Bestelling gedaan bij deze zaak...krijg je bij het afrekenen de enige optie...bank afschrijving. Ik heb gemaild dat ik graag digitaal zou willen afrekenen...stond wel een betaallink je, wat weer te... Mehr ansehen
Kwekenmetled.nl
Edit 9/12: 21/10 besteld (2-3 dagen verzendtijd) 7/12 een pakket gekregen, maar er is enkel een lege tent geleverd! Ik verwacht nog steeds van jullie: 1x GHPbuisventilator met filter 1... Mehr ansehen
Order #K-202306843 geplaatst op Maandag 27 November 2023 Spider Farmer Complete Spider Farmer kweektent 70x70cm SFK-SF1000 set 1 Ik heb dit 27 november besteld, En Tot op heden niks geleverd, al... Mehr ansehen
Na een slechte review toch mijn spullen gekregen op 19-12-2023. Na eerdere goede ervaringen leek mijn laatste bestelling niet gestuurd te worden. Helaas bleek contact niet mogelijk, en leek het a... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Online winkel voor LED kweeklampen, kweektenten en kweekbenodigdheden. Kweken met led lampen is een revolutie op het gebied van kweken en biedt vele voordelen. De voordelen zijn legio: u bespaart energiekosten, uw lampen gaan langer mee, produceren minder hitte die een slecht invloed kan hebben op het gewas, en u kunt uw planten veel gerichter tegemoet komen door het speciaal ontworpen lichtspectrum van de led lamp. Wilt u ook kweken met led? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om direct te kunnen overstappen op de meest efficiënte manier van kweken.
Goudstraat 99, 2718RD, Zoetermeer, Niederlande
- 070-2042595
- support@kwekenmetled.nl
- kwekenmetled.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Heb iets besteld en heb niets van antw
Heb iets besteld en heb niets van antw. Reageren niet op mails.. en telefoon nr is niet beschikbaar. Hoe is dit te regelen...

Oplichting
Heb een bestelling gedaan, direkt betaald. Krijg nu continu mail of ik wil betalen om bestelling af te ronden.
Als ik de reviews nu zo lees baal ik dat ik dit niet eerder gedaan heb.
Gewoon weer esn stelletje oplichters. Ga aangifte van internet oplichting bij de politie doen,hopelijk kan ik mijn geld dan nog terug krijgen.
Ik snap niet dat dit soort bedrijven nog een bankrekening krijgen terwijl ik als particulier bij maar een beetje vage storting mijn rekening wordt geblokeerd wegens fraude/witwas ondrrzoek.
Bedankt Dirk van kwekenmetled.nl
bende oplichters fraude zaak opgestart…
bende oplichters fraude zaak opgestart via de bank

Antwort von Kwekenmetled.nl
Faire attention c’est un site d’arnaque…
Faire attention c’est un site d’arnaque Ça fait trois semaines que j’ai commandé j’ai jamais rien reçu Quand on envoie des e-mails répondent pas même au téléphone pas de réponse Bande de voleurs 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🖕🖕🖕🖕🖕🖕

2 years ago was good, now CRIMINALS
After my first order when smooth some 2 years ago, I tried ordering again with them, only to lose my money. No replies from them. I'm organising a "visit" to them in Zoetermeer, in case you want to join let me know.
Criminelen
Criminelen, weg blijven van deze gangsters!
Ik kocht voor 251€ aan materiaal. Tot vier maal toe kreeg ik mails om mijn betaling in orde te brengen, terwijl de overschrijving reeds gebeurd was. Geen enkele reactie op tickets of e-mails. Bestelling werd zelfs door hen geannuleerd, maar mijn geld heb ik nooit terug gekregen.
Uitschot.
Oplichtersbende.Bestelling geplaatst en…
Oplichtersbende.Bestelling geplaatst en betaald.Nooit meer iets van gehoord.
KLACHT INGEDIEND BIJ ODR
Afzetters en oplichters
Afzetters en oplichters. 3 maanden geleden besteld. Helaas wel gelijk Betaald maar sindsdien geven ze niet meer thuis. Hoe kan het dat men blijft adverteren! Aangifte gaat volgen en alle toeleveranciers ga ik benaderen. Onze grote vriend Dirk laat een spoor van vernieling achter. Oplichters.
Deed een bestelling
Deed een bestelling, zag toen dat ik met een tikkie moest betalen... daar ben ik bij afgehaakt.
Nu krijg ik nog steeds mailtjes dat ik nog een betaling verschuldigd ben, ondanks dat ik al meerdere keren gevraagd heb om de bestelling te annuleren.
Kijkend naar de andere reviews hier heb ik er goed aan gedaan om af te haken bij de tikkie betaling!
FRAUDULEUZE PRAKTIJKEN
3 bestellingen gedaan, K-202307839, K-202307840 en K-202307990 twv iets meer dan 280€.
Na 3 maand nog steeds geen bestelling ontvangen, geen reactie op mail, whatsapp of telefoon.
Jammergenoeg nu pas op trustpilot gekeken en gezien welke schandelijke praktijken deze firma toepast.
Bij deze: BESTEL NOOIT OP DEZE SITE, BENDE GANGSTERS!!!!!!
Geen produkt ontvangen
Geen produkt ontvangen, wel de betaling geincasseerd. Wilde leuk spulletjes kopen voor de moestuin, maar kennelijk vindt dit bedrijf het geen probleem om mensen via hun hobby gewetenloos geld afhandig te maken. Mijn advies aan kweken met led: ga eerlijk je geld verdienen, leer een vak!!!
NOOIT BIJ DIT BEDRIJF BESTELLEN !!!!
TRAP ER NIET IN MENSEN !!!!!!!
TRAP ER NIET IN MENSEN !!!!!!!
Verstuurd geen spullen en word ook niet op email gereageerd.
Hoop dat jullie gelukkig zijn met mijn 30 euro en die moet je goed diep steken waar de zon niet schijnt.
Bestelling nooit geleverd
Bestelling geplaatst 2 maanden geleden. Tot op heden nog niets ontvangen.
Er wordt niet gereageerd op emails en telefoons.
Bestel hier niet!

Ontevreden klant
Bestellingen (2) geplaatst van een aanzienlijk bedrag geen reactie mailtje telefoon niks na het lezen van de reviews nu toch wel bezorgd
Maar ik zie dat meneer hier wel reageerd mss kun je me vertellen wanneer we geleverd zullen worden of zoals gevraagd ons geld. Terug !!!!
ONTZETTEND SLECHT BEDRIJF
ONTZETTEND SLECHT BEDRIJF
Geen contact mee te krijgen, op elke mogelijk vorm dan ook.
Helaas ben ik er bang voor, dat ook ik mijn bestelling nooit zal gaan zien.
Want het bedrijfspand staat al geruimen tijd leeg, en ook niemand te bekennen verder.
de bestelling van 24 april 2024 is nog…
de bestelling van 24 april 2024 is nog steeds niet aangekomen. geen contact. cijfers bestaan niet. ze reageren niet op e-mails. Morgen wordt er aangifte gedaan bij de politie
ledparadise
ledparadise.de
ledgrowshop.eu
klikkenmetled.nl
LED-lamp niet geleverd Ik ga een class action-rechtszaak aanspannen bij de politie in Nederland – Zoetermeer. Daartegen
Bedrijf JSM E-Commerce B.V.
Goudstraat 99
2718 RD Zoetermeer
Het bedrijf heet JSM ecommerce B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 80300448 aan de Goudstraat 99 te Zoetermeer met postcode 2718RD. De hoofdactiviteit van dit bedrijf is de onlinehandel in huis- en tuinartikelen.
Dit gebouw is gelegen in het commerciële gebied Lansinghage.
Kamer van Koophandel 80300448 0000
Locatienummer (b) nummer 0000316578.50500
De rechtsvorm van particuliere ondernemingen met een gewone structuur (41)
Standaard bedrijfsclassificatie Online detailhandel in huis- en tuinbenodigdheden (47915)
Oprichtingscertificaat gedateerd 11 september 2020
Het bedrijf heeft ook websites zoals: ledsgrowindoor – www.grow-dutch – www.LED Paradise.eu – Het bedrijf exploiteert online winkels en levert de betaalde goederen niet . Dit is een oplichtingsbedrijf. Ik wil graag fraude melden.
fraudsters On April 24
fraudsters On April 24, 2024, an order was placed for an amount above EUR 1,100. there is no phone number, no one responds to emails. maybe it's time to take a ride there. I am reporting the matter further
Bijna een maand gewacht
Bijna een maand gewacht, maar het is binnen!
Hoop voor iedereen, dat jullie spullen ook netjes geleverd worden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.