Kyaro Bewertungen 228

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb vandaag me nieuwe yeezy’s onyx gekocht in breda. Supervriendelijk personeel eigenaar ook hele lieve jongen met veel geduld en neemt oprecht te tijd en moeite om jou zo goed mogelijk te helpen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inmiddels stad en land afgezocht voor Adidas Campus schoenen lichtblauw , door vriendin getipt kijk eens bij Aikko. En tot grote vreugde daar hadden ze nog de goede maat en ook nog betaalbaar, geen €... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plezierige verkopers ( 2 jongens die er veel verstand van hadden en met plezier hun passie verkondigen 😀). Onze zoon had Nike air Jordans gekocht ( okergeel met zwart ) en was zó enthousiast erover... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke winkel met veel zeldzame sneakers zoals de Travis Scott Jordan 1 en meerde paren van off white zoals dunks en air force 1’s. Ze verkopen ook accessoires zoals mini sneakers en veters en ook hebb... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Sammlergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Kyaro is een eigentijdse sneaker- en kledingwinkel met zowel een fysieke winkel in Breda (Ginnekenstraat  11, Breda) als een webshop. Ooit gestart als pop-up onder de naam Aikko, is Kyaro inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor liefhebbers van sneakers en streetwear. Klanten kunnen er terecht voor een zorgvuldig samengestelde collectie van enkele van de meest gewilde en exclusieve merken in de sneaker- en kledingwereld. Denk aan iconische labels zoals Nike, Air Jordan, Adidas, Asics, New Balance, Yeezy, Maison Mihara Yasuhiro, KAWS, Essentials en Evisu. Zowel casual sneakerfans als verzamelaars vinden bij ons een aantrekkelijk aanbod, van de meest gewilde nieuwe items tot speciale samenwerkingen zoals die van Nike met Travis Scott. Wat Kyaro onderscheidt, is niet alleen het mooie assortiment, maar ook de service: klanten waarderen de snelle respons en professionele begeleiding. Zo meldt Trustpilot onder andere: “Heel vriendelijk… denken mee met de klant… geven maatadvies” . Bezoekers prijzen het vriendelijke personeel, de deskundigheid en de persoonlijke benadering: “Onze zoon had Nike Air Jordans gekocht… zó enthousiast” en “Snelle service… binnen 10 minuten buiten met prachtige schoenen”. In het aanbod vind je niet alleen schoenen en kleding, maar ook accessoires zoals sleutelhangers, Bearbricks en schoenverzorgingsproducten — ideaal voor verzamelaars en liefhebbers die hun sneakers in topconditie willen houden . Gevestigd in hartje Breda, weet Kyaro een inspirerende winkelervaring te combineren met een zorgvuldig online platform. Of je nu zomaar binnenloopt of via de webshop shopt — Kyaro staat voor exclusiviteit, deskundigheid en uitstekende service.

Das sollten Sie wissen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Betrouwbaar en servicegericht

Mooi assortiment. Tot nu toe heel tevreden. De communicatie via whatsapp verliep zeer aangenaam. Heel vriendelijk en reageren snel en correct. Geven maatadvies en denken mee met de klant. Online besteld en kunnen we de sneakers ophalen in de fysieke winkel!

19. Juli 2025

Fijne medewerkers

We gingen eigenlijk voor basketbalschoenen, maar die verkochten ze helaas niet. Wel zijn er hele leuke modeschoenen, dus zijn we toch nog geslaagd! Mede dankzij de behulpzame medewerkers.

5. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar iets anders dan standaard?

Wat een toffe sneakers in deze overzichtelijk winkel in Breda!
Een paar New Balance gekocht in de kleur die ik niet eerder had gezien. Snel en vriendelijk geholpen door de verkoper, nam echt de tijd voor je. Ik was overtuigd van m’n maat, maar ik neem de volgende keer toch 1/2 maatje groter voor extra wiebelruimte. Wie weet kan dat al snel met deze toffe win actie ❤️🍀!

29. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijk geholpen door de…

Zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar. De sneaker die ik wilde was niet op voorraad maar heeft dit gelijk kunnen bestellen. Binnen een paar dagen al thuis afgeleverd.
Zowel mijn man als ik zijn zeer blij met onze sneakers. Mooie zaak met voldoende keus.

16. März 2025

Leuk

Was een hele goede schoenenzaak ook hele andere soorten dan de meeste en dat is wel leuk om te zien, dus ik kom er vaker heen.

26. Februar 2025

Fijne ervaring

In de winkel is een fijne sfeer. De medewerkers helpen je, geven en goede info en ze hebben een breed assortiment. Wat mij betreft een top winkel!

18. Februar 2025

Zeer tevreden

Ik ben goed geholpen door de rustige klantvriendelijke dame. Zeer tevreden over mijn twee nieuwe nikes. Ik heb nog heel veel vette sneakers gezien en ben zeker van plan om bij deze leuke winkel terug te komen.

24. Jänner 2025
Kyaro-Logo

Antwort von Kyaro

Heel erg bedankt voor je toffe review, Roxanne! Wat fijn om te horen dat onze rustige en klantvriendelijke dame jou zo goed heeft geholpen en dat je twee nieuwe Nikes scoort. Het doet ons goed dat je bij Kyaro niet alleen je favoriete sneakers vindt, maar ook nog eens geniet van ons vette assortiment. We kijken ernaar uit je snel weer te zien!

Goede service bedankt!

30. Jänner 2025
Kyaro-Logo

Antwort von Kyaro

Hey Steve, dankjewel voor je review! Super dat je onze service waardeert. Bij Kyaro zetten we ons elke dag in om jou optimaal te helpen. Tot de volgende keer!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr