Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Rens nam zowel bij het huisbezoek als bij het bezoek aan de showroom ruim de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. De offerte werd tot in h... Mehr ansehen
Wij waren heel tevreden over de samenwerking met Kwadro. Wij werden goed bijgestaan om een keuze te maken van het soort materiaal.Alles is verlopen zoals afgesproken. Nadien heeft Zeno ons nog geholp... Mehr ansehen
We zijn zeer tevreden over de hulp van Paul Tilborghs bij het kiezen van onze ramen. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf ons duidelijke uitleg en advies. Zijn vriendelijke en profe... Mehr ansehen
Goede service. Danny Debeer heeft ons goed advies gegeven i.v.m. de opties over ons schuifraam. Plaatsing verliep vlot en propere werkers. Zeer tevreden met ons nieuw schuifraam. Enige minpuntje al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Luikersteenweg 254, 3500, Hasselt, Belgien
- info@kwadro.be
- kwadro.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super goede ervaring
Super goede ervaring. Danny Debeer weet waarover hij spreekt en geeft voldoende uitleg. Vlotte servies en je wordt van alles op de hoogte gehouden. En als je vragen hebt krijg je nog eens een duidelijke uitleg. Zeker aan te raden bij nieuwe ramen, deur en poort.

Schuifraam
Heel goede uitleg en tips gekregen van Sinan Bolat.
Mooie schuifraam geplaatst.

Wij zijn zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden over de bestelling en plaatsing bij Kwadro. Wij werden zeer goed geholpen door Sam Capelle en ook de plaatsers hebben prima werk geleverd.Na de plaatsing werd ook alles opgeruimd en proper achtergelaten.Wij zullen Kwadro zeker aanbevelen.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
KwadrO met de K van kwaliteit
Zeer tevreden klant omwille van de klantvriendelijkheid en deskundigheid van start (overlopen wensen van de klant en opmaak bestelling) tot finish (voltooiing der werken). Afspraken werden telkens nagekomen en bij vertraging was er correcte informering vooraf (extra pluim voor de klantendienst te Genk). Werd ook gewaardeerd dat Glenn (onze contactpersoon bij KwadrO Diest) na voltooiing nogmaals contact nam. Last but not least een welverdiende pluim voor de installateurs die niet alleen hard hebben doorgewerkt en met veel vakkennis, maar ook omwille van hun vriendelijkheid. Doe zo verder zou ik zeggen.

Plaatsing ramen te Snellegem
Het begon al bij de verkoop. Zeer goede service en uitleg van Sam Cappelle. Ook de plaatsing door Lothar en collega was professioneel alsook de opmeting door Dominique.

Snel en efficiënt
We hebben zeer snel een afspraak gemaakt. De contact met Olivier Incoletti was zeer aangenaam en professioneel. Alle vragen werden beantwoord. Een oplossing werd grondig onderzocht om ons tevreden te stellen.
We hebben dan niet lang getwijfeld om een bestelling te plaatsen.
We wachten nu op de plaatsing.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Na vorig jaar een nieuwe voordeur te…
Na vorig jaar een nieuwe voordeur te laten plaatsen door kwadro terug gekozen voor zekerheid en mij laten bijstaan door Pieterjan. Dank u voor de de goede raad.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Condens op het aluminium van nieuw schuifraam
Een 5-taljaren geleden een kleine verbouwing gedaan met een nieuwe parketvloer, een nieuwe deur, een raam en een schuifraam aan de achterkant van ons huis. Bij de eerste winter, met temperatuur van onder 6 graden, kregen we condens dat steeds start aan de onderkant op het aluminium in de hoek. 2 zomers geleden hebben ze uiteindelijk het raam eruit gehaald, en zagen we een volledig gebrek aan isolatieschuim. Dit werd netjes in orde gebracht, de doek mooi geplaatst, en dachten we dat het probleem nu wel verholpen zou zijn. Doch bij de eerst volgende koudere temperaturen, terug druppelvorming van de hoek beneden (waar het nog steeds start) tot de plafond boven , en over de ganse breedte van het schuifgedeelte. Wederom Kwadro gecontacteerd, en is de projectleider na enige tijd metingen komen doen op het aluminium aals op de muren als op de vloeren. Dit metertje hadden ze blijkbaar aangeschaft na mijn klachten. Bon, volgens deze man waren de metingen voor hem duidelijk en zouden we eerstdaags een verslag met gepaste actie mogen verwachten. Maar dit hebben we nooit gekregen, ook geen enkele respons niet meer na ‘vriendelijke herinneringen’. De parket die bijna tegen het raam ligt, heeft ondertussen ook schade opgelopen en kleur al lichtjes zwart. Dagelijks moet ik meermaals met doekjes het water van het aluminium halen, zelfs het raam open zetten om de temperatuur van het aluminium aan de binnenkant te laten afkoelen om zo minder vochtvorming te krijgen. Een wintervakantie zit er jaren niet meer in, want dan kan de parket ook vernieuwd worden vrees ik. Triest dat het zo lang duurt en er geen enkele reactie meer komt, zeker als men tijdens het laatste bezoek zei dat men eerstdaags een verslag met een actie kon verwachten… triest, zeer triest. Kan ik ze aanbevelen? Neen, helaas niet, absoluut niet.
Met vriendelijke groeten, Arno Verhaegen uit Niel

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Prima uitleg & begeleiding van Olivier…
Prima uitleg & begeleiding van Olivier in Schepdaal!

Enorm tevreden
Enorm tevreden! Ik heb afspraak gehad met Olivier Ansiaux, en van start tot finish werd ik fantastisch begeleid in het kiezen van mijn ramen, het bestellen en plaatsen hiervan, en het vragen naar een premie. Ik moet nog een paar ramen vervangen en ga hiervoor zeker en vast naar KwadrO en Olivier terugkeren!

Bedankt Joran
Bedankt Joran voor de goede service, we zijn heel blij met uw hulp en advies.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Wim van Belleghem heeft ons project…
Wim van Belleghem heeft ons project goed opgevolgd en gemonitord. Vlotte en vriendelijke communicatie.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Nieuwe ramen en voordeur.
Ik plaats deze feedback in de naam van mijn ouders. Zij hebben door Kwadro nieuwe ramen en een voordeur laten plaatsen. Dit is een hele klus. De plaatsers die de werken hebben uitgevoerd, zijn echt vakmensen. Alles is mooi afgewerkt en de woning is ook netjes achtergebleven. De verkoper Nick Jonckers heeft van het begin tot het einde alles mooi uitgelegd en opgevolgd. Hij kent zijn producten door en door en je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Zeker een aanrader om contact op te nemen met Nick.

Topservice
Heel vriendelijk en met kennis van zaken. Volledig vertrouwen in Olivier en zijn team.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Steeds een goede ontvangst en een goede…
Steeds een goede ontvangst en een goede opvolging van ons dossier. Zeer goed geholpen door Olivier.

Ervaring/ uitleg gesprek
Zeer goede ervaring gehad over welke ramen en deuren mijn vader moest nemen. Leuke babbel gehad van hoe en wat en waarom, waardoor we buiten zijn gegaan met de juiste keuze en goede service van Danny Debeer. Wij kunnen al niet wachten voor onze vernieuwing :)

Heel tevreden van KwadrO Waregem
Heel tevreden van KwadrO Waregem. Alles goed uitgelegd en goeie opvolging door verkoper Wim. De afwerking is tip top in orde. Ook service nadien dik in orde, zelfs hulp gekregen bij aanvraag verbouwpremie. Vriendelijke groeten Steven en Sabrina

prima in orde
Al van het begin werden wij prima begeleid door Pieterjan met de offerte .Al onze vragen werden goed beantwoord.
Goed op tijd werden we op de hoogte gebracht van de levering en plaatsen van onze 2 ramen ( zelfs vroeger dan ze hadden gezegd ) . Toen alles af was werden werd ons vriendelijk gevraagd om mee gaan te kijken of alles in orde was . En ja hoor alles was prima afgewerkt en netjes opgeruimd en geborsteld . Dus ja wij zijn super blij met alles.
Vrg
Rudy en Lutgard

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Super goed ontvangen bij Kwadro…
Super goed ontvangen bij Kwadro Grimbergen door Tijl. Alles was tiptop in orde en op tijd : offerte, prijs, plaatsing ramen en deuren, afwerking.
Een aanrader!!!

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Prachtig resultaat van Kwadro in de afgesproken termijn
In de Zomer van 2025 besloten om onze ramen te vervangen een offerte gevraagd aan 3 bedrijven waaronder Kwadro.Kwadro was de eerste die met me contact nam. 1 bedrijf reageerde gewoon niet. Ik kreeg dus 2 offertes. Kwadro nodige ons uit in hun kantoren in Grimbergen waar we een eerste gesprek hadden met Mr Tijl Baeyens. Moet zeggen dat het zeer aangenaam doch professioneel contact was. Met de nodige details en uitleg. Mijn vrouw en ik waren overtuigd na dit gesprek. De dag nadien kreeg ik de detail van het andere bedrijf die toch duurder was. Dus hebben we bij Kwadro getekend en nu de werken af zijn is het absoluut zonder twijfel. Alles was op tijd en keurig geplant. KWADRO is een aanrader.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.