Klarhus Bewertungen 46

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi havde Bjørn med ude og kigge på et hus vi gerne vil købe og vi kan kun give vores bedste anbefalinger til at bruge Klarhus. Han var dygtig og grundig, kom med ideer til renovation. De bedste anb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bjørn fra klarhus er virkelig dygtig og gennemgår huset meget grundigt. Top professionel men kan samtidig forklare tingene i et sprog, som alle kan forstå. Han hjalp os med både at se, om “der er sk... Mehr ansehen

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

De er pengene værd!

Kim fra Klarhus var med os, da vi kiggede på et hus, vi overvejede at købe. Meget grundig og detaljeret besigtigelse, samt efterfølgende samtale. Vi fik svar på alle spørgsmål. Takket være ham slipper vi for at have et forfærdeligt hus, der trænger til genopbygning og større restaurering, og ikke reparationer, som vi troede.
Tusind tak og vi vil bruge jer igen!

17. Februar 2026

Kæmpe anbefaling fra os!

Kæmpe anbefaling fra os!

Vi oplevede en meget professionel tilgang hele vejen igennem. Hurtig eksekvering, vi kontakter dem onsdag og fredag, var vi til gennemgang af huset.

Klarhus havde sat sig virkelig godt ind i vores sag og var samtidig rigtig gode til at forstå vores tanker og idéer. Vi følte os både hørt og godt rådgivet gennem hele processen.

Skulle vi stå i en lignende situation igen, vil vi uden tøven kontakte dem igen.

En klar anbefaling herfra.

13. Februar 2026

Den største anbefaling af Bjørn/Klarhus

Den største anbefaling af Bjørn fra Klarhus!

Vi havde Bjørn med som byggesagkyndig ift. boligkøb. Bjørn er professionel, faglig dygtig, tillidsfuld og vigtigst af alt ærlig - netop hvad man har behov for i processen ved et boligkøb.

Alle dokumenter blev læst/undersøgt til mindste detalje og Bjørn var forberedt til tåspidserne. Rådgivningen var ærlig, Bjørn havde rigtig mange gode inputs, vi ikke selv havde tænkt over og prisestimaterne for udbedringer realistiske.

Vi har følt os set, hørt og rigtig godt tilpas i hele processen og kan på det kraftigste anbefale Klarhus og Bjørn, hvis faglighed og service er i en klasse for sig selv!

26. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har to gange anvendt Klarhus som…

Vi har to gange anvendt Klarhus som byggesagkyndig. Første gang havde vi Bjørn med ud til et hus, og anden gang havde vi Kim med. Begge leverede meget kompetent rådgivning, og vi vil ikke tøve med at anvende firmaet igen eller anbefale det til andre. Virkelig god service!

13. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan helt klart anbefales!!

Vi har haft Bjørn fra klarhus til, at lave en grundig gennemgang af et hus, vi gerne ville købe. Vi oplevede en god og hurtig service og fik lynhurtigt lavet en aftale. Bjørn var utrolig grundig omkring gennemgangen af hele huset, og kom samtidig med sine egne holdninger til, hvad han ville udbedre, samt et bud på, hvad de forskellige udbedringer ville koste. Vi fik en grundig og detaljeret gennemgang af den rapport, han havde udarbejdet. Vi kan kun give klarhus de bedste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden.

19. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pengene er godt givet ud

Bjørn hjalp os med at undgå en økonomisk krise. Vi endte med ikke at købe, fordi projektet viste sig at være uoverskueligt og uden for vores økonomiske ramme. Rigtig god og direkte rådgivning som gav os overblik over situationen. Vi booker ham igen når vi finder et nyt hus vi er interesserede i.

3. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til klarhus og Kim

Stor ros til medarbejder Kim. God til at guide os igennem potentielt køb af bolig. Grundig og med fin gennemgang over, hvilke udgifter på boligen vi vil se ind i på kort og lang sigt. Ærlig og nem kommunikation hele vejen. Stor ros herfra.

28. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige præcis det vi havde brug for.

Fantastisk service! 5 ud af 5 stjerner over hele linjen. En tryg, grundig og forståelig gennemgang af huset fra kælder til kvist. Bjørn stod for de indledende snakke over telefon og Kim besigtigede huset sammen med. Begge er velkomne og yderst profesionelle. Der blev fundet flere ting ved gennemgangen som ikke fremgik af mæglers/sælgers tilstandsrapport. Vi fik efter gennemgangen af huset grundig rådgivning og indsigt i priser for de forskellige punkter.

Vi føler på alle måder at vi blev klædt helt rigtigt på. Og kunne skrive under på en købsaftale med åbne øjne og ro i maven.

Stor anbefaling herfra.

2. August 2025

Dygtig og rar

Ekstrem behagelig, dygtig, god til at gøre byggesprog forståeligt for os andre. Vi kontaktede Bjørn i forbindelse med vores huskøb. Stor anbefaling videre :-)

7. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde Bjørn til at hjælpe mig med…

Jeg havde Bjørn til at hjælpe mig med at se på en fugtskade i forbindelse med en forsikringssag, og udover at lave rapporten så gav han også mega god rådgivning hele vejen igennem processen også udover hvad jeg havde betalt for. Rigtig god og reel fyr 👍

1. Juli 2025

Kompetente rådgivning

Bjørn fra Klarhus hjalp og sidste år med at få lavet vores ønskeudbygning. Han var med fra start med at sikre at vores forvirrende ønsker blev indfriet, han hjalp med at finde kompetente håndværkere samt hjalp på vej, da det hele blev lidt forsinket! Han får vores varmeste anbefalinger

1. August 2024

TOPKARAKTER!

Det er sjældent, man laver en anmeldelse med topkarakter. Topkarakter betyder for mig at der INTET kunne være gjort anderledes. Super grundig og ærlig gennemgang af lejlighed. Var på pletten med meget kort varsel. Man føler sig mere end velkommen til at ringe og skrive efterfølgende med eventuelle spørgsmål. Svartiden er ultra kort, selvom klokken er 22. jeg vil helt klart anbefale dem!

23. Juni 2025

Tak til Kim og Klarhus

Vi havde Kim ude og hjælpe os i forbindelse med et huskøb i et hus der skulle renoveres. Vi havde ikke selv meget forstand på hvordan vi skulle gøre det og hvad det kostede. Kim gik enormt grundigt til værks og var rolig omkring tingene. Han var virkelig god til at forklare os alle de ting vi havde brug for at vide, hvilket gav os en ro i maven til at byde på huset. Vi fik det desværre ikke. Men der er absolut ingen tvivl om at vi vil bruge Klarhus igen hvis vi skulle få brug for en Byggesagkyndig. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre service.

18. Juni 2025

Klar anbefaling!

Klar anbefaling!

Bjørn var på besigtigelse allerede dagen efter vi ringede. Han gav en rigtig god forklaring på de opdagelser han gjorde sig. Han kom endda med gode råd, til den fremtidige vedligeholdelse af boligen.
Rapport med billeder modtog vi samme formiddag.

19. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundig og behagelig gennemgang og ekspertise

Vi har brugt Kim og Klarhus.dk to gange nu til at gennemgå huse efter bud og inden fristen udløb. Vi har været meget tilfredse og måtte også hoppe ud af en handel, da Kim var grundig og gav os hans anbefalinger med.
De kan varmt anbefales og er meget behagelige at snakke med.

13. Juni 2025

Grundig gennemgang af erhvervsejendom

I forbindelse med potentielt køb af erhvervsejendom brugte jeg klarhus til at få lavet en gennemgang af ejendommen. Bjørn var super professional og gjorde meget ud af at forklare de skader han fandt samt graden af skaden så det var nemt for mig som lægmand at vurderer om omkostningerne forbundet med udbedringen af disse. Vil til enhver tid anbefale klarhus.dk

28. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og tryg rådgivning fra Kim

Vi havde fornøjelsen af at have Kim ude og se et hus for os. Vi bor i København og havde ikke selv mulighed for at komme med på eftersyn, men det klarede Kim selv og så fik vi en grundig mail og et telefonmøde efterfølgende, hvor han forklarede det hele og vi kunne stille spørgsmål. Kim var meget grundig og tog sig god tid til alle vores spørgsmål. Vi kan i høj grad anbefale Kim :-)

28. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr