Koranforalle Bewertungen 26

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære KoranForAlle. Tusind tak for alt. Ustaad Ahmed er en utrolig dygtig og omsorgsfuld lærer, som har hjulpet mig med at lære at læse Al-Qur’an – det er jeg ham dybt taknemmelig for. Jeg vil o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Koran for alle kan klart anbefales!!! Sub han Allah det er det bedste koran undervisning jeg har gået til. Undervisningen er individuelt skrædersyet til hver enkelt elev, hvor det følger ens ege... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så taknemlig for de redskaber jeg har fået gennem Koranforalle. Ustadh Ahmed har virkligt gjort det godt og har fra første dag vist engagement, motivation og et trygt læringsmiljø i undervis... Mehr ansehen

1. Religiöse Schule

Vom Unternehmen geschrieben

KoranForAlle tilbyder struktureret online Koran undervisning med et klart mål: at hjælpe jer med at lære at læse Koranen på arabisk og samtidig forstå budskabet på dansk. Hos os får i undervisning i små, faste hold med erfarne undervisere, der guider jer trin for trin. Vi arbejder med tydelige delmål og gennemarbejdet materiale, så i kan mærke jeres udvikling – både i recitation, udtale og forståelse. Onlineformatet gør det fleksibelt og tilgængeligt: i kan deltage hjemmefra og få undervisning, der passer ind i en travl hverdag, uden at gå på kompromis med kvalitet og struktur. KoranForAlle er for alle aldre. Uanset om i er nybegyndere, ønsker at bygge videre på jeres niveau, eller søger undervisning til jeres barn, hjælper vi jer med at nå jeres mål og skabe en stærkere forbindelse til Koranens ord.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Stor tilfredshed med koranundervisningen

Vi er meget tilfredse med koranundervisningen. Læreren er pædagogisk og formår at formidle på en klar og engagerende måde. Undervisningen er veltilrettelagt og tilpasses børnenes alder og niveau, så de kan følge med og udvikle sig i deres eget tempo. Der skabes et trygt og motiverende læringsmiljø, som gør undervisningen både lærerig og inspirerende. Vi kan varmt anbefale undervisningen.

1. Juni 2026

Kære KoranForAlle

Kære KoranForAlle.

Tusind tak for alt. Ustaad Ahmed er en utrolig dygtig og omsorgsfuld lærer, som har hjulpet mig med at lære at læse Al-Qur’an – det er jeg ham dybt taknemmelig for. Jeg vil også gerne takke jer, der står bag platformen, for at gøre det så nemt og tilgængeligt at lære, uanset hvor man befinder sig. Jeg har allerede anbefalet jer til mange familie og venner. Tak for en virkelig dejlig oplevelse – jeg ser frem til at vende tilbage og lære endnu mere hos jer.

Mvh
Fardowsa

28. April 2026

Kæmpe anbefaling

Jeg går selv til undervisning hos Koranforalle sammen med mine børn, og vores samlede oplevelse har været rigtig positiv.

Underviserne er kompetente, dedikerede og arbejder med en tydelig struktur, som giver et solidt fundament fra start. Det gælder både det arabiske sprog, men også den islamiske Tarbiyyah, hvor man bla lærer adab i forbindelse med viden og forstår vigtigheden af at søge den. Det er med til at skabe motivation og fastholde ens engagement.

Noget af det, jeg især sætter pris på, er fleksibiliteten. I en travl hverdag gør det en stor forskel, at undervisningen kan tilpasses, og at man kan deltage uanset hvor man er.

Lærerne er imødekommende og gør en reel indsats for at finde løsninger, hvis tider eller andet ikke passer.

Derudover er undervisningen tilrettelagt individuelt, så den tager udgangspunkt i den enkeltes niveau. Det gør, at både jeg og mine børn oplever progression og føler os mødt der, hvor vi er.

For mig er det her ikke bare undervisning, men en investering i både mig selv og mine børn, noget der rækker langt ud over det faglige.

21. April 2026

Koran for alle er virkelig for alle

Koran for alle er virkelig for alle
Som mor til 4, travlt hverdag og arbejde.
Har jeg virkelig været glad for den online undervisning de tilbyder.
Stor ros til ustad Ahmed , den måde han forklarer tingene og alt den ros han giver, får en til at være endnu mere motiveret for læring.
De gør det godt
Jeg glæder mig til bare at kunne åbne Koranen og læse frit

16. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med KoranForAlle.dk.
Min datter har udviklet sig rigtig meget, både i sin læsning af Koranen og i sin forståelse generelt. Undervisningen er struktureret, tålmodig og tilpasset hendes niveau, og underviseren er både dygtig og motiverende. Det har gjort en stor forskel for hendes selvtillid og lyst til at lære. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale KoranForAlle.dk til andre forældre.

4. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel undervisning og dygtige undervisere

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Koran for Alle. Jeg deltog først i Iqra-forløbet, som gav mig et stærkt fundament, og derefter fortsatte jeg på Hifz-forløbet. Undervisningen er velstruktureret, motiverende og tilpasset den enkelte elevs niveau.

Særlig stor ros til min underviser, Ustadh Ahmed, som er utrolig dygtig, tålmodig og engageret. Han forklarer tingene klart og giver konstruktiv feedback, som virkelig hjælper én med at udvikle sig og holde motivationen oppe.

Jeg kan varmt anbefale Koran for Alle til alle, der ønsker seriøs og kvalitetspræget undervisning.

10. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig søde og betænksomme…

Virkelig søde og betænksomme undervisere. De er fleksible med andre tidspunkter, hvis du måske ikke lige kan på de faste tidspunkter, og de går op i at alting sker med dit tempo. Det hele var en god oplevelse! Kan varmt anbefale det.

1. Oktober 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fantastisk oplevelse med Koran for Alle!

Vi har været meget glade for vores forløb hos Koran for Alle. Der har været masser af læring, og undervisningen er både struktureret og inspirerende.

Der bruges forskellige læringsmetoder, som gør det nemt og motiverende at følge med – både for børn og voksne. Mine børn er meget glade for Lærerne som er meget dygtige, tålmodige og engagerede, og de formidler Koranens budskaber på en pædagogisk og forståelig måde.

Vi kan varmt anbefale Koran for Alle til andre, der ønsker et trygt og lærerigt sted at lære om Koranen.

7. September 2025

Fantastiske undervisere

Vi er simpelthen så glade for at være stødt på Koranforalle. De mest kompetente, pædagogiske og søde undervisere. Og så sker der så hurtig en udvikling hos vores børn, at vi ikke kan være mere taknemmelige. Derudover er vi meget imponerede over online programmet og hvor nemt det er at bruge. Min 8-årige og 11-årige logger selv på computeren og ved præcist, hvor de finder deres hold, lektier og online bøger. Jeg kan lave mad imens eller være ude, uden problemer.

Kære undervisere: Tusind tak for jeres indsats. Vi er yderst taknemmelige.

12. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan anbefale Koranforalle til alle…

Jeg kan anbefale Koranforalle til alle der ønsker en seriøs og lærenem proces til at lære de arabiske bogstaver samt hvordan de udtales. Jeg vil i særdeleshed rose min lærer Ustadh Ahmed som igennem hele forløbet har været forstående og tålmodig.
Man skal ikke være bange for at starte på et lavt niveau ift. arabiske bogstaver eller Hifz - der bliver taget hånd om dig fra dag 1. Efter Iqra-forløbet (arabiske bogstaver) kan man komme videre på Hifz forløbet - som også varmt kan anbefales.

7. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du vil lære quran så det her

Hvis du vil lære quran så det her. God undervisning. Lærerne er gode fordi de hjælper dig hvis du ikke kan dukke op til timerne eller virkelig sidder fast eller har svært med noget. De ikke ligeglade og prøver virkelig deres bedste.

30. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Koran for alle kan klart anbefales!! (Søsterholdet)

Undervisningen er individuelt skrædersyet til hver enkelt elev, hvor det følger ens eget tempo. Med de tre undervisnings gange om ugen rykker man sig meget over kort tid. Samtidigt med det er let at få til at passe ind i ens hverdag, da undervisningen foregår online. Min læsning og recitation af Quranen er blevet meget bedre siden jeg startede. Alhamduliah

Alt i alt kan det klart anbefaldes til hvem enden der gerne vil lære Allahs Quran, uanset niveau!!!

4. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Succesfuld Læring hos "Koran for alle"

Min oplevelse hos "Koran for alle" har været utroligt succesfuld! Lærerne har været ekstremt hjælpsomme og har gjort det nemt og overskueligt for mig at lære, selv med en travl hverdag ved siden af. Jeg har virkelig haft gode oplevelser her, og jeg kan varmt anbefale "
Koran for alle til alle, der ønsker en praktisk og effektiv måde at lære på.

6. Mai 2024

Alt er godt

Alt er godt. Den gang jeg startede kunne jeg hverken læse eller skrive arabisk, og idag efter jeg har fået arabisk kursus kan jeg både læse og skrive arabisk takket være koran for alle og tak til ustadh Ahmed. En kæmpe anbefaling herfra.

15. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god platform til at lære Quran.

Rigtig god digital platform, hvis man vil lære, at læse og memorere Al-Quran. Kompetente og dygtige undervisere, hvis fokus er udelukkende at forbedre den studerendes kompetencer. Udvikling sættes højt på skalaen.
Koran for Alle, kan klart anbefales. En gylden og god mulighed, hvis man har travlt i hverdagen, og gerne vil lære Al-Quran.

8. März 2024

MashaAllah

Hold nu magle! Sikken kompetent underviser. Er blot i starten af forløbet, men føler mig så meget klogere allerede.
Absolut kæmpe anbefaling herfra!

22. Februar 2024

Fantastisk forløb!

Jeg er så taknemlig for de redskaber jeg har fået gennem Koranforalle.
Ustadh Ahmed har virkligt gjort det godt og har fra første dag vist engagement, motivation og et trygt læringsmiljø i undervisningen, hvilket har gjort at jeg har set frem til en hver undervisning. Han er dedikeret, passioneret og pligtopfyldende underviser, Allahumma barek. Må Allah beløber ham for det gode arbejde!🤲🏻
Alt det gode arbejde har resultet sig i at jeg nu kan læse Koranen uden besvær. Al hamdoulillah for det. Jazakumullah khair.
Koranforalle kan varmt anbefales!

29. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr