Kompresso Bewertungen 172

TrustScore 3 von 5

3,2

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op de site lees ik dat het product binnen 30dagen na ontvangst geretourneerd kan worden. Op de site staat niet dat de retourzending naar China gestuurd moet worden en dat daar de kosten € 25 tot € 3... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een super fijn bedrijf met zeer professionele medewerkers. Via Kompresso had ik voetsleeves besteld. Helaas waren deze voor mij niet geschikt. Na contact met Kompresso heb ik nu compressie kousen... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.

3,2

1 Stern

Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

WAARDELOOS

kousen besteld en gekregen...materiaal niet naar wens...retourbiljet gevraagd...moest foto van product sturen...gedaan...kreeg retouradres...China 34,00 euro...is duurder dan product...zo vals...lijkt gewoon Nederlands bedrijf maar komt toch uit China en moet daarheen terug. !!! TRAP ER NIET IN !!!

9. Mai 2026

Hallo Mia,
Dank u voor het delen van uw ervaring. We begrijpen uw zorg en willen dit graag verder nakijken. Omdat we uw ordernummer niet kunnen terugvinden, verzoeken we u vriendelijk om rechtstreeks bij onze klantenservice (info@kompresso.nl) te reageren met uw bestelgegevens. Zo kunnen wij uw situatie zorgvuldig onderzoeken en u beter helpen.

zeer onduidelijk informatie retourzending

Op de site lees ik dat het product binnen 30dagen na ontvangst geretourneerd kan worden. Op de site staat niet dat de retourzending naar China gestuurd moet worden en dat daar de kosten € 25 tot € 35 bedragen.
Je kan ook een tegemoetkoming krijgen van 20%......
Kompresso laat weten dat de tevredenheid van de klant heel belangrijk is. Ik vind de bedrijfsvoering misleidend. En ik zal contact met dit bedrijf zeker niet adviseren !!!!!

4. Mai 2026

Hallo Willemien,
Het spijt ons dat u zich misleid voelt. Dat is zeker niet onze bedoeling. We begrijpen dat het retourneren van het artikel extra kosten met zich mee kan brengen volgens ons retourbeleid, en dat het retourneren optioneel is afhankelijk van uw keuze. Omdat uw tevredenheid belangrijk voor ons is, bieden wij een alternatieve oplossing aan, aangezien wij u oprecht willen helpen.

Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren en beter te maken voor uw toekomstige aankopen. Dank u wel dat u dit met ons deelt.

Gustave Grandjean

Déjà un client je suis Kompresso, j'ai déjà émis ma satisfaction de leurs produits et ceci est toujours le cas.

22. April 2026

Zeer slechte kwaliteit steunkousen

Zeer slechte kwaliteit steunkousen, heb degene met rits besteld, echt chinese kwaliteit. Kan nieuw product krijgen maar eerst pakketje terug sturen naar China. Dit kost 14,00.
Ik neem mijn verlies, koop hier geen steunkousen ! Wees gewaarschuwd.

6. April 2026

Hallo Patrick,
Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie. Dit is zeker niet de indruk die wij willen achterlaten. We zouden het zeer waarderen als we de kans krijgen om dit voor u recht te zetten. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we uw situatie nader kunnen bekijken en u zo goed mogelijk kunnen helpen. Bedankt voor uw feedback.

Stast op janceesvanosnabrugge @mail.com

order nr 22763De sokken die we gekocht hebben doen niet aan de verwachtingen, ik blijf pijn houden
ik wilde ze terugsturen maar de douane kosten zijn meer dan de 40 euro die ze gekost hebben
heb diverse mails geschreven maar daar krijg ik geen goed antwoord op
ja ik kan andere aanschaffen met korting maar begrijpelijk dat ik dit zeker niet meer doe
we komen er dus niet uit

16. März 2026

Hallo nel,
Bedankt voor het delen van je ordernummer.
We hebben dit nagekeken in ons systeem, maar de naam die je gebruikt komt helaas niet overeen met de naam die bij dit ordernummer geregistreerd staat.

Om dit verder voor je te kunnen onderzoeken en je goed te helpen, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail. Op die manier kunnen we je situatie beter bekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.

Goede ervaring

Alles is prima gegaan. Heb zelfs na de eerste bestelling direct een tweede bestelling geplaatst wat ook prima ging. Redelijk snel geleverd, zo tussen de 7-10 dagen. Kousen zitten prima en ik heb eindelijk geen pijn meer bij het dragen ervan. Ze geven druk en verlichting bij vermoeide benen.

20. Februar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De kompresso sokken en handschoenen…

De kompresso sokken en handschoenen zitten lekker maar ik voel niet echt verbetering

4. Jänner 2026

Hallo Sonja,
Bedankt voor uw eerlijke review 🙏 Fijn om te horen dat de sokken en handschoenen comfortabel zitten.

De resultaten kunnen inderdaad per persoon verschillen. Sommige mensen merken al verbetering bij het eerste gebruik, terwijl bij anderen het effect vooral merkbaar wordt bij langdurig en consequent gebruik. We hopen dat u bij regelmatig dragen alsnog meer resultaat zult ervaren.

Topprodukt

Ik wilde het eerst niet geloven maar zoals het spreekwoord zegt,baat het niet,schaadt het niet.
Ik draag de handschoenen 's nachts en sta op met veel soepelere gewrichten.
Top!!

14. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr