Tusind tak for vores sølvbryllup den 6…
Tusind tak for vores sølvbryllup den 6 December 2025 som var helt perfekt. Vidunderlig mad og den bedste servering og service hele aften. Vores bedste anbefalinger Vinni & Martin
Du finder Knudstrup Kro & Hotel på Skivevej 1, 8622 Kjellerup – på hovedvej A13, ca. 20 km syd for Viborg. Kroen, som tidligere hed “Hedekroen” er en gammel landevejskro, hvis historie med sikkerhed kan dateres tilbage til 1791, hvor den fik prædikatet “Kongeligt priviligerede kro”. Den er placeret i Jyllands nok mest naturskønne område. Knudstrup Kro & Hotel ApS er et event- og konferencecenter, vi tilbyder a la carte servering i weekenderne og overnatning i vores 4 dobbeltværelser og 2 familieværelse.
Skivevej 1, 8620, Knudstrup, Dänemark
Vi besøgte Knudstrup Kro en fredag aften. Det var en fantastisk oplevelse.
Der var pyntet op med masser af flot vinterlys og julehygge. Der var fyldt med spisende gæster da vi kom, så dejligt at vi havde et bord. Vi blev taget imod af kroens ejere Ashli og Bjørn, der gik rundt og hyggede om gæsterne.
Steaken med pebersovs samt stjerneskuddet var super godt lavet og smagte dejligt.
Efter maden var der mulighed for dans til live-orkester, og folk hyggede sig og havde en fest.
Sikken et dejligt sted - som vi klart anbefaler og snart besøger igen.
Tak for en skøn aften.
Super sødt værtspar
Fantastisk mad
Og det helt igennem dejligt dansested
Hvor man skal kikke langt efter skidt i krogene.
Så alt i alt det perfekte sted om der skal spises eller danses
Eller begge dele
God og velsmagende mad samt villighed til at finde gode løsninger ift. allergener (vi var til stegt flæsk og fik en god laktosefri persillesovs). Super sødt personale
Vi var til stegt flæsk/ valg flæsk, dejlig mad og omgivelser, sødt personale