Kiso Installatietechniek Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Klimaanlagenanbieter
  2. Reparaturservice für Klimaanlagen

Vom Unternehmen geschrieben

Kiso installatietechniek is uw klimaat specialist. Met het persoonlijk contact wat wij met onze klanten hebben kunnen wij meeste situaties het beste advies en een passende oplossing bieden. Waarom Kiso Installatietechniek? Eerlijk en deskundig advies. Profesionele installaties. Persoonlijk contact. Gecertificeerde monteurs. Voor particulieren en bedrijven.

Hervorragend

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Over de airco zijn we zeer tevreden…

Over de airco zijn we zeer tevreden echter na 1jaar zou volgens de monteur een afspraak worden gemaakt voor onderhoud .We hebben verschillende keren contact op moeten nemen en uiteindelijk word het Augustus.Dit is wel jammer

13. Juni 2026

Uitstekende installatie Airco

Van begin tot eind in communicatie en installatie , uitstekend verlopen. Nog nooit per mail zo prettig en duidelijk gewerkt! Alle lof!! Ook zeer netjes gewerkt tijdens montage. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

14. Oktober 2025

Goedemorgen meneer Borgsteijn,

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Dank voor het vertrouwen dat u in Kiso Installatietechniek heeft gesteld. Wij wensen u veel plezier met de installatie en staan uiteraard graag voor u klaar bij vragen in de toekomst.

Team Kiso Installatietechniek

Heel goed!

Ik ben heel erg goed geholpen door Melissa! Ze heeft geduldig steeds alle opties met mij doorgenomen en heel goed mee gedacht in de mogelijkheden die er zijn. Daarnaast waren ook de monteurs erg vriendelijk en kundig in hun vak. Ik zou Kiso zeker aanraden!

25. November 2025

Hi Tessa,

Dankjewel voor je fijne woorden, dat wordt enorm gewaardeerd.
Ik wens jullie veel plezier en comfort toe met de installatie. En natuurlijk ook met de rest van jullie prachtige paleisje, inclusief de lichtstraat 😊

Alvast hele fijne dagen voor jou en je gezin! 🎄

Hartelijke groet,
Team Kiso

Uitmuntend

Van begin tot eind was dit een geweldige ervaring.
Snel en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, duidelijke en goede uitleg hier thuis daarna en de installatie verliep echt snel alles netjes afgewerkt en opgeruimd en een duidelijke uitleg over het functioneren.
Echt een geweldig bedrijf, betaalbaar en uitstekende service.

22. September 2025

Beste Fernando,

Hartelijk dank voor het vertrouwen dat je in Kiso Installatietechniek hebt gesteld. We waarderen je feedback enorm!
Hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw iets voor je betekenen.

Team Kiso Installatietechniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van offerte t/m installatie in een…

Van offerte t/m installatie in een woord geweldig!
Goede uitleg en verantwoorde offerte. Installatie van een triple airco unit ondanks zware betonnen muren geen probleem.
Beide mannen top en harde werkers. Van 8.00-19.00 uur aan een stuk gewerkt. Een beter bedrijf op dit gebied kun je niet treffen. Thanks.

2. September 2025

Goedemorgen Peter,

Wat een fijne review, dit wordt zeer gewaardeerd!
Bedankt voor het vertrouwen in Kiso. We wensen je veel klimaatcomfort toe en hopelijk tot in de toekomst!

Team Kiso.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een duidelijke en complete offerte en een TOP montage

Een duidelijke en complete offerte afgesloten met een montage zonder problemen. Bij de montage volledig ontzorgt door een monteur die vooraf maar ook tijdens de montage vragen stelde over onze wensen en daar ook direct invulling aan gaf. De uitrusting, gereedschap, was van dient aard dat overlast ten gevolge van boorwerk tot een minimum werd beperkt. Kortom een perfect eindresultaat.

7. Oktober 2024

Antwort von Kiso Installatietechniek

Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen uw vertrouwen in Kiso Installatietechniek en wensen u veel plezier en optimaal klimaatcomfort met uw airconditioning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kiso is gewoon een goede en betrouwbare partnerwbare…

Goede reviews gelezen en betrouwbare medewerker van Kiso is langsgeweest voor goed inzicht in materiaal en kostenplaatje van de de hele installatie.

Goed overleg met medewerker omtrent hoeveelheid zonnepanelen en plaats binnen en buitenunit

Installatie is goed doorgenomen en uitgevoerd. Zijn nog langs geweest voor een extra controle. De installatie ging binnen en buiten vlekkeloos. Erg netjes gewerkt en keurig opgeruimd achtergelaten. Daarnaast hebben we ook een goed jaarlijks onderhoudskontrakt afgesloten, zodat we altijd up to date zijn qua gebruik installatie.
Kortom...Kiso is een uitstekend bedrijf.

25. März 2024

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jammer dat ze een klantenstop hebben.

17. Jänner 2024

Antwort von Kiso Installatietechniek

Het spijt ons te horen dat we u hebben moeten teleurstellen. Wij hopen uiteraard dat we in de toekomst alsnog van dienst kunnen zijn.

Airco geplaatst door Kiso

Goede voorlichting door Mitchell vooraf, wat de doorslag haf voor Kiso te kiezen. Jammer dat hij bij de installatie niet aanwezig was, waardoor het niet in één
Keer kon worden afgemaakt. Jimmy plaatste keurig netjes, maar was/is geen electriciën…
Maar na twee weken werd het netjes af-en compleet gemaakt.
Bedrijf is telefonisch niet altijd heel goed te bereiken, maar Joyce doet haar best!
Ik zou dit bedrijf een ieder kunnen aanraden die airco geplaatst wil hebben. Wel ff vragen of Mitchell en Farid de
Plaatsing doen; die zijn wel van het niet kletsen maar poetsen.

20. November 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een 5kw Airco laten plaatsen…

Ik heb een 5kw Airco laten plaatsen door Kiso Installatietechniek en ben erg tevreden over het werk dat ze gedaan hebben. Ze hebben goed meegedacht over de beste oplossing en nemen de tijd om uit te leggen hoe alles werkt en hoe je hem het beste kan gebruiken.

15. August 2023

Kiso installatietechniek

Informeel gesprek vooraf, heldere uitleg. Er kon binnen twee weken geplaatst worden. Binnen een dag geplaatst. Vragen nadien worden acuut behandeld. Wij hebben al heel veel mond tot mond reclame gemaakt. Erg blij met Kiso installatietechniek.

28. April 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korte levertijd, lage prijs, zeer vakkundig!

Korte levertijd, lage prijs, zeer vakkundige installatie binnen één dag. Helemaal perfect dus!

Wij gaan de airco's gebruiken om het huis te verwarmen in de winter. Maar het is natuurlijk niet vervelend dat ze ook kunnen koelen op sommige zomerdagen 😉

5. Mai 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische ervaring gehad met dit…

Fantastische ervaring gehad met dit bedrijf. Kundig en klantvriendelijk personeel.Heb de airco nu 1 jaar en nog steeds zonder problemen !

26. Juli 2023

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede voorbereiding en overzichtelijke offferte

Goede voorbereiding en overzichtelijke offerte. Tussendoor zijn ze nog langs geweest voor een extra controle. De installatie ging binnen en buiten vlekkeloos. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten. KISO is een aanrader!

22. Mai 2023

Super voor 3 airco's

Na een duidelijk introductie gesprek kregen we een overzichtelijke offerte. Binnen een paar weken kwamen ze de airco installeren. Ondanks de pittige betonboringen waren de monteurs erg vrolijk en vriendelijk. In 1 dag alle 3 de aircos geïnstalleerd en alle troep netjes opgeruimd. Korte, simpele uitleg over de bediening en nu zijn we deze zomer erg blij met de airco's. KISO is een aanrader!

1. Mai 2023

Kiso Installatietechniek

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr