Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Nopeat toimitukset ja nopea maksu. Ainoa haitta oli kun postin ns.sivupisteet eivät voineet vastaanottaa kirjettä vaan se piti toimittaa pääpostiin.
Das sagen Bewerter
Kyllä oli huono paikka lähettää esineet tänne. Olivat lomalla ja kulta jäi seisomaan postille. Kyllä pitäisi olla lomittajia, ettei asiakkaan kultaa turhaan seisoteta postissa. Mainoksessa sitten luva... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sain rehellisen hinnan kullastani. Selvitin kultaesineeni kultapitoisuuden leimojen avulla ja punnitsin esineen ennen toimitusta kultapisteelle. Sain juuri sen summan minkä arvoinen ko.kultapitoisuus... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Kultapiste perustettiin vuonna 2010, tavoitteenaan tarjota suomalaisille luotettava, helppo ja turvallinen tapa myydä ylimääräiset kultaesineet. Tänä päivänä meillä on kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita pelkästään Suomessa. Kultapiste.fi kuuluu ruotsin markkinoita johtavaan Guldbrev-konserniin, joten voit luottaa että prosessimme ja toimintamme noudattavat alan korkeinta standardia.
Kultapiste Details
Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen
Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Olen erittäin tyytyväinen palveluun
Sujuvaa toimintaa 👍🏻
Palvelu oli todella nopeaa ja hyvää
Palvelu oli todella nopeaa ja hyvää. Asiat tehtiin niin kuin luvattiin. Olen oikein tyytyväinen.Jäin vähän kuitenkin ihmettelemään, ettei koruissa olleita kiviä palautettu. Ehkä se olisi pitänyt pyytää erikseen.
Kullasta sain hyvän hinnanoletin että saisin noin 400€, mutta sainkin 869€
Kullasta sain hyvän hinnan. Ja nopea maksu. Ainoa mikä haittasi on POSTIN hitaus.
Hyvä hinta.
Kaikki toimi juuri niinkuin pitikin
Kaikki toimi juuri niinkuin pitikin ja rahat olivat nopeasti tilillä. Suosittelen lämpimästi!
Nopea palvelu ja paras hinta
Helppoa ja nopeaa
Ylimääräisten kultakorujen myynti oli ihan älyttömän helppoa. Aluksi jännitti, että mitä jos korut hukkuvat matkalla, tai koruista maksetaankin paljon vähemmän, kuin mitä kultalaskuri antoi arvioksi. Sain hinta-arvion kuitenkin reilussa vuorokaudessa ja se oli tosi positiivinen yllätys ottaen huomioon, että osa koruista olikin kullattua hopeaa. Kun ilmoitin tilinumeron sivujen kautta sain maksun jo ihan parissa tunnissa tilille. Suosittelen lämpimästi!
Kaikki sujui hyvin
Kaikki sujui hyvin, mutta asiakkaan "hätistely" lukuisin viestein ja jopa yrityksellä tavoittaa puhelimitse, oli ärsyttävää.
Olen enemmän kuin tyytyväinen
Olen enemmän kuin tyytyväinen. Palvelu oli nopeaa ja mua pidettiin ajan tasalla jne
Rahat tuli samantien tilille. Suosittelen lämpimästi💰🥰
Helppo ja nopea palvelu
Kultapisyeen nettipalvelut Kaikki toimi niin kuin oli luvattu
Kaikki toimi niin kuin oli luvattu, voin suositella vilåittömästi teidän palveluitanne kaikille.
Nopea prosessi ja sujuvat kaupat!
Nopea toiminta ja kohtuullinen palkkio
Nopea toiminta ja kohtuullinen palkkio. Lähetin juuri tänään lisää kultaa 👍
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.