volledige raamdecoratieassortiment. 2) Gratis inmeten en advies. De expert meet in en adviseert je over je keuze. 3) Vrijblijvende offerte. Op basis van het bezoek ontvang je een offerte die 100% vrijblijvend is. 4) Montage mogelijk. Accepteer je de offerte, dan kun je hulp krijgen bij de montage of het zelf doen.

4,4

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Snel en duidelijk

Goed en duidelijk verhaal over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Eerlijk advies en supersnelle offerte. De raambekleding moet nog wel geplaatst worden, maar dat kan al over 5 weken en ik ga ervan uit dat dat ook naar tevredenheid zal zijn. Bedankt Martijn van Topjaloezieen, je hebt me goed geholpen!

2. September 2025

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring. Inmeten kon niet door gaan omdat de oude jaloezieën er nog hingen. Adviseur had geen tijd om ons tot een goede afloop te helpen. Contact gezocht met een ander bedrijf. Inmeten kon zonder problemen plaats vinden. Inmiddels een offerte ontvangen en besloten daar jaloezieën te bestellen. Topjaloezieën niet zo top.

2. September 2025
Kirsch BV-Logo

Antwort von Kirsch BV

erg vervelend dat je een slechte ervaring hebt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Helaas kunnen we je gegevens niet terugvinden in ons systeem. Uiteraard kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice hierover. Team Topjaloezieen.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg tevreden over Top…

Ik ben erg tevreden over Top Jaloezieën. Sander kwam bij mij thuis om de ramen in de woonkamer op te meten en dat is heel netjes en professioneel gedaan. Alles verliep vlot, hij naam de tijd om alles goed door te meten en gave duidelijke uitleg. Het gaf me meteen vertrouwen dat de jaloezieën straks perfect zullen passen. Tot nu toe een hele goede ervaring!

26. August 2025
Kirsch BV-Logo

Antwort von Kirsch BV

Bedankt voor je positieve review en zullen dit zeker delen met Sander. Alvast veel plezier van je nieuwe raamdecoratie! Team Topjaloezieen.nl

Snel en duidelijk

Via de site een inmeetafspraak gemaakt.
Op de dag van het inmeten werd er netjes een half uur van te voren gebeld.
De wensen werden goed begrepen en met een klein half uurtje was het allemaal duidelijk en kreeg ik op de mail een uurtje later de offerte. Wij hebben meteen akkoord gegeven en hierop is meteen de bevestiging gestuurd. Nu 2-4 weken wachten tot de jaloezie geleverd wordt. Tot nu erg tevreden!

15. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verry nice person..Came by made all the…

Verry nice person..Came by made all the necessary measurements and after I could look at all the colors of the needed materials.
Gave me some tips and after she would send an email,to confirm wherever I would accept and go through with it or not.
Thanks Amber

18. August 2025

Fijn bedrijf, aardige medewerker

Een hele aardige man, netjes op tijd voor de afspraak. Duidelijke communicatie vlak voor aankomst. Nam de tijd om alles op te meten en advies te geven over de verschillende mogelijkheden

8. August 2025

Heel behulpzaam

Martijn was vriendelijk en heel behulpzaam. Mijn plan was om jaloezieën te laten plaatsen op 2 haast onmogelijke plaatsen. Martijn heeft heel eerlijk geadviseerd en uiteindelijk hebben we gekozen voor mooie overgordijnen.
Fijn dat hij zo meegedacht en geadviseerd heeft.

30. Juli 2025

De laatste keer

We hebben een plissé (zonder boren) in laten meten en zouden deze zelf monteren. Bij montage kwamen we erachter dat het niet juist was ingemeten, de plissé was te klein. Er is een medewerker gekomen om het na te meten waarna onze observatie werd bevestigd. We zouden een nieuwe plissé krijgen, dit duurt natuurlijk weer enkele weken en tot die tijd konden wij de plissé blijven gebruiken die niet goed was.
Na enkele weken krijgen wij bericht dat onze bestelling geleverd ging worden. Op de bewuste dag stond er een bezorger aan de deur die alleen de verkeerde plissé kwam ophalen. Met de gedachte dat de nieuwe plissé wellicht door een andere bezorgdienst alsnog bezorgd zou worden hebben wij de verkeerde plissé mee retour gegeven. Vervolgens hebben wij gebeld of onze ideeën klopte en werd ons verteld dat de nieuwe plissé pas over een week komt. Dit betekend dat ik nu, midden in de zomer, een week lang geen raamwering heb op onze babykamer! Schandalig echt! Het schijnt dat de nieuwe plissé nog in productie is. Als ik dit had geweten hadden wij de verkeerde plissé natuurlijk nooit mee terug gegeven aan de bezorgdienst.
Voor iedereen hierna, houdt hier dus rekening mee als je in een gelijksoortige situatie zit.
Dit is overigens al de 2e keer dat wij iets bij topjaloezien hebben besteld, beide keren in laten meten door topjaloezien en beide keren niet goed ingemeten!
Dit is voor ons in ieder geval de laatste keer dat we hier iets hebben besteld.

21. Juli 2025

Top service

Super goed advies gekregen van Ronald heel meedenkend, vriendelijk en beleefd en heel professioneel
Top service

3. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

wij gaan voor een easy frame!

Vanaf het moment dat ik voor easy frame een inmeet afspraak maakte, kreeg ik vrij snel een bevestiging per mail. Ook kreeg ik een dag van tevoren bericht betreft deze afspraak.

Op de dag van het inmeten werd ik een half uur van tevoren gebeld. Na een korte introductie zijn we naar de ramen gegaan waar we de easy frames graag willen. Daar kregen we het nodige aan informatie en ook tastbare voorbeelden. Erg fijn hoe er mee gedacht wordt, onze grepen zitten net even anders dan standaard, maar met een kleine aanpassing is dat ook te realiseren.
Na een bakkie koffie, bepaalde we de kleur en kregen we de offerte al.
De levering is al binnen een maand, super!

9. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr