Via Autoscuout bij Koolen terecht gekomen voor een Volkswagen Tiguan. Op het oog een mooie auto tegen een prijs die aansloot bij prijzen die ik elders tegen kwam. Bij bezoek aan de dealer en de uite... Mehr ansehen
Vriendelijke ontvangst en prettige aankoopomstandigheden. Alleen jammer dat ik zelf moest zien, dat naast een klein stipje lakschade bij de deur (die niet weggewerkt was) ook de antenne incompleet... Mehr ansehen
We zijn goed ontvangen door Rob bij een lekkere kop koffie, Duidelijke informatie gekregen en er werd goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen. Uiteindelijk een prachtige Toyota Yaris Cross geko... Mehr ansehen
Aantrekkelijke aanbieding genoten voor mijn Scenic Bose uitvoering. Had alle communicatie met Rob Koolen maar heb de beste man nooit gezien. Verder is het aankoop proces vertraagd verlopen. De leve... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De jarenlange ervaring van ons team in de automobieldistributie en onze internationale contacten met betrouwbare leveranciers, zorgen ervoor dat we ons aanbod nieuwe auto's en occasions zeer scherp in de markt kunnen zetten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een auto geheel naar eigen wens geconfigureerd te bestellen en garanderen daarbij de beste prijs van Nederland. Dit alles binnen strakke en betrouwbare levertermijnen. Een persoonlijke service met een professioneel en gedreven team!
Parkweg 1, 6121 HV, Born
- 046-4861451
- info@koolen-autos.nl
- koolen-autos.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Prima service
Duidelijke uitleg met een goede service.
Goede service .
Goede service!
Prima geregeld en verzorgd.
Heel tevreden met de aankoop van alweer…
Heel tevreden met de aankoop van alweer de 4e auto bij Koolen Auto's.
Uitstekende service !! Zeer aan te bevelen als u opzoek bent naar een andere auto.
Mooie auto voor een super prijs.
Mooie auto voor een super prijs.
Alle afspraken nagekomen zoals o.a levertijd.
Fijn contact
Fijn contact, behulpzaam en een betere prijs voor dezelfde auto van over de grens.
Goed en deskundig advies gekregen van…
Goed en deskundig advies gekregen van Guy Habets omtrent aankoop bedrijfsauto. Inruil van de huidige bedrijfsauto was geen probleem.De nieuwe Renault Trafic werd top afgeleverd.
goed advies en snelle levering precies…
goed advies en snelle levering precies zoals ik dat graag wilde
Auto is keurig op het werk bezorgd.
Auto is keurig op het werk bezorgd.
Zodat ik in mijn nieuwe auto naar huis kon rijden
Auto kopen zonder poespas.
Nette, zakelijke afhandeling van de aanschaf van onze nieuwe auto. Als je weet wat je wil hebben, kan je hier een offerte vragen. Verkopers komen geroutineerd over.
Prima auto ontvangen
Prima auto ontvangen. Communicatie kan beter.
Goede prijs voor een auto
Goede prijs voor de nieuwe auto alsook voor de inruiler. Verkoop verliep vlot en zonder poespas. Aflevering was ook prima.
Een no nonsense bedrijf. Zo hebben wij het ervaren.
Prettig zakendoen
Prettig zakendoen!
Goed en netjes afgeleverd voertuig, snelle service en nauwkeurige follow up van openstaande actiepunten.
Graag weer!
Nette ontvangst
Nette ontvangst, goede informatie, keurig en correct bedrijf
vriendelijk en correct
Afhandeling perfect, geen vraag teveel.
Ze hebben echt hun best gedaan een reële prijs te bepalen voor mijn al wat oudere inruiler met weinig km.
Duurde 1 dag en toen kwamen ze met een mooi voorstel.
Met deze mensen kun je gerust in zee.
behulpzaam mensen en prettig in de…
behulpzaam mensen en prettig in de omgang aanrader