Koepoort stuurde me een verkeerde…
Koepoort stuurde me een verkeerde bestelling, maar wil dat niet toegeven.
Internationale koffies. Vers en lokaal gebrand. Dat is Koepoort Koffie. Maar ook uw adres voor ongebrande koffie: zowel groothandel als voor 1 kilo.
Prins Mauritsstraat 9, 4332 , Middelburg, Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Koepoort stuurde me een verkeerde bestelling, maar wil dat niet toegeven.
Snelle levering. En snelle reactie op mail. Bij mijn bestelling waren de extra bonen vergeten. Na het sturen van een mail kreeg ik binnen enkele uren antwoord en de volgende dag had ik de bonen met een kilo extra.
Heel fijn bedrijf, goede prijzen en communiceren echt top. Ik had een klein probleem aan een espresso apparaat, dat hebben ze op afstand mij doorheen gepraat waardoor we konden besparen dat het apparaat helemaal opgestuurd moest worden. Fijne, menselijke, communicatie.
Afgelopen maand begaf mijn espressoapparaat het totaal onverwacht – een nachtmerrie voor elke koffieliefhebber! Na een mooie zoektocht kwam ik bij Koepoort terecht, en wat een fijne ervaring was dat. De communicatie via mail verliep vlot en to-the-point, precies zoals ik het graag zie. Geen eindeloos gedoe, gewoon snelle en heldere antwoorden.
De laatste stappen moeten nog gezet worden, maar ik wilde nu al even mijn waardering uitspreken. Ik hoop binnenkort te kunnen genieten van mijn nieuwe espressoapparaat en bonenmaler. Koepoort heeft me het vertrouwen gegeven dat mijn koffieroutine binnenkort weer op volle toeren draait. Bedankt voor de topservice tot nu toe! ☕💪
Mvg Martijn
Vlugge levering goede communicatie en eerlijke prijzen
snelle verzending, mooie kwaliteit, en kreeg gratis 2 koffiekopjes bij de bestelling
Superkoffie voor een hele faire prijs en altijd vers. Veel keuze en regelmatig specialty koffie's die je in andere sferen brengen. De thee selectie is ook een aanrader!
Super snelle levering
Goed verpakt
En heerlijke koffie (uit Kenia)
Fijne koffie met een heerlijke en natuurlijke smaak, geen bij smaken die de koffie bitter maken.
Het is gewoon wat duurder dan de gemiddelde super koffie boon maar ook wel het geld waard.
Bedankt Dennis voor de fijn gebrande koffie bonen.
Ik dacht voor rond de 10 euro een kwaliteit te krijgen die beter was dan de van de supermarkt.
Misschien naief. Dit is in elk geval de reactie van koepoort.
Dank voor de mail.
Iedere koffieboon heeft zijn kwaliteit.
Op onze site staan alle bonen en alle prijzen in het overzicht,
Pak je de goedkoopste Arabicas, dan heb je niet de beste bonen te pakken natuurlijk.
Inderdaad zijn dit dezelfde bonen als die de industriele fabrieken gebruiken voor hun koffies. De Rio Minas wordt hoofdzakelijk gebruikt voor Turkse koffie, de Cerrado voor gewone huismerk koffies. En dan donkerder gebrand.
De prijs die een grote brander betaald met langdurige afspraken zal lager zijn, maar dit zijn de goedkoopste Arabica bonen en 2-3 euro maakt al snel het verschil tussen een minder goede boon en een boon van veel betere kwaliteit.
Deze bonen zijn zeker goed geschikt om te branden, enkele tot meerdere defecten zijn normaal (al is het aantal afhankelijk van de aangeboden kwaliteit / kwaliteitsaanduiding).
De 'goede' bonen zoals in de uitzending genoemd zul je in de verkoop (gebrand) voor 25+ euro vinden, en zitten qua inkoop zonder uitzondering boven de 10 euro.
met vriendelijke groet / kind regards
Dennis Plantinga
Koffiebranderij de Koepoort
de Zompe 53
4353 RT Serooskerke
Tel:
CoC: 22063847
Vat: NL001752508B89
Facebook | Instagram | Website
Ik bestel mijn groene bonen bij hun,prima kwaliteit,ook brand advies gaven ze snel,top bedrijf
Goede koffie en een snelle levering voor een goede prijs!
Snelle reactie op en afhandeling van de bestelling !!
Heerlijke diverse koffies en snelle service. Een echte aanrader!
Ik geniet dagelijks van een heerlijke bakje Koepoort Koffie
Super geholpen met vragen die ik nog had. Stevig verpakt en steeds goede kwaliteit. Wederom bedankt!
Hoi Frnnis, heerlijke koffie👍. Er zullen nog velen bestellingen volgen .
Fijne feestdagen en een gezond 2020
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.