Krea Bewertungen 536

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Krea ett bra låneinstitute som erbjuder hjälp till mindre och medelstora företag. Man kan ta fram en elektronisk automatisk kalkyl utan credit upplysning att see företagets uppskattade låneytrume. P... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra tjänst – smidigt och effektivt! KREA hjälpte oss att få lån på ett väldigt smidigt sätt. Plattformen är enkel att använda, och vi fick snabbt flera erbjudanden att jämföra. Det sparade både... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade en första kontakt med Krea maj 24,ville avvakta till efter sommaren.Tog kontakt och fick en omedelbar respons på min förfrågan om att ansöka för ett lån. Krea kom med ett förslag på kreditgi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzdienstleistungsinstitut
  2. Kreditberatung

Über Krea

Vom Unternehmen geschrieben

Krea Technology AB ("Krea") hjälper små och medelstora företag att få enkel tillgång till bästa möjliga finansieringsvillkor för just deras företag.

Vi gör det genom att konkurrensutsätta upp till 30 banker och andra långivare i vår plattform.

Vi särskiljer oss genom att konkurrensutsätta flest långivare på marknaden, genom att hjälpa företag tvärs produkterna företagslån, företagskredit, fastighetslån, factoring och leasing, samt genom att göra affärs- och likviditetsplaner för företag med ett större och mer komplexare finansieringsbehov.

Vi har hittills hjälpt över 30 000 företag och har kontor i Stockholm och Helsingfors.

Vi erbjuder följande tjänster:

Företagslån
Hos Krea kan företag enkelt ansöka om företagslån upp till 30 Mkr och få personlig rådgivning under hela processen. Vi är stolta att erbjuda det största nätverket av banker och långivare vilket ger bättre möjligheter för företagare att få tillgång till den bästa finansieringen.

Företagskredit
Vi konkurrensutsätter ett flertal långivare som erbjuder flexibla krediter till företag.

Factoring
Vi konkurrensutsätter ett flertal factoringbolag som tävlar om att ge bästa priset på factoring. Genom att sälja fakturor kan företag frigöra kapital, minska det administra arbetet och bättre planera framtida kassaflöden.

Fastighetslån
Ett fastighetslån innebär att låntagaren pantsätter en fastighet vilket agerar som säkerhet för lånet. Hos Krea har vi gjort det enkelt för företagare att ansöka om fastighetslån med olika syften, som t ex brygglån, topplån och förvärvslån.

Företagsleasing
Företagsleasing sträcker sig över en rad olika objekt och kan anpassas till de behov ditt företag står inför. Krea konkurrensutsätter flera leasingbolag så att du får tillgång till bästa möjliga leasingavtal.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mycket missnöjd

Mycket missnöjd. Fick inga konkreta svar trots upprepade försök. Känns otydligt hur ansökan delas vidare och hur flera kreditupplysningar kan tas trots att det kommuniceras som en. Bristande transparens och svag uppföljning.

11. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Krea

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi har haft en tät dialog i det här ärendet och beklagar verkligen att vi, trots flertalet förklaringar via mail, inte lyckats nå fram med hur processen fungerar.

Vårt mål är alltid att det ska vara glasklart hur en ansökan delas och hur kreditupplysningar hanteras. Eftersom vi uppenbarligen inte har lyckats skapa den tryggheten i det här fallet, tar vi med oss din feedback för att se hur vi kan kommunicera ännu tydligare framåt.

Vänligen, Mariam

Bra hantering av ärendet

Bra hantering av ärendet. tack

30. März 2026

Antwort von Krea

Stort tack för feedbacken, det uppskattas verkligen! Skönt att vi kunde lösa ärendet smidigt för dig. Vänligen, Mariam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och smidig process och hjälp att…

Snabb och smidig process och hjälp att få lite bättre villkor.

Antwort von Krea

Tack för din feedback Björn! Vi strävar alltid efter att kombinera smidighet med bästa möjliga villkor för våra kunder, så det gläder oss att du upplevde samarbetet som bra. Tack för förtroendet! Vänligen, Mariam

Antwort von Krea

Stort tack! Kul att du upplevde det som smidigt, det är precis det vi siktar på. Tack för förtroendet och lycka till med företagandet! Vänligen, Mariam

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick ett beviljat lån från en annan…

Jag fick ett beviljat lån från en annan bank, men Kreia gjorde ändå en ny kreditupplysning i onödan. De gav mig först ett skenbart erbjudande, tog en kreditupplysning och sen drog sig ur – trots att allt såg ut att gå i lås. Det var både frustrerande och onödigt. Rekomnderera ej !

25. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Krea

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det givetvis är tråkigt att höra att du är missnöjd. Jag förstår att det känns frustrerande när en process inte leder hela vägen fram, särskilt när det rör en kreditupplysning.

Anledningen till att vi tar en upplysning är för att kunna presentera de mest rättvisa och specifika villkoren för just ditt företag hos våra samarbetspartners. Ibland kan det tyvärr hända att en bank behöver göra en kompletterande bedömning som gör att förutsättningarna ändras i ett sent skede, även om det första beskedet såg positivt ut.

Vi tar din feedback vidare internt för att se hur vi kan bli ännu tydligare i vår kommunikation kring detta. Vi önskar dig och ditt företag ett stort lycka till med det lån du beviljats hos den andra banken.

Vänligen,
Mariam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb & trevlig hjälp för att få lån

Lånade till mitt företag. Man fick snabb hjälp och det gick snabbt till lånet var utbetalt. De hade kontakt hela tiden och processen för att få lånet gick väldigt snabbt och smidigt. Nils & Hugo var de jag hade kontakt med. Rekommenderas att prova ++++

Antwort von Krea

Tack för ett fint omdöme, det är väldigt roligt att höra hur du upplevde vårt arbete med att hjälpa företagare hitta bästa finansieringsalternativet. Nils & Hugo kommer bli väldigt glada över att höra detta!

Lycka till med företagandet nu! Vänligen, Mariam

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Långivaren kontaktade mig via telefon…

Långivaren kontaktade mig via telefon där direkta frågor ställdes om mitt företags affärsplaner som jag svarade på.

20. März 2026

Antwort von Krea

Tack för din feedback! Vi värdesätter personlig kontakt och att vi ställde direkta frågor om din affärsplan är för att vi genuint vill förstå din verksamhet och ge er de bästa förutsättningarna för företagslån. Vi är glada att vi kunde ha en bra dialog och tackar för förtroendet! Vänligen, Mariam på Krea

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent service with friendly follow…

Excellent service with friendly follow up!

Antwort von Krea

Tack för feedbacken och fem stjärnorna! Det gläder oss verkligen att du uppskattade vår service och vår uppföljning. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder på det bästa sättet med företagsfinansiering. Välkommen åter! Vänligen, Mariam på Krea

Snabba ryck hjälpsam

Snabba ryck hjälpsam
Tack

19. März 2026

Antwort von Krea

Stort tack för de fina orden! Kul att vi kunde hjälpa till snabbt, det är precis så vi vill jobba. Välkommen åter! Vänligen, Mariam på Krea

Antwort von Krea

Stort tack för feedbacken! Kul att vi kunde hjälpa dig med finansiering. Vi vill hålla vår process så enkel som möjligt, så det är skönt att höra att även vår rådgivning uppskattades! Vänligen, Mariam

Bra och snabbt

10. März 2026

Antwort von Krea

Stort tack för ditt omdöme! Det gör oss glada att du är nöjd med vår tjänst. Lycka till med företagandet! Vänligen, Mariam

Bra support

Bra återkopplingar och support

11. März 2026

Antwort von Krea

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service och önskar dig stort lycka till framåt. Vänliga hälsningar, Mariam, Krea

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt snabb och trevlig återkoppling

Väldigt snabb och trevlig återkoppling. Oväntat bra.

10. März 2026

Antwort von Krea

Roligt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt, med trevlig återkoppling. Stort lycka till med företaget! Vänliga hälsningar, Mariam

Antwort von Krea

Tack för din feedback! Det gläder oss att höra att processen upplevdes som enkel och säker. Vänliga hälsningar, Mariam

Underbart kundtjänst.

Underbart kundtjänst.

5. März 2026

Antwort von Krea

Vad kul att höra att du är nöjd! Vi jobbar hårt för att förenkla finansieringen för entreprenörer, så det betyder mycket för oss att du uppskattade vår hjälp! Hälsningar, Mariam

Snabbt

Snabbt, okomplicerat och kompetent. Skulle anlita dem igen när som helst.

5. März 2026

Antwort von Krea

Tack för din feedback! Vi strävar alltid efter att erbjuda enkel och tydlig finansiering i kombination med personlig service, så det är glädjande att se att du är nöjd!
Hälsningar, Mariam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Relativt enkel och smidig process…

Relativt enkel och smidig process jämfört med storbankerna som är alldeles för krångliga.

2. März 2026

Antwort von Krea

Roligt att höra att vi kunde hjälpa er enkelt och smidigt. Stort lycka till med företaget! Vänliga hälsningar, Mariam

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr