Zeer goede service en communicatie.
Zelfs in vakantie periode heel snel geleverd.
Aanrader
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zeer goede service en communicatie.
Zelfs in vakantie periode heel snel geleverd.
Aanrader
Ik had wat moeite m.b.t. het kiezen van het juiste product voor mijn project. Na een uitgebreide uitleg welke soort kunststof het beste was mijn bestelling eenvoudig via internet geplaatst. Levering verliep soepel en vlot, ik ben heel erg blij en zal zeker terugkomen bij Kunststofbaas in de toekomst!
Een stuk HDPE besteld en dat kwam zeer gehavend aan. Vol met krassen, deuken en andere beschadigingen. Het is opgerold verstuurd voor 35 euro. Na het uitrollen kreeg het zo'n originele vorm voor 95% weer terug maar het materiaal bleef golven. Gemaild met het bedrijf maar zij bleven erbij dat dit normaal is bij dit materiaal. Op de website staan geen fotos over tekst over wat te verwachten bij dit product. Dit is het underlayment onder de plastics.
Een aantal keer op en neer gemaild met het bedrijf maar zij wilden niks vergoede of terug nemen. Ze bleven er op hameren dat dit normaal is bij HDPE, wat belachelijk is want HDPE is een soort plastic wat je kan produceren zoals je wilt. Dat heeft niks temaken met hoe erg gekrast of gedeukt het is.
Edit: Na veel discussie is er mij aangeboden om het aankoopbedrag terug te betalen als ik de verzendkosten zou betalen. Als een product zo beschadigd aankomt, dan is het betalen van de verzending terug gerechtvaardigd. Jammer dat er geen fotos op trustpilot geplaatst kunnen worden dan was het gelijk duidelijk geweest.
Overigens staat op hun website dat ze 1500+ positive reviews hebben, geen idee waar ze dit vandaan halen. Het kopje is dan ook niet klikbaar en het is nergens te vinden.

Antwort von Kunststofbaas
Ik had me vergist met de bestelling: had de verkeerde postcode opgegeven. Waren net verhuisd. Kunststofbaas zorgde perfect dat ik mijn bestelling, kostenvrij, alsnog op het goede adres kreeg!
Dat noem ik nog een service!
Op maat gemaakte kunststofplaten laten maken bij Kunststofbaas op basis van aangeleverd ontwerp. Zeer tevreden met het goed en de (extra) service, zoals het maken van de stepfile van het ontwerp.
Bij kunststofbaas terecht gekomen met een specifieke vraag. Bas is vlot en transparant in de communicatie en gaat voor niets minder dan een 10. Uiteindelijk een heel mooi product geleverd voor onze horecazaak waar goed over nagedacht is en bestand is tegen invloeden die van toepassing zijn.
Onlangs heb ik de kunstofbaas.nl benaderd voor een lastige vraag. Echter werd ik gelijk geholpen en werd er goed meegedacht wat het best voor mij zou werken. Ik geef daarom 5 sterren voor de vlotte, transparante communicatie en het creatieve denkvermogen waarmee ik ben geholpen.
Na persoonlijk contact ontzettend goed geholpen en direct geleverd custom kunststof plaatjes. En in vertrouwen gewoon op factuur.
Erg fijne partij die meedenken en snelle service bieden.
Voor ons geen andere meer.
Bas is een topper , denkt met je mee en belt je op als er vraag is en stuurt het ook meteen op als het klaar is.
Fantastische bedrijf!
Goede service, En doet wat gezegd wordt,
Mooi product zonder mankementen
Contact persoon Bas een fijne man om contact mee te hebben!!
Het is echt een topbedrijf, denkt met je mee en levert keurig werk af. Uitermate vriendelijk, harde werkers en....niet duur.
Uitstekende service echt een aanrader!!!