Jeg havde nogle problemer med min bestilling, men fik den bedste oplevelse og hjælp da jeg skrev ind til dem. Så her er 5 stjerner for super god kundeservice og så glæder jeg mig til at modtage min b... Mehr ansehen
Desværre blev min pakke væk undervejs men det løste sig let og problemfrit med god dialog med firmaet- og jeg fik en ny pakke tilsendt Jeg må sige at jeg er er gevaldigt imponeret over hvor effekti... Mehr ansehen
Ekstremt smertefuld oplevelse – frarådes på det kraftigste Min oplevelse med libplumberen har været direkte ubehagelig. Påføringen gjorde ekstremt ondt, og smerterne fortsatte længe efter brug. D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så misvisende og virker overhoved IKKE! Samme pris som Dior, men deres virker i det mindste! Læbestiften holder knap en time, trods jeg hverken havde drukket eller spist! LAD HVER OG SPILD... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
WE DON’T CHASE, WE ATTRACT💋 KISSEY er et dansk beautybrand med lip plumpers og stains, der tiltrækker opmærksomhed og efterlader indtryk. Your lips? Plumper. Your vibe? Untouchable.
Dänemark
- kissey.dk
Hat 67 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Super god kundeservice
Jeg havde nogle problemer med min bestilling, men fik den bedste oplevelse og hjælp da jeg skrev ind til dem. Så her er 5 stjerner for super god kundeservice og så glæder jeg mig til at modtage min bestilling 👏🏼
Produkter fra Kissey er aldrig ankommet – meget dårlig oplevelse
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med dette sted. Mine produkter er stadig ikke ankommet, selvom jeg har ventet siden 3. marts 2026. Det er fuldstændig uacceptabelt.
Jeg har betalt for varerne, men hverken modtaget dem eller fået mine penge retur. Det føles ærligt talt som et scam. Jeg har forsøgt at kontakte dem uden held, og situationen virker meget uprofessionel.
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at handle her. Hvis jeg ikke snart får en løsning, overvejer jeg at anmelde sagen til politiet.
Meget skuffende oplevelse – jeg havde ellers glædet mig til at modtage mine varer.
Hilsen Layba
Grænsen til falsk markedsføring.
Synes det er ren hype på noget der tydeligvis kun virker på 1 ud af 100 eller måske 1000, grænsen til falsk markedsføring, ja det stikker i læberne men større bliver de ikke, yderligere havde jeg lavet 2 forskellige ordre og har betalt fuld levering for begge (39kr×2) men de sender det hele samlet i en og tilbageføre ikke de 39 kr jeg så har betalt for meget, de svarer heller ikke på mails
I skriver i sender mig nye produkter…
I skriver i sender mig nye produkter den 22 marts
Jeg har ikke modtaget noget?
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet. Tør Lip Stain som ikke holder særlig lang tid og som tværer ud.
Jeg har købt long lasting plump fra…
Jeg har købt long lasting plump fra mærket kissey og jeg har været tilfreds med produkt og leveringstid .
Ghostet af kundeservice
Jeg modtog en lip stainer, som var tørret ud. Jeg skriver til kundeservice. Fik svar, men nu er jeg blevet ghosted. Har rykket for svar senest den 6. marts, eftersom jeg på det tidspunkt havde ventet en uge på et svar. Ingen respons. Simpelthen for dårligt.

Smertefuld oplevelse
Jeg købte Extreme Lip Plumper, og det var en smertefuld oplevelse at smøre det på læberne. Det brændte helt forfærdeligt i læberne, indtil jeg blev nødt til at væske det af igen. Fik også lidt på tungen, som smagte skrækkeligt samt brændte.
Jeg har skrevet til Kissey på Instagram og på mail og har ikke hørt noget fra dem, men det kan vel ikke passe, at det gøre ondt at bruge den.
Kommer i hvert fald aldrig til at bruge den, så det var penge ud af vinduet.

Antwort von Kissey
Forstå ikke man kan sælge sådan noget
Forstå ikke man kan sælge sådan noget. Det er ubrugeligt. En vanvittig smerte på læberne.

Ekstremt smertefuld oplevelse
Ekstremt smertefuld oplevelse – frarådes på det kraftigste
Min oplevelse med libplumberen har været direkte ubehagelig. Påføringen gjorde ekstremt ondt, og smerterne fortsatte længe efter brug. Det er langt fra, hvad man kan forvente af et produkt i denne kategori, og jeg kan på det kraftigste fraråde andre at købe det.
Jeg har kontaktet virksomheden og bedt om refundering. Min anmeldelse bliver stående, indtil sagen er løst.

Produkterne virker desværre ikke
Produkterne virker desværre ikke. Har skrevet til kundeservice, men ikke fået svar…

Antwort von Kissey
Så misvisende og virker overhoved IKKE!
Så misvisende og virker overhoved IKKE!
Samme pris som Dior, men deres virker i det mindste!
Læbestiften holder knap en time, trods jeg hverken havde drukket eller spist!
LAD HVER OG SPILD JERES PENGE HER.
Øv , virkelig mange penge for falsk markedsføring.

Deres produkter virker ikke
Deres produkter virker ikke, jeg har haft skrevet til dem omkring deres lip color - peel off ikke virker og jeg har sendt billeder ind, for at vise dem at deres produkter også smitter af. Jeg har intet svar fået tilbage.

Hurtig levering - kortvarigt resultat
Levering var hurtig, kom i en fin pakke og til lovet tid. Selve den lip stain jeg har købt, holdte kun i 1,5-2 timer, jeg hverken spiste eller drak i denne tidsperiode, men kunne se, at alt farven var væk da jeg ankom til det arrangement jeg skulle til. Den gav en rigtig flot farve, desværre var den bare væk da jeg skulle bruge den…
Jeg prøvede også deres lip plump, jeg synes ikke den gav ønskede effekt, og til sidst måtte jeg tage den af, da jeg simpelthen ikke kunne klarer den på mine læber. Om det er fordi jeg tog den af for tidligt at der ikke kom effekt ved jeg ikke, dog havde jeg den på i op mod 8 minutter, uden effekt 😞

Ingen effekt
Det må være den dyreste lipgloss jeg har købt. Brænder på læberne og har ingen effekt overhovedet! Stain and stay er sindssyg svær at få af læberne efter påføring og sætter sig i de mindste sprækker i læberne. Absolut ikke pengene værd. Lad være med at spilde dine penge her.

Antwort von Kissey
Virkelig god oplevelse med Kissey.
Jeg har deres lip stain i Mulberry, og den holder super godt, selv når man spiser og drikker. Farven kan bygges op, og den er nem at arbejde med. Jeg har også deres Extreme lip plumper, som ikke kan samlingens med nogen andre. Ægte resultater, kæmpe anbefaling her fra
Min oplevelse med lipstainer er god
Min oplevelse med lipstainer er god. Jeg syntes de er nemme at påføre & giver et flok look.
Føler sig ført bag lyset
Ærligt, så havde jeg virkelig set frem til at prøve en læbestift som skulle holde og en plummer som kunne give fylde.
Farven holdt til jeg havde spist mit første måltid, så var den væk - og den ekstreme plummer gjorde INTET andet end at kæmpe brænde på mine læber i en time. Den brændte så meget at det var virkelig ubehageligt og gav 0 procent fylde. Jeg er SÅ skuffet over at produkter for 500 kr, er SÅ dårlige. Så spar jeres penge.... det her er FUP OG FIDUS, INTET ANDET

Antwort von Kissey
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.