kumika.nl Bewertungen 156

2,3

Zware misleiding! Ik kan een ongeopend serum niet meer retourneren, terwijl op jullie website duidelijk staat: “Niet tevreden, geld terug”. Bovendien ontdekte ik dat dezelfde serums op Temu te koop st... Mehr ansehen

k heb deze crème eenmalig gebruikt en het heeft mijn huid volledig verpest. Hoewel ik het alleen rond mijn ogen aanbracht, werd mijn hele gezicht extreem droog, kreeg ik donkere vlekken, zwellinge... Mehr ansehen

Ik ben zeer tevreden over Kumika. Ik had een foundation gekocht maar het doosje ging niet open. Direct kreeg ik een nieuwe van Kumika die wel open gaat. Bovendien is de foundation hartstikke goed. H... Mehr ansehen

Snelle levering van het haarverwijderingstoestelletje, voor wenkbrauwen en bovenlip (hoewel het uit China kwam!). Het toestelletje werkt zeer goed. Maar het is dus wel "scheren". Dit mag vermeld word... Mehr ansehen

2,3

Mangelhaft

Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Botoxcreme

My face looks jounger and reduce wrinkless in 2 weeks. Very good product

28. Februar 2026

Zeer slecht oplichters

Heel slecht beloofd veel doet niks.
Heb besteld heel lang moeten wachten wilde annuleren kon niet uiteindelijk ontvangen.
Waardeloos spul doet niks. Kost 25€ stond duidelijk bij niet tevreden geld terug. Heb na 2 dagen gemaild van ik wil het niet kreeg raar gevoel op mijn gezicht had Klarna gedaan kon niet retour ben nog steeds bezig ik krijg mijn geld niet terug. Bij klarna probleem gemeld. Maar nog steeds geen geld terug zeer slecht ben nog bezig

2. Jänner 2026
kumika.nl-Logo

Antwort von kumika.nl

Het spijt ons oprecht om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Onze excuses voor het lange wachten, de onduidelijkheid rondom annuleren en retourneren, en het gevoel dat u niet goed bent geholpen. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden.

Wij nemen uw melding zeer serieus en willen dit graag zorgvuldig voor u nakijken. Kunt u ons alstublieft uw ordernummer en het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst via e-mail toesturen? Dan kunnen wij direct controleren wat er is gebeurd en samen met u naar een passende oplossing kijken, inclusief de status van de terugbetaling.

Dank u wel dat u dit met ons deelt. Wij helpen u hier graag verder mee.

Pakje is nooit aangekomen

Pakje is nooit aangekomen. Ben al van 5 oktober aan het mailen met ze, ik wil er gewoon vanaf en gevraagd om mn bestelling te annuleren, maar dat kan niet volgens de vele mails die ik krijg. Ontzettend slecht bedrijf……nooit meer iets bestellen!

5. Oktober 2025

Eigenlijk 0 sterren wederom…

Eigenlijk 0 sterren wederom dropshipping
Op 16 juni 2x potje creme gekocht van 50 ml
De verzending zou binnen 24 uur verstuurd worden echter duurt de hele verzending 3 weken... oftewel ....het komt uit China
Toen ik uiteindelijk de potjes binnenkreeg zag ik direct dat de inhoud niet het zelfde was, je zag dat 1 potje de helft minder inhoud bevatte dus mail gestuurd naar zogenaamde klantenservice en daar zou ik de foto's moeten sturen zodat hun onderzoeksteam dit zou kunnen zien ??????
Huh ik heb 2 foto's gemaakt duidelijk te zien dat het niet overeenkomt maar het antwoord luidde dat er wel degelijk 50 ml inhoud in zou ziten....hoe dan ????
Ai antwoord of hier ook weer een ingestudeerde dropshipping leerling van dropship miljonair Joshua Kaats himself
Aan die persoon zijn we deze dropshippers rijk op social media
Mensen eerst checken op reviews hier en op Google voordat je besteld want van de 100 procent reclames op insta en facebook zijn er 95 dropshippers

16. Juni 2025

Iets besteld omdat ik op vakantie was…

Iets besteld omdat ik op vakantie was heeft DHL het retour gestuurd ze hebben het bevestigd maar wil dat ik het toch betaal diverse keren emails gestuurd kom er niet uit ga toch niets voor iets betalen wat ik niet heb ontvangen ook niet meer op deze manier iets te ontvangen

20. Juni 2025

kumika

ik heb bij kumika een creme besteld. Deze pas na 3 weken ontvangen ipv binnen 5 tot 10 dagen. Ik maakte het open en het lijkt precies op de doosjes van Temu. Ik heb hun retourvoorwaarden gelezen en daar staat in dat het retour moet worden gezonden naar het buitenland. Niet welk land en niet wat de retourkosten zijn. Dit hoort wel volgens de Europese richtlijnen. Mijn pakje zit nog dicht, heb Kumika een mail gestuurd maar geen reactie tot nu toe.

11. Juli 2025