Klinikken Paa Toppen Bewertungen 76

TrustScore 5 von 5

4,8

Jeg var forbi med min datter som spiller håndbold og det var en kæmpe fornøjelse. Annika er super professionel og mega god til børn som ikke rigtig vil på briksen. Kæmpe anbefaling her fra♥️🙏🏻

Balsam for krop og sjæl ! Helt igennem skønt. Om det er til velvære med hotstone massage eller dybdegående muskelmassage. Og som supplement, ved mere komplicerede muskelsmerter/skader, kan Anni... Mehr ansehen

En dejlig time med god og håndfast massage på den absolut gode måde! Annika ved præcis hvor der skal trykkes og hvor meget. Føler mig afslappet og veltilpas efter behandlingen. Ikke sidste gang for m... Mehr ansehen

Hyggelig atmosfære Dejlig massage der kan mærkes, for dem som ikke bare skal have wellness massage. Her er massagen helt i top, der bliver taget højde for de problemer man har i kroppen. Dejligt... Mehr ansehen

4,8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Kæmpe anbefaling til alle

11. Mai 2026

Annika er verdens bedste massør

Annika er verdens bedste massør. Hun finder altid de steder hvor der er problemer og husker små ting som gør hver eneste behandling helt fantastisk. F.eks har hun altid en varmepumpe klar til min lænd. Jeg er så taknemmelig.

11. Juni 2025

Uanset om det er en god dybde massage…

Uanset om det er en god dybde massage eller en skøn HotStone massage, er man altid i gode professionelle hænder.
Annika møder en med et dejligt smil og godt humør, man går derfra som en lettet glad person.
Vil altid anbefale Klinikken På Toppen

10. Juni 2025

Vidunderligt

Vidunderlig, dejlig massage og afslappende japansk facelift, total wellness i lækkert lokale og dejligt selskab 🤩😍🫶

15. Februar 2025

En hel igennem fantastisk oplevelse <3

En hel igennem fantastisk oplevelse, med en super dygtig og professionel massør (Annika) Klinikkerne ligger i rolige og smukke omgivelser, og giver en lov til at slappe fuldstændig af under behandlingen.
Jeg har allerede bestilt en ny tid.

9. April 2024

Mange tak Eva 😊 det er fantastisk at høre

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken på Toppen, jeg har fået 30 min. rygmassage, og jeg kan med sikkerhed sige at det er den bedste massage jeg endnu har fået. Helt igennem en super professionel massage.

6. April 2024

Antwort von Klinikken Paa Toppen

Mange tak Lone😊 dejligt at høre

Har simpelthen lige fået den mest…

Har simpelthen lige fået den mest vidunderlige omgang hot stone massage i verden! Intet mere afslappende og beroligende. Hele min krop summede af velvære bagefter.

27. März 2024

Antwort von Klinikken Paa Toppen

Mange tak for de pæne ord🥰

Hyggelig atmosfære

Hyggelig atmosfære
Dejligt sted at få ordnede vipper og super flotte.
Min bedste anbefaling herfra.

17. Februar 2024