Koffietje Bewertungen 364

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de tweede keer producten besteld bij koffietje.nl De eerste keer razendsnel thuisgeleverd. Afgelopen keer ervoor gekozen om het zelf op te halen ivm vertraging pakketdiensten rondom de fee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige winkel. Altijd alles op tijd en de meest bijzondere koffies daar mogen ontdekken. Keer op keer wordt ik verrast wat koffietje voor een mooie bijzondere koffie aanbiedt. Kan ik iedereen aa... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft
  2. Kaffeemaschinenlieferant
  3. Kaffeegroßhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn Sám & Roald. Twee mensen die elkaar hebben gevonden door de koffie! Ons verhaal is ontstaan bij een koffiebar die toevallig “Coffeelovers” heette. Cliché right? Naast het bezoeken van specialty coffee bars, selecteren we maandelijks een Koffiebox, hebben we onze eigen koffiekopjes gemaakt en verkopen we (bijna) alles voor specialty coffee voor thuis.

4,7

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Goede site

Goede site
Duidelijke omschrijvingen en snelle levering.

2. April 2026

Dankjewel Anton 🙏

Fijne filterhouder plus filter

Fijne filterhouder plus filter, het duurde even hoe ik op deze manier kon koffiezetten maar eenmaal goed te hebben is de koffie veel lekkerder!

2. April 2026

Antwort von Koffietje

Dankjewel voor de review! Heel fijn om te horen dat je koffie ook echt beter smaakt :)

Aangenaam verrast

Een kannetje besteld en op de bonnefooi een zak “surprise me” koffie erbij besteld. Het feit dat je kon aangeven wat voor branding je wilt gaf me vertrouwen. E-mails waren duidelijk en gelukkig ook niet te veel. Pakket kwam vrij snel, alles keurig en zelfs met een vriendelijk handgeschreven briefje. En de verrassingskoffie? In mijn geval was het de Silvio Roberto, een Braziliaanse koffie gebrand door Manhattan Roasters in Rotterdam. Ik kan niet wachten om daar morgenochtend mee mijn dag te beginnen! Hij ruikt heerlijk.

15. Jänner 2026

Antwort von Koffietje

Leuk! Dankjewel Koen voor deze mooie review! Ik ben heel benieuwd hoe je koffietje morgenochtend smaak. Geniet ervan 🤗

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Product werd niet verzonden

Product werd niet verzonden.
Na lang wachten zonder update, zelf gemaild.
Toen verscheen er prompt een "product verzonden "mailtje gestuurd.
Ik vermoed dat mijn bestelling "vergeten" was ofzo, en dat mijn mailtje een wake-up cvall was. Maar dat weet ik natuurlijk niet zeker.

Product is verder helemaal goed, geen issues.

22. Dezember 2025

Kwaliteit en kennis

Heb al een tijd de koffie box en daar zitten altijd goede bonen in. Levering is altijd on point en netjes verpakt. Sàm is altijd persoonlijk betrokken.
Dus door de kwaliteit, kennis en passie haal ik hier graag mijn producten.

3. April 2025

Thanks Bram! Op naar nog meer mooie koffietjes 👌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Koffietje is a website dedicated to…

Koffietje is a website dedicated to coffee enthusiasts, offering a wide range of coffee-related content, including brewing tips, product reviews, and coffee bean recommendations. The site is well-organized and easy to navigate, making it a great resource for both beginners and seasoned coffee lovers. Whether you're looking to improve your brewing skills or discover new coffee products, Koffietje provides valuable insights in a straightforward manner

12. Dezember 2024

Thank you for your awesome review Piskagriz! 🤗

Geweldige winkel

Kan ik iedereen aanbevelen.
Ook vaker koffie toebehoren daar gekocht ze hebben alles wat je nodig hebt.
5 sterren dubbel en dwars verdiend.

24. Oktober 2024

Heel erg bedankt Noel!! 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor een meer avontuurlijke koffie beleving

In Azië genoot ik altijd al zeer van slow koffie en de aandacht ervoor. Nadat ik alle speciality koffie zaken in Eindhoven en omgeving wel geprobeerd had was ik op zoek naar nog meer variatie. Koffietje heeft me keer op keer verrast met heel bijzondere koffie bonen of processing methodes. De koffiebox heb ik ook al een aantal keer los besteld, elke keer weer een zeer aangename verassing. Service is goed/persoonlijk, snelle levering met handgeschreven kaartje erbij. Ook veel goede equipment in het aanbod (molens, filters… ).

10. Oktober 2024

Antwort von Koffietje

Ben, ontzettend bedankt voor de mooie woorden! Hier doen we het voor 🙏 Op naar nog vele mooie en lekkere koffietjes!

They never disappointed

I found koffietje.nl a year ago, just when started my V60 journey. And they never disappointed. Lovely selection of everything you need for brewing at home, always personal approach and timely delivery. Couldn't be more happier! Plus if you are traveling to unfamiliar city, use their guide to find a best coffee spot there

26. September 2024

Antwort von Koffietje

Aaah, thank you very much for your kind words Dmytro! Love to have you as a customer 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een absolute aanrader voor iedereen!

Ik kwam er niet helemaal uit wat ik nou precies nodig had om filter koffie te zetten. Samen met de hulp van Koffietje eindelijk hele toffe spullen in huis! Vriendelijk en behulpzaam, en ook nog eens super snelle levering. Een absolute aanrader voor iedereen! Mega bedankt Sam!

4. März 2024

Antwort von Koffietje

Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Heel veel plezier met je toffe koffie spullen en geniet van de vele mooie koffietjes die je nog gaat drinken 🤗

Fijne interactie

Het product is snel verstuurd en in het pakketje zat een handgeschreven kaartje. Hoewel dat objectief niet uitmaakt, was het toch fijn dat er een persoonlijke touch bij de aankoop was.

18. Jänner 2024

Dankjewel Dirk!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr