Klinik A Horsens Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan virkelig anbefale Klinik A i Horsens. Hun er super kompetent og har aldrig oplevet så nænsom behandling af mine vipper. Smukt og effektivt lash lift. Herudover er hun sød og et meget behageligt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har havde microblading i sidste to år og betalt 500kr over, og jeg har fået det ikke tilbage... For næsten to år siden fik jeg lavet permanent makeup af mine øjenbryn hos Duha, og på det tidspunk... Mehr ansehen

4,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste anbefalinger fra en stamkunde

Jeg er en stamkunde. Har fået både PMU og diverse ansigts behandlinger. Jeg vender tilbage forfra jeg er tryg at Line er dygtig og professionel. Hun vil gerne de bedste resultater for kunden. Jeg blev tilbudt ekstra behandlinger til en fordelagtig pris, fordi min hud afviser PMU og det kræver ekstra behandlinger for en god resultat. Det er jeg meget glad for, fordi jeg ved at det er betydningsfuldt for Line at jeg er tilfreds og skal ikke nøjes.
Kæmpe anbefaling herfra 🤗

2. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil til hver en tid anbefale Klinik…

Jeg vil til hver en tid anbefale Klinik A. Har fået både lip-filler og fået lavet negle i klinikken. Altid søde, smilende, løsningsorienteret og imødekommende personale. Klinikken er super hyggelig og ren, og der er en skøn atmosfære :)

27. Jänner 2026

Hej Julie.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, og vi er glad for at du har haft en rigtigt god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At det var i rolig omgivelser og jeg er meget tilfreds.

Jeg føler jeg fik en rigtig god behandling, og jeg var meget tilfreds jeg fik tatoveret mine læber det blev meget flot og det var Line selv der levede i mine læber flot arbejde rent og pæn i hele salonen også rart at komme ind i en lækker salon, flot arbejde

9. April 2025

Hej Ulla.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, og jeg er glad for at du har haft en rigtigt god oplevelse.

Line fra Klinik A Horsens

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan virkelig anbefale Klinik A i…

Kan virkelig anbefale Klinik A i Horsens. Hun er super kompetent og har aldrig oplevet så nænsom behandling af mine vipper. Smukt og effektivt lash lift. Herudover er hun sød og et meget behageligt menneske!

Mine vipper skal aldrig laves andre steder!

17. Dezember 2025

Hej Natascha.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid meget professionelle og…

Det er altid meget professionelle og kompetente medarbejdere, som man møder i butikken, som udfører et virkelig godt stykke arbejde !❤️
Jeg vil altid anbefale dem !

15. Oktober 2025

Hej Maria.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, og vi er glad for at du har haft en rigtigt god oplevelse i vores omgivelser og har haft en god service samtidig!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På jagt efter kunder

Simpelthen så flovt at man er så desperat efter kunder at man skriver ud til dem en måned efter endt samtale på Instagram om det ikke var noget med en behandling alligvel? Mest random besked jeg er vågnet til. Selvom jeg nok selv havde booket hvis det havde interesse efter jeg spurgte indtil produkterne de bruger. Men hvad jeg kan se går forretningen ikke helt godt og man er nu ude og finde kunder og kontakte folk for at få penge i kassen. Pinligt.
Jeg kan se de har lavet en ekstra trustpilot profil grundet de dårlige anmeldelser.

Men I slipper ik så jeg smider den sgu også op her sammen med de falske

12. Jänner 2026

Supergod service!!!

17. Jänner 2026

Hej Sanita.

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik lavet bryn for første gang ikke af…

Fik lavet bryn for første gang ikke af Line selv men en anden. Synes de er for store trods hun var grundig og vejledte da hun op tegnede dem til gengæld holder de fantastisk godt

30. August 2025

Hej Gitte.

Vi er samtidig glade for at du spare en masse tid om morgenen og at du synes de holder rigtigt godt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og dygtigt personale…

Fantastisk service og dygtigt personale
Kan varmt anbefales! Så hvis du vil have en tryg og professionel behandling er Klinik A klart det foretrukne valg
5 stjerne herfra !

8. Jänner 2026

Hej Peter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klinik A skuffer aldrig!Konen går altid…

Klinik A skuffer aldrig!Konen går altid der fra med et smil på læben. Personalet rådgiver altid godt og er super servicemindet

12. Jänner 2026

Hej Sam.

Vi er glade for at din kone, altid går herfra med et smil!

Vi glæder os allerede utroligt meget til at se hende igen herinde næste gang hun kommer forbi. 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan trygt anbefale Klinik A til alle. Mænd som kvinder.

Endnu en lækker oplevelse at komme i klinikken. Line gør virkelig sit bedste hver gang!
Kan trygt anbefale dig at komme i klinik A.
Jeg skulle have lavet bryn, og det er et super godt resultat. Tak - og vi ses helt sikkert igen Line :)

3. Jänner 2026

Hej Ditte.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tatoverede bryn

Dejligt afslappende og god oplevelse og resultatet blev så fint. De bryn er jeg glad for

23. Oktober 2025

Hej Britta.

Sindssyg god service

Sindssyg god service og et utrolig professionelt personale

5. Jänner 2026

Hejsa.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, og vi er glad for at du har haft en rigtigt god oplevelse i vores omgivelser og ikke mindst servicen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og kanon service

God oplevelse og kanon service! 😎

2. Jänner 2026

Hejsa Kenneth

Varm anbefaling

Jeg har fået lavet mine bryn hos Klinik A i Horsens og kunne ikke være mere tilfreds. Brynene er meget pæne og har holdt overraskende godt og længe. Servicen var helt i top – jeg følte mig godt taget imod og i trygge hænder hele vejen. En klinik jeg varmt kan anbefale.

12. Februar 2025

Hejsa Sarah.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, vi glæder os allerede utroligt meget til at se dig igen herinde næste gang du kommer forbi. 😍

Vi er utrolig stolte af resultatet og er hjertevarme over at du også er!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet eyeslashes og den var super…

Fik lavet eyeslashes og den var super godt lavet og den holder længere.
Stedet er behageligt og roligt at vente.
Ejeren er super flink og behageligt at snakke med.
Jeg synes hun er dygtigt.
Stedet kan jeg anbefalet.

23. Dezember 2025

Meget professionel.

Meget sødt personale, og alt blev forklaret til mindste detalje. Resultatet var også fint( permanent bryn)

13. Juni 2025

Hejsa Gitte.

Tusinde tak for din fine anmeldelse og ikke mindst er vi glade for den gode oplevelse du har haft herinde. Vi glæder os allerede utroligt meget til at se dig igen herinde næste gang du kommer forbi. 😍

permanent makeup kan anbefales

Jeg var nede og få permanent makeup, jeg fik lavet bryn.
Det var første gang jeg prøvede det og jeg var i virkelig trygge hænder, jeg blev vist, fortalt og vejledt så professionelt.
Jeg ser frem til endnu engang og skal ned og tegnes op på et tidspunkt.

Kan helt bestemt anbefale til andre 🙂

16. Mai 2025

Hejsa Mia.

Tusinde tak for din fine anmeldelse og vi er evig taknemlige over at du er glad for resultatet. Vi glæder os allerede utroligt meget til at se dig igen herinde næste gang du kommer forbi. 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fået en rigtig god behandling sød…

Altid fået en rigtig god behandling sød og dejlig personale har været der mange gange

12. Dezember 2025

Klinik A Horsens

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr