Koffieambulance Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPLICHTERIJ Wij hebben ons dure koffie apparaat nooit teruggekregen na herhaaldelijk contact per mail, telefoon en app. Ook zijn we nu € 400 aan reparatiekosten armer. GA DUS NIET MET DEZE OPLICHTE... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snelle collectie en retour. Machine werkte weer (met weliswaar erg forse kosten). Bij retour bleken een aantal functies niet meer te werken. Contact opgenomen (telefonisch, mail en whatsapp). Na neger... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Was snel opgehaald en retour! Kosten 525 euro! Maalgedeelte was stuk, apparaat erg vervuild. Slechte kwaliteit Jura e8. Koffie residubakje zat er niet bij alsmede geen factuur. Verschieten gebeld en... Mehr ansehen

1. Kaffeemaschinenlieferant
  2. auch in
  3. Mechaniker

Vom Unternehmen geschrieben

Bij KoffieAmbulance.nl begrijpen we hoe belangrijk een goed werkende koffiemachine is. Of uw koffiemachine kapot is of toe is aan een grondige onderhoudsbeurt, wij staan voor u klaar met onze snelle service. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw koffiemachine snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat u niet lang zonder koffie hoeft te zitten. Daarnaast bieden we professioneel onderhoud om storingen te voorkomen en de levensduur van uw machine te verlengen. KoffieAmbulance.nl is dé specialist waar u op kunt rekenen. Kies voor betrouwbare service en geniet weer van perfect gezette koffie. Neem vandaag nog contact met ons op!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

79 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf was makkelijk te vinden en…

Het bedrijf was makkelijk te vinden en ze reageerde erg snel terug op mijn app. Ik vond het dood eng omdat ik het hele bedrijf niet kende. Uiteindelijk is mijn apparaat perfect gemaakt voor een mooie prijs en hebben ze echt bewezen dat ze betrouwbaar zijn!!!!

6. März 2026

Miele inbouw koffiezetapparaat

contact opgenomen voor mijn Miele inbouw koffiezetapparaat, er liep water uit de trechters tijdens bereiden van koffie en het apparaat maakte wat meer geluid dan normaal.
Alles prima gerepareerd en nagelopen, apparaat werkt weer perfect.
Prima service en deskundige mensen.

21. Februar 2026

Snel en vakkundig

Snelle service, vakkundig het LCD scherm van onze Jura E6 vervangen en een premium servicebeurt uitgevoerd, zodat we snel weer van onze koffie konden genieten!

17. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gebeld voor storing aan mijn Bosch…

Gebeld voor storing aan mijn Bosch inbouw unit. Deze werd op de zelfde dag opgehaald voor diagnose en reparatie kosten.De koffie machine is gemaakt en werkt weer als nieuw.
De mensen zijn kundig en weten waarover zij praten. Kort daarna hebben zij een 2e Bosch inbouw unit gemaakt ( een oud model ) deze loopt ook als een zonnetje. Kortom een goed stelletje vakmensen !!!!!

2. Februar 2026

Prima vlotte service

Nadat ik het contactformulier had ingevuld werd ik dezelfde dag nog gebeld en is mijn koffiemachine dezelfde dag nog opgehaald. De monteur heeft netjes afgestemd wat er moest gebeuren en gaf eerlijk advies. De volgende dag had ik mijn apparaat al weer terug. Bij levering kwamen ze even mee naar binnen om te kijken of alles werkte.
Prima vlotte service.

5. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters. Niet mee in zee gaan reageren de eerste…

Update
Mijn machine zou totale revisie gehad hebben met nieuwe onderdelen zoals verwarmingselement die was dus ook niet vervangen maar heeft weinig zin machine doet totaal niets meer heb bij politie aangifte gedaan en nog 1 keer contact gehad dat ik mijn geld terug wil maar daar word geen gehoor aangegeven en nu krijg ik een bericht dat koffieambulance aangeeft dat deze ervaring bij een ander bedrijf hoort? Heb ze 3 keer de kans gegeven om mijn machine te maken en is helaas niet gelukt mocht ik mijn geld alsnog terugkrijgen dan kan ik deze review nog aanpassen en een andere machine kopen.

Niet mee in zee gaan reageren de eerste keer heel snel komen hem thuis bij u ophalen 1 dag later brengen ze hem terug kosten €795 twee dagen later weer hetzelfde defect nu reageren ze nergens mee op. Vragen wel meteen om een goede review te geven ik dacht ik wacht een paar dagen nu zit ik al ruim 2 maanden zonder koffiemachine

6. Jänner 2026

Beste Johan,
Bedankt voor uw recensie. De inhoud hiervan staat echter helaas niet in lijn met hoe het traject daadwerkelijk is verlopen.
Het klopt dat de reparatie niet in één keer succesvol is geweest. U heeft het apparaat tweemaal bij ons ter garantie aangeboden, maar helaas heeft dit het probleem nog niet verholpen.
Wij hebben u in meerdere telefoongesprekken herhaaldelijk aangeboden om het probleem alsnog op te lossen, desgewenst bij u op locatie. Aangezien deze gesprekken niet tot een oplossing leidden en de communicatie daarbij steeds moeizamer verliep, hebben wij ervoor gekozen om het contact voortaan schriftelijk te laten verlopen.
Wij zijn nog steeds bereid om het probleem voor u op te lossen. Daarbij stellen wij voor om op onze kosten de printplaat te vervangen, waarmee de klachten naar verwachting volledig zullen worden verholpen.

Op 20 februari hebben wij u onderstaand WhatsApp-bericht gestuurd. Tot op heden hebben wij hierop helaas geen reactie van u ontvangen.

Wij hopen dat u alsnog contact met ons opneemt, zodat wij de problemen kunnen verhelpen en u weer kunt genieten van uw gereviseerde inbouwapparaat.

Beste meneer/mevrouw,

Zojuist hebben wij elkaar gesproken naar aanleiding van uw klacht over de reparatie van uw Siemens inbouwapparaat.

U heeft verzocht om restitutie van het factuurbedrag. Hiermee kunnen wij niet akkoord gaan.

Het apparaat is inmiddels tweemaal bij ons aangeboden voor garantie. Dit betekent dat u ons nog eenmaal de gelegenheid dient te geven om het apparaat binnen de garantievoorwaarden te herstellen.

Indien u niet instemt met dit voorstel, staat het u uiteraard vrij om verdere stappen te ondernemen. In dat geval zullen wij ons verweren en hebben wij er vertrouwen in dat wij een eventuele gerechtelijke procedure met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

In onze algemene voorwaarden is opgenomen dat een apparaat zo spoedig mogelijk ter garantie moet worden aangeboden, bij gebreke waarvan de garantie kan vervallen.

Wij bieden u daarom nog eenmaal de gelegenheid om het apparaat binnen 7 werkdagen bij ons aan te bieden. Desgewenst kunnen wij het apparaat kosteloos bij u ophalen en na reparatie weer bij u retourneren.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Team Koffie Ambulance

totaal amateuristisch en onbetrouwbaar

we hebben een tweedehands apparaat afgenomen bij koffieambulance. Deze hebben we binnen de termijn teruggebracht. beloofd werd dat na 5 dagen de 300 euro terug op onze rekening zou staan. Deze is na meerdere beloften en vooral veel contactpogingen, zowel telefonisch, als via app of mail nog niet terugbetaald. In eerste instantie werd aangegeven dat 300 euro terugstorten nog niet mogelijk was "wegens een tekort in de begroting". Geld nog steeds spoorloos. Totdat ik het geld terug heb is het simpelweg diefstal! Totaal labiel, onverantwoordelijk en onbetrouwbaar bedrijf dus. Niet mee in zee gaan!!

29. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Probleem opgelost

Na problemen om in contact te komen is d.m.v. reparatie het probleem aan ons apparaat snel en vakkundig opgelost incl. haal en brengservice. Tevreden klant.

4. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service en nog steeds kapotte…

Slechte service en nog steeds kapotte machine. Machine gebracht ter reparatie €200. Contact loopt moeilijk. Eenmaal thuis deed de machine het 1 week. Machine is opgehaald voor reparatie. Doet het daarna twee dagen. Er is daarna op geen enkele manier contact te krijgen met het bedrijf. Alleen met de voicemail. Nooit meer terug gebeld. Niet doen dus. Schandalig slechte service

22. August 2025

PAS OP! Oplichter!!

Er is geen contact meer mee te krijgen, uiteindelijk langs gereden op de verschillende adressen en alles is leeg gehaald.. aangifte bij de politie gedaan voor verduistering!

15. November 2025

goedendag,

ten eerste onze exuceses voor de stressvolle situatie. Door prive omstandigheden zijn wij een tijd gesloten geweest.

Als u contact met ons op neemt via de telefoon of de mail zullen wij zorgen dat wij dit zo snel oplossen voor u

Bestaan ze nog???

Bedrijf lijkt wel helemaal te zijn opgedoekt. probeer al weken contact met ze op te nemen na aanleiding van een uitgevoerde reparatie. er zijn diverse gebreken maar de telefoon wordt niet meer opgepakt en op whatssapp berichten wordt ook niet gereageerd,.

30. September 2025

Geen garantie

22 februari heeft mijn inbouw koffiemachine een chirurgische beurt gekregen en alles werkte naar behoren. 1,5 jaar garantie op de werkzaamheden. Nu een half jaar later is er iets mis met het verwarmingselement die destijds is vervangen. Dit doorgeven aan het bedrijf, ze zouden een monteur contact laten opnemen ivm de garantie. Helaas niks gehoord en ze zijn niet bereikbaar via de telefoon en mail. Heel teleurstellend, mochten ze dit alsnog oppakken man ik de review aanpassen.

3. Oktober 2025

Super service

We hadden en bericht gestuurd en de zelfde dag werd onze koffiemachine nog opgehaald
Een paar dagen later een bericht wat de kosten zouden zijn en na reparatie werd de machine netjes terug gebracht en geïnstalleerd
Hij werkt weer super en dat binnen 1 week

5. August 2025

Tevreden klanten

Machine wordt thuis opgehaald en weer thuisgebracht. De machine wordt nagekeken, aan de hand daarvan krijg je via whatsapp een specificatie van wat er aan je machine moet gebeuren. Onze machine loopt weer als een zonnetje. Eindelijk droge koekjes. Tevreden klanten

1. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op internet gezocht voor reparatie van…

Op internet gezocht voor reparatie van mijn Jura E8
In de middag gebeld en een uur later werd het apparaat al opgehaald.
Via de app een reparatieadvies gekregen en 4 dagen later stond het apparaat weer als nieuw op het aanrecht. 👌

1. August 2025

Top service!

Na onze slechte ervaring met de service van Siemens kwamen wij bij de mannen van de Koffieambulance terecht. ‘s morgens contact gezocht en ‘s middags werd onze machine opgehaald. Binnen 4 werkdagen werd deze weer helemaal gereviseerd teruggebracht. Wat een geweldige service! Fijn dat we nu weer kunnen genieten van een heerlijk kop koffie.

18. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr