Jeg vil gerne takke især Martin for at være en kæmpe støtte til alle mine køretimer, og generelt i gemmen hele forløbet. Han er rolig og lære dig hvordan du køre i bil på en rigtig god måde og en god... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Stor tak til Nordstjernens Køreskole og især Morten, der har været en super god MC kørelærer. Jeg kan kun komme med mine varmeste anbefalinger om at bruge dem.
Kæmpe anbefaling til Nordstjernens Køreskole! Jeg har været virkelig glad for mit turboforløb, som var hårdt, men også rigtig lærerigt. Et særligt shoutout skal lyde til Claus, som jeg havde fornø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kæmpe fornøjelse at tage kørekort på Nordstjernen! Søde og kompetente undervisere, som fik mig igennem i første hug, uden ekstraundervisning eller omprøver! Kæmpe cadeau til Laurids, som var en formid... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Fahrschule
- auch in
- Führerscheinstelle
Vom Unternehmen geschrieben
Nordstjernens Køreskole ApS er en lokal køreskole med afdelinger i Helsinge, Gilleleje og Frederiksværk. Vi tilbyder kørekort til bil, motorcykel (MC) og trailer (BE) med teoriundervisning centralt placeret i byerne – i både Gilleleje og Frederiksværk direkte på togstationen. Køreskolen drives af tre erfarne kørelærere og gode venner, som med forskellige baggrunde og kompetencer supplerer hinanden for at sikre den bedst mulige køreuddannelse. Fælles for os er en baggrund fra politi- og ambulancetjenesten, hvilket har givet os stor erfaring med trafiksikkerhed, ansvarlig kørsel og undervisning af mennesker. Hos Nordstjernens Køreskole er sikkerhed, kvalitet og professionel undervisning altid i fokus. Vi underviser med en rolig, tålmodig og pædagogisk tilgang, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elev. Vi ved, at alle lærer forskelligt, og derfor er der plads til alle – uanset erfaring og forudsætninger. Vi er stolte af at være det lokale valg i Nordsjælland og sætter en ære i at levere en tryg, personlig og professionel vej til kørekortet. Hos os får du en kørelærer, der engagerer sig i dit forløb, og en køreskole, der holder, hvad den lover!
Kontaktinformationen
Østergade 24 D, 3200, Helsinge, Dänemark
- kontakt@nordstjernens.dk
- krusborgs.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super god køreskole med gode kørelærer
Super god køreskole med gode kørelærer

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Kan kun anbefale Nordstjernens…
Kan kun anbefale Nordstjernens Køreskole! Det har været en fantastisk oplevelse og samtidig med Claus som kørelærer! Han har hjulpet igennem hele mit forløb, hvilket jeg er mega taknemmelig for!!

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Carolina fra Nordstjernens Køreskole…
Carolina fra Nordstjernens Køreskole var fænomenal til at lære fra sig! Alt blev gjort med tålmodighed og forståelse.
Havde god kontakt til mig som elev, samt fleksible.
Underviserne i teoriundervisningen skal også klappe sig selv på skuldrene! Tak for et godt forløb, vi ses derude på vejene

W køreskole
Jeg fik skam mit kørekort her, god oplevelse.

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Nordsjællands…
Jeg kan varmt anbefale Nordsjællands Køreskole og MC-kørelærer Morten Lange. Med hans mangeårige erfaring som motorcyklist og baneræsinstruktør formår han at levere en helt formidabel uddannelse. Han lærer en utroligt mange teknikker, og det hele foregår i en fantastisk atmosfære. Undervisningen er utroligt fleksibel med køretider, der kan tilpasses, og teoriundervisning, så alle kan være med. Derudover bestod jeg første gang. Det er absolut værd at køre langt efter, for at få så god en uddannelse.

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Jeg har brugt Nordstjernen køreskole og…
Jeg har brugt Nordstjernen køreskole og har haft Carsten som kørelærer, der var så fedt og hyggeligt. Jeg kan klart anbefale Nordstjernens Køreskole.

Kørekort hos Nordsjælland bedste køreskole
Jeg havde Claus som kørelærer og kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb. Han har været super tålmodighed og den bedste kørelærer jeg kunne have ønsket mig. Han har været super forstående, med arbejdsom og fleksibel.
Generelt har alle kørelærerne været fantastiske, ikke mindst til køretimerne med også til teori timerne.
Kan kun anbefales
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nordsternens køreskole er 100% en anbefaling
Jeg kan 100% anbefale denne køreskole. Hele forløbet har været virkelig godt. Jeg havde Kim som kørelærer og jeg har været super glad for det. Han er utrolig dygtig til sit arbejde og altid godt humør. Så jeg vil helt sikkert anbefale Nordstjernens køreskole og Kim som kørelære:)

5/5 stjerner
Jeg er netop færdig med kurset og dermed fået kørekortet. Det er gået super godt og hurtigt, imens det stadig har været til at følge med. Dette er takke være de dygtige kørelærer - både teoretisk og køreteknisk 👍
Tak for en god oplevelse, sjove samtaler og generelt godt arbejde!
Klar anbefaling

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Min kørelærer råbte af mig…
Jeg havde en blandet oplevelse hos Nordstjernens Køreskole.
I starten havde jeg Martin Sander som kørelærer. Desværre følte jeg mig ikke tryg i undervisningen, og ved en køretime oplevede jeg, at han råbte af mig efter en fejl i forbindelse med et venstresving. Dette gav mig en overrasket og meget ærgelig situation der endte med at påvirke min selvtillid bag rattet, og derfor valgte jeg at skifte kørelærer.
Efterfølgende fik jeg Carolina som kørelærer, og det gjorde en stor forskel. Hun var rolig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der gav mig mere selvtillid i trafikken. Hun hjalp mig med at blive tryg ved at køre og forberedte mig rigtig godt til køreprøven, som jeg bestod.
Jeg havde også teoriundervisning med Tom i Gilleleje. Min oplevelse var, at undervisningen ikke gav mig det udbytte, jeg havde forventet, og jeg følte mig ikke godt nok forberedt til teoriprøven. Det skabte en del usikkerhed hos mig. Jeg valgte at skrive til Nordstjernens Køreskole om min oplevelse med Tom, og de var lyttende og sagde at hvis jeg ikke bestod første gang ville de betale for anden gang.
Alt i alt er jeg meget taknemmelig for Carolinas hjælp og støtte, men min samlede oplevelse af køreskolen blev trukket ned af mine tidligere oplevelser.

Der var gode undervisere
Der var gode, hjælpsomme og fleksible undervisere, både til teori og praktisk undervisning. Der var styr på det formelle og alt gik som det skulle. God beliggenhed tæt på stationen som også var praktisk.

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Morten Lange er super dygtig og har…
Morten Lange er super dygtig og har sindssyg meget erfaring, han træner dig ikke til “bare” at bestå, men er ægte ude på at lære dig at køre MC 🏍️🤩 jeg søge på MC kort søndag, sad til teori tirsdag, efter cirka 2 måneder har mit MC kørekort.
Morten Lange har styr på det og det er meget at holde styr på… kæmpe puslespil (logistik)
Så hvis du skal have MC kort så kør til Helsinge, også et godt område at køre i 🏍️

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Tusind tak til Claus Rasmussen og…
Tusind tak til Claus Rasmussen og Nordstjernen køreskole. Claus var en fantastisk og tålmodige lærer. Han hjalp mig gennem de hårde tider og var meget støttende. Takket være Nordstjernen og Claus fik jeg kørekortet på ca. 2 måneder, da jeg kom fra en anden køreskole. Så køreskolen anbefales 100% herfra.

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Mega god køreskole med venlige…
Mega god køreskole med venlige kørelærer. Især Laurids!!!😃

Mega fedt kørekortforløb
Mega fedt kørekortforløb med dybdegående og grundig undervisning, samt nogle positive og dedikerede kørelærere. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg valgte netop denne køreskole, og jeg kan 100% anbefale den til andre🤩

Rigtig godt valg
Jeg tog mit kørekort gennem nordstjernen fordi min venner anbefalede det til mig. Jeg endte med at køre sammen med Claus og selvom jeg har haft mange personlige udfordringer gennem forløbet har Claus og holdet altid gjort tingene nemme for mig. Ydligere er Claus en fantastisk lærer med en god humor og en passion for at udanne folk, jeg takker nordstjernen og Claus for alt den gode service og alt de tålmodighed de hade for mig.

God Køreskole
Jeg har lige fået kørekort, og alt gik som det skulle, jeg bestod teoriprøve første gang og samme med køreprøven. Min kørelærer Claus har været rigtig dygtig, og super ærlig hvilket jeg har været glad for. Jeg har kunne mærke at han gik op i at jeg bestod og ikke bare at hive penge ud af mig. Så stor anbefaling herfra.

Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse!
Undervisningen var struktureret, og jeg følte mig rigtig godt forberedt til både teori- og køreprøven, som jeg bestod i første forsøg. Køretimerne var fleksible, og kørelæreren (Carsten) gjorde virkelig en stor indsats for at få det hele til at passe ind i mit skema.
En stor tak til Carsten, som var en fantastisk kørelærer. Han var tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene, så man følte sig tryg hele vejen igennem forløbet. Med Carsten som kørelærer har jeg følt mig både sikker og godt klædt på til at komme ud i trafikken.

10/10 Køreskole
Bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Jeg havde Janne som min kørelærer. Jeg kan klart anbefale Nordstjernens Køreskole

Jeg kan klart anbefale MORTEN✨
Jeg kan klart anbefale MORTEN✨ som kørelærer!
Jeg har haft et rigtig godt forløb, hvor jeg hele tiden har følt mig tryg bag rattet. Morten er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå.
Det har gjort en stor forskel for mig, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte ham som kørelærer.
Tak for hjælpen!!!

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.