Unternehmen hat geantwortet
Op de site lees ik dat het product binnen 30dagen na ontvangst geretourneerd kan worden. Op de site staat niet dat de retourzending naar China gestuurd moet worden en dat daar de kosten € 25 tot € 3... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een super fijn bedrijf met zeer professionele medewerkers. Via Kompresso had ik voetsleeves besteld. Helaas waren deze voor mij niet geschikt. Na contact met Kompresso heb ik nu compressie kousen... Mehr ansehen
Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.
Niederlande
Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Het vermindert mijn pijn aan mijn hand met 50%.
De ervaring die ik heb zijn geweldig het werkt echt dat meen ik echt
kousen besteld en gekregen...materiaal niet naar wens...retourbiljet gevraagd...moest foto van product sturen...gedaan...kreeg retouradres...China 34,00 euro...is duurder dan product...zo vals...lijkt gewoon Nederlands bedrijf maar komt toch uit China en moet daarheen terug. !!! TRAP ER NIET IN !!!

Antwort von Kompresso
Op de site lees ik dat het product binnen 30dagen na ontvangst geretourneerd kan worden. Op de site staat niet dat de retourzending naar China gestuurd moet worden en dat daar de kosten € 25 tot € 35 bedragen.
Je kan ook een tegemoetkoming krijgen van 20%......
Kompresso laat weten dat de tevredenheid van de klant heel belangrijk is. Ik vind de bedrijfsvoering misleidend. En ik zal contact met dit bedrijf zeker niet adviseren !!!!!

Antwort von Kompresso
Déjà un client je suis Kompresso, j'ai déjà émis ma satisfaction de leurs produits et ceci est toujours le cas.
Zeer slechte kwaliteit steunkousen, heb degene met rits besteld, echt chinese kwaliteit. Kan nieuw product krijgen maar eerst pakketje terug sturen naar China. Dit kost 14,00.
Ik neem mijn verlies, koop hier geen steunkousen ! Wees gewaarschuwd.

Antwort von Kompresso
order nr 22763De sokken die we gekocht hebben doen niet aan de verwachtingen, ik blijf pijn houden
ik wilde ze terugsturen maar de douane kosten zijn meer dan de 40 euro die ze gekost hebben
heb diverse mails geschreven maar daar krijg ik geen goed antwoord op
ja ik kan andere aanschaffen met korting maar begrijpelijk dat ik dit zeker niet meer doe
we komen er dus niet uit

Antwort von Kompresso
De kousen zitten bijzonder goed en makkelijk aan te doen ik wil geen andere meer
Alles is prima gegaan. Heb zelfs na de eerste bestelling direct een tweede bestelling geplaatst wat ook prima ging. Redelijk snel geleverd, zo tussen de 7-10 dagen. Kousen zitten prima en ik heb eindelijk geen pijn meer bij het dragen ervan. Ze geven druk en verlichting bij vermoeide benen.
Het is gewoon prima gegaan heel goede service en de sokken zijn voor mij goed kan niet beter.
Prima en betaalbare sokken
Ben tevrede ze zitten heel goed
Fijne handschoenen houden je handen lekker warm, voor mij zijn ze net te kort, gaan net niet over het middelste vinger kootje.
De sokken doen hun werk goed,het brandgevoel neemt snel af.
Op de hoogte gehouden van het product en het werkt perfect die kousen
Heel prettig te dragen, warme handen ik heb er veel plezier van
De kompresso sokken en handschoenen zitten lekker maar ik voel niet echt verbetering

Antwort von Kompresso
Ik wilde het eerst niet geloven maar zoals het spreekwoord zegt,baat het niet,schaadt het niet.
Ik draag de handschoenen 's nachts en sta op met veel soepelere gewrichten.
Top!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.