Jeg vil gerne takke især Martin for at være en kæmpe støtte til alle mine køretimer, og generelt i gemmen hele forløbet. Han er rolig og lære dig hvordan du køre i bil på en rigtig god måde og en god... Mehr ansehen
Stor tak til Nordstjernens Køreskole og især Morten, der har været en super god MC kørelærer. Jeg kan kun komme med mine varmeste anbefalinger om at bruge dem.
Kæmpe anbefaling til Nordstjernens Køreskole! Jeg har været virkelig glad for mit turboforløb, som var hårdt, men også rigtig lærerigt. Et særligt shoutout skal lyde til Claus, som jeg havde fornø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Carolina fra Nordstjernens Køreskole var fænomenal til at lære fra sig! Alt blev gjort med tålmodighed og forståelse. Havde god kontakt til mig som elev, samt fleksible. Underviserne i teoriun... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Fahrschule
- auch in
- Führerscheinstelle
Vom Unternehmen geschrieben
Nordstjernens Køreskole ApS er en lokal køreskole med afdelinger i Helsinge, Gilleleje og Frederiksværk. Vi tilbyder kørekort til bil, motorcykel (MC) og trailer (BE) med teoriundervisning centralt placeret i byerne – i både Gilleleje og Frederiksværk direkte på togstationen. Køreskolen drives af tre erfarne kørelærere og gode venner, som med forskellige baggrunde og kompetencer supplerer hinanden for at sikre den bedst mulige køreuddannelse. Fælles for os er en baggrund fra politi- og ambulancetjenesten, hvilket har givet os stor erfaring med trafiksikkerhed, ansvarlig kørsel og undervisning af mennesker. Hos Nordstjernens Køreskole er sikkerhed, kvalitet og professionel undervisning altid i fokus. Vi underviser med en rolig, tålmodig og pædagogisk tilgang, hvor undervisningen tilpasses den enkelte elev. Vi ved, at alle lærer forskelligt, og derfor er der plads til alle – uanset erfaring og forudsætninger. Vi er stolte af at være det lokale valg i Nordsjælland og sætter en ære i at levere en tryg, personlig og professionel vej til kørekortet. Hos os får du en kørelærer, der engagerer sig i dit forløb, og en køreskole, der holder, hvad den lover!
Østergade 24 D, 3200, Helsinge, Dänemark
- kontakt@nordstjernens.dk
- krusborgs.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Kan varmt anbefales
Super behagelige og kompetente kørelærere. Jeg har gennem mit forløb mødt de fleste, og er hver gang blevet mødt med tålmodighed og pædagogiske forklaringer på alle mine spørgsmål til teori og praksis. Selv en gammel krage (og førstegangserhverver) kan have brug for dette :-)
Jeg bestod min køreprøve i første hug! Dette takket være Toke og hans rolige og tålmodige måde at lære fra sig på.
Nordstjernens Køreskole kan varmt anbefales til alle, uanset alder og forudsætninger.

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Vildt fede kørelærer og sødt personale…
Vildt fede kørelærer og sødt personale igen klager

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Martin Sander som kørelærer er…
Martin Sander som kørelærer er fantastisk til at lærer fra sig. Efter 2 køreprøver hos anden skole i Hillerød blev vores søn nødt til at skifte over til ham. 4 lektioner og en bestået prøve første gang var resultat. Ting blev forklaret så alt gav mening. Super oplevelse !!

Super god køreskole
Super god køreskole og kørelærer. Kan anbefale Martin som kørelærer😅😀.

super fed oplevelse
Jeg er lige blevet færdig med mit forløb på nordstjernen, og jeg har været super glad for det, hvor alle kørelærer har været meget venlige og immødekommende. Specielt tak til min kørelærer Toke, som var super god til at lære fra sig, og sørge for det hele gik godt fremad.
Kæmpe anbefaling her fra

Professionel og fleksibel køreskole
Da jeg spurgte om jeg kunne tage mc kørekort i år på trods af mange rejser i foråret, var Morten super fleksibel, så jeg startede samme aften. Morten er en super dygtig underviser, både i teori lokalet, på køreteknisk anlæg og ude på vejene, så selvom jeg måtte vente halvanden måned på at tage den praktiske prøve, havde jeg ikke brug for ekstra køretimer, og jeg bestod både teori og den praktisk prøve i første forsøg.
De har gode undervisningslokaler og motorcyklerne er gode at køre på og meget velholdte.
Det har været en lærerig og sjov oplevelse. Morten får mine varmeste anbefalinger.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God oplevelse :)
Virkelig god køreskole, jeg havde Laurids som kørelære. Han var virkelig rar og tryg at snakke med og hvis man havde spørgsmål kunne man bar sige det. Der var meget fleksible tider og der var maks en uge imellem køretimerne.
Bestod den først teoriprøve og første køreprøve med et par ekstra køretimer.
Kun positivt til køreskolen herfra:)

Jeg havde Morten som MC kørelærer
Jeg havde Morten som MC kørelærer
Han er fantastisk god til forklare og vise hvordan tingene fungere
Kan helt klars anbefales
Fik kortere på 3 måneder samt med fordi jeg skal sidde og vente på en lægeerklæring i 2 måneder
Bedre end andre steder jeg har været

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Super fed køreskole og super dygtige…
Super fed køreskole og super dygtige kørelærer kan varmt anbefales hvis du vil have kørekort for der er sku styr på det her

Jeg har haft en super god oplevelse hos Nordstjernens Køreskole
Jeg har haft en super god oplevelse hos Nordstjernen køreskole! Claus Rasmussen stod for teoriundervisningen, som var både grundig og spænende- jeg bestod teoriprøven med 0 fejl, som extra bonus fik jeg derfor køreprøven gratis af køreskole.
Min kørelærer, Laurids Paulsen var helt fantastisk- rolig og dygtig fra start til slut! jeg følte mig tryg hele vejen og bestod den praktiske prøve i første forsøg.
Alt har været top professionelt, og jeg har følt mig godt hjulpet og støttet gennem hele forløbet. Kan varmt anbefale Nordstjernen Køreskole til alle!

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Bedste anbefalinger herfra :)
Jeg har lige afsluttet mit kørekortforløb hos Nordstjernens Køreskole, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger!
Selvom mit forløb varede lidt længere, følte jeg mig hele vejen igennem godt imødekommet og støttet af min teori- og kørelærer, Claus Rasmussen.
Jeg bestod min teoriprøve på andet huk, og min praktiske på første!
Claus var tålmodig, grundig og dygtig til at forklare både teori og praksis. Jeg følte mig altid tryg og havde mulighed for at tage den tid jeg behøvede, uden at blive presset.
Jeg har virkelig haft en god oplevelse, og er super glad for at jeg nu har kørekort!
Jeg ville helt klart anbefale Nordstjernens Køreskole til andre, der leder efter et seriøst sted at lære at køre. Det var bare styr på tingene!

Toke
Rigtig fin køreskole og med toke som kørelærer gik det nemt. Det tog lige præcis tre måneder og alt klaret i første hug

God køreskole
Jeg havde Carsten som kørelærer. Super flink og god kørelærer, som med sin rolighed gjorde det at køre bil til en behagelig oplevelse.
Gode teorilektioner med bl.a. Claus og Martin - også super søde og gode til at lære fra sig.
Alt i alt god oplevelse og kan klart anbefales☺️

fantastisk køreskole!
fantastisk køreskole og den bedste kørelærer Martin🥰
supergod undervisning og venlige alle sammen. Selvom jeg har ADHD er jeg blevet mødt så positivt og fået lige den ekstra forståelse, der gjorde at jeg kunne gennemføre både teori og køreprøve i første hug! Kan ikke være mere tilfreds. Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det.
Hilsen
Marco

Klar anbefaling
Jeg har lige taget mit kørekort hos Nordstjernens Køreskole, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb!
Alt har bare spillet – fra de første informationer til den sidste køretime. Martin var både min teori- og kørelærer, og han har været helt fantastisk! Han er fleksibel, rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på forskellige måder, så man virkelig forstår det.
Teori- og køretimerne var både lærerige og sjove, og Martins positive tilgang gjorde, at jeg altid følte mig godt tilpas – også når jeg lavede fejl. Der var ingen sure miner, tværtimod fik man en grundig forklaring, så man kunne lære af det og komme videre.
Min kørelærer Martin gav mig virkelig mod på det hele, og jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Kæmpe ros og et tak til Martin – og en klar anbefaling af Nordstjernens Køreskole.

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Det er vores andet barn vi har igennem…
Det er vores andet barn vi har igennem hos jer. Bestået i første hug begge prøver - begge piger. Der er styr på tingene. De har verdens bedste kørerlærer ansat i Martin, som i den grad formår at lære fra sig og skabe tillid hos de unge mennesker. Han har en utrolig evne til at kommunikere med sine elever, så de får gåpåmod og en tro på egne evner. Begge mine piger sagde inden deres praktiske prøve; “jeg nailer den i dag. Jeg har haft Martin som kørelærer.” Kæmpe anbefaling herfra. Vores varmeste anbefalinger går til Martin

Antwort von Nordstjernens Køreskole
De 5 stjerner taler for sig selv.
De 5 stjerner taler for sig selv.
Stort tak til Nordstjernens køreskole og ikke mindst Martin for en fremragende hjælp hele forløbet igennem!

Bedste køreskole i Nordsjælland
Jeg er sindssygt glad for at jeg valgte at tage mit kørekort hos Nordstjernens Køreskole. Jeg havde fra venner og bekendte hørt rigtig meget godt om Nordstjernens køreskole, og jeg fortryder på ingen måde at jeg har taget det hos dem.
Jeg valgte Laurids som min kørelærer, og jeg kan kun sige positive ting. Fleksibel med køretimer og en der er nem at snakke med og stille spørgsmål til, hvis man skulle være i tvivl om det mindste.
Jeg kan kun anbefale andre at tage deres kørekort hos dem!

Klar anbefaling
Jeg kan klart anbefale at vælge Nordstjernens køreskole. Jeg valgte Claus Rasmussen som min kørelærer, og det er jeg enormt glad for. Han er forstående, utrolig hjælpsom, og forstår at få ro på situationen hvis man er meget nervøs som jeg var.
Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos nordstjernens køreskole. Klar anbefaling herfra. 🙏🏼

Bedste køreskole i Nordsjælland 🌞
Super fin køreskole med kompetente kørelærere både til teori og i praksis. Min kørelærer Morten sikrede at jeg fik en solid og bred forståelse for at køre bil og var tryg under hele forløbet. Altid fleksible mht køretider og individuelle behov. Jeg har kun de bedste og varmeste anbefalinger til Nordstjernens køreskole.💚💚💚

Antwort von Nordstjernens Køreskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.