God service.
Den bedste karry, bruger både den milde og den stærke sammen. Kan ikke undvære grillpeber til burgere. Taco mix er også meget god.
Klittens krydderier er startet af mig, Karsten Klit, som et crowdfunding projekt. Jeg har arbejder med mad og smag i hele mit liv, og jeg har altid synes at et så grundlæggende element som krydderier burde have en højere kvalitet, specielt for de madglade. Derfor er jeg rigtig glad for at mit projekt har fået støtte fra mange interesserede mennesker, og du kan derfor nu købe varer i høj kvalitet her på hjemmesiden, eller finde opskrifter.
Skovvænget 8, 6920, Videbæk, Dänemark
God service.
Hurtigt levering det er en god ting over for kunderne
Rigtig god karry - stærk så man ikke behøver at bruge ret meget , så en bøtte holder længe .
Klittens Karry er lysår bedre en det man kan købe i supermarkedet
Er meget glad for de forskellige dåser med karry.
De smager bare virkelig godt.
En detalje: Ikke helt tilfreds med forsendelsen.
Pakken var ikke helt lukket ved modtagelse.
Ark med opskrifter i kassen var noget krøllede.
Hurtig levering og god service samt nogle fantastiske krydderier
Hurtig levering.. har kun prøvet to af krydderierne, men de er mere end godkendt👌👌

Antwort von Klittenskrydderier
God Service ,Hurtigt levering ,Rigtig God Smag Fantastiske Krydderier kan bruges til al slags mad
Meget mere smag for pengene
Kan anbefales

Antwort von Klittenskrydderier
Generel rigtig god kvalitet på krydderierne. Var ikke opmærksom på at pesto’erne er tørpesto. Det holder længe, men smagsmæssigt er det for mig ikke på højde med “våd” pesto . Vil blot anbefale at skrive det på etiketten…

Antwort von Klittenskrydderier
Pakken blev sendt samme dag som jeg bestilte den.
Henrik Poulsen.

Antwort von Klittenskrydderier
Jeg har fået 5 slag karry, fra Klittens Krydderier. Og de er super gode. Dejligt der er forskelligt udvalg, som passer ind i forskellige retter. Den stærke karry er virkelig god i en thairet og den milde passer perfekt til boller i karry (min livret btw) 😃👏🏻

Antwort von Klittenskrydderier
Jeg har købt fem af Klittens karry blandinger. De blev leveret som aftalt og har ikke svigtet på smagen. I øvrigt dejlig at kvalitetsprodukter god kan leveres i genbrugsplast (der er lettere og på den måde mere miljøvenligt end glas).

Antwort von Klittenskrydderier
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.