Labelish Bewertungen 119

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 7 mei voor de eerste keer een bestelling (#2415895) geplaatst bij Labelish. Omwille van een pre-order artikel zou de bestelling in de week van 18 mei verstuurd worden. We zijn intussen 29 mei en er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke meiden die letterlijk voor je rennen. Echt mega blij met onze aankopen en jullie hebben ons superrrrr geholpen ❤️❤️❤️ hier kom ik zeker terug!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had online besteld. Mega goede levering! Echt lekker snel en netjes ingepakt. Ook had ik meerdere vraagjes die snel via de Instagram werden beantwoord. Goed contact en fijne levering. Ik ga hier ze... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service! Snelle & duidelijke communicatie met de klant gedurende gans het proces, aankoop, levering en in mijn geval ook 2 van de 4 artikelen als retour. (Dit omwille van pasvorm) Ik... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Damenmodengeschäft
  2. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Labelish is een toonaangevende modewinkel met een uitgebreide collectie die een breed publiek aanspreekt. Onze damescollectie biedt een scala aan keuzes, variërend van trendy, eigentijdse stukken tot tijdloze klassiekers. Hiermee spelen we in op de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten. Voor de jongere doelgroep hebben we altijd de nieuwste mode in huis, zodat zij up-to-date kunnen blijven met de laatste trends. Daarnaast beschikt Labelish over een verfijnde basiscollectie voor heren, met stijlvolle en kwalitatieve kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bezoek Labelish voor een complete en veelzijdige winkelervaring.

4,3

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Snelle verzending

Mijn eerste bestelling op deze webshop zeker voor herhaling vatbaar! Enorm goed geholpen en snel verzonden.

Hi Mees,

Dankjewel voor je lieve woorden. Wat fijn om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen en dat je onze service en snelle verzending waardeert. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en het is superleuk dat je dit zo hebt ervaren. Hopelijk zien we je snel weer!🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wordt altijd zo super fijn geholpen…

Wordt altijd zo super fijn geholpen door Lauren en de meiden. Altijd eerlijk en oprecht advies!

Hi Julia

Dankjewel voor je lieve review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je je altijd zo goed geholpen voelt en ons eerlijke en oprechte advies waardeert. Dat maakt ons echt heel blij. Hopelijk zien we je snel weer!🤍

Heel veel liefs,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super bedankt voor de snelle levering

Super bedankt voor je leuke kerst outfit, gister besteld online en vandaag al in huis! Duidelijke updates op de mail over waar mijn pakket is en wanneer het geleverd werd.

Hi,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je kerst outfit zo snel binnen was en dat de updates duidelijk waren. Superleuk dat je dit zo hebt ervaren. Heel veel liefs!🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke kleding,net iets aparter en…

Leuke kleding,net iets aparter en vriendelijk personeel!

Hi,

Bedankt voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je onze kleding en het team zo waardeert. Heel veel liefs!🤍

Perfect

Vond het hele goeie service en super leuke meiden! Echt topp

20. Dezember 2025

Hi,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je onze service en het team zo waardeert. Dat doet ons echt goed. Heel veel liefs!🤍

Perfect

Goede service en een hele mooie winkel. Met een hele lieve eigenaresse.

20. Dezember 2025

Hi,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de winkel. Dat je dit zo ervaart, betekent echt heel veel voor ons. Heel veel liefs!🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer prettige communicatie via de mail

Zeer prettige communicatie via de mail. Ik had kleding besteld, maar de bezorgmail over het hoofd gezien. Via de mail contact opgenomen en direct reactie terug gekregen. Samen zijn we eruit gekomen en een dag later had ik het pakketje nog in handen. Bedankt Lauren!

Hi,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat het mailcontact zo prettig is verlopen en dat we het samen snel hebben kunnen oplossen. Super dat je je pakketje alsnog snel in huis had. Heel graag gedaan!🤍

Heel veel liefs,
Lauren

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

het was fan tas tisch omg hele leuke…

het was fan tas tisch omg hele leuke winkel en super leuke kleding slay queens!

Hi,

Dankjewel voor je leuke review. Wat fijn om te horen dat je onze winkel en kleding zo fantastisch vindt. Heel lief om te lezen. Heel veel liefs!🤍

Hele leuke winkel

Hele leuke winkel, mooie kleren en leuk personeel!

Hi,

Bedankt voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je onze winkel, de kleding en het team zo waardeert. Heel veel liefs! 🤍

Hele leuke trendy items

Hele leuke trendy items! Altijd super blij mee😍😍😍😍

Hi,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de items. Dat maakt ons heel blij. Heel veel liefs!🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne en snelle levering

Echt super fijne online klantenservice en de levering is ook heel snel. Ik ben super blij met mijn producten en raad het zeker aan!!

4. Dezember 2025

Hi,

Bedankt voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je onze service zo waardeert. Heel veel liefs!🤍

Lieve meiden

Lieve meiden. Harstikke bedankt voor de goede service.

Hele mooie kleding

Hele mooie kleding. Je word er altijd super geholpen!!! Een super fijne winkel!!

Hi,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kleding en dat je je altijd goed geholpen voelt. Superlief om te lezen. Heel veel liefs!🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke winkel met gezellige meiden…

Super leuke winkel met gezellige meiden die je graag verder helpen! 😍

Hi,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je onze winkel en de meiden zo gezellig vindt en dat je je goed geholpen voelt. Heel veel liefs!🤍

Wat heerlijk winkeltje

Wat heerlijk winkeltje. Leuk vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd in voor een praatje met een eerlijk advies.

Hi,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je onze winkel en het team zo leuk en fijn ervaart. Dat je je welkom voelt en ons eerlijke advies waardeert, maakt ons echt blij. Heel veel liefs!🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een leuk personeel en wat een warm…

Wat een leuk personeel en wat een warm welkom. Echt super leuke kleding voor fijne prijsjes. Heb ook al eens op de webshop wat gekocht. Snelle levering en handig als het me niet lukt naar de winkel te komen. Ga zo daar dames!!

5. Dezember 2025

Hi,

Dankjewel voor je prachtige review. Wat leuk om te horen dat je je zo welkom voelt in de winkel en blij bent met onze collectie. Fijn ook dat je goede ervaringen hebt met de webshop en de snelle levering. Dat waarderen we enorm. Hopelijk zien we je snel weer, in de winkel of online!🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vriendelijke eigenaresse die…

Super vriendelijke eigenaresse die altijd alle moeite doet om haar afspraken na te komen, niets is teveel. Altijd een toffe nieuwe collectie!

9. Dezember 2025

Hi,

Dankjewel voor je lieve woorden. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en onze inzet waardeert. We doen altijd ons best om afspraken na te komen en het is superleuk dat je zo enthousiast bent over de collectie. Hopelijk zien we je snel weer!🤍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar

Ik heb hier een winterjas besteld en dat is vanaf het begin al misgegaan. Hoewel er werd beloofd dat bestellingen vóór 17.00 uur de volgende dag worden verzonden, gebeurde dat niet. Ik moest er zelf achteraan, en uiteindelijk werd de jas pas op donderdag verstuurd. Vrijdag kwam hij binnen.

De jas bleek te groot, dus heb ik op maandag meteen een retourlabel aangevraagd. Nadat ik de jas netjes had teruggestuurd, kreeg ik een bericht dat de jas naar parfum én een ‘muffe garagegeur’ zou ruiken. Hierdoor weigerden ze de retour en beweerden ze dat ik de jas gedragen zou hebben. Dit is totaal onterecht: ik heb de jas alleen gepast, zoals iedere klant zou doen. Dat ik wordt beschuldigd omdat ik simpelweg parfum draag, is ronduit belachelijk.

Na veel mailverkeer kreeg ik op een gegeven moment helemaal geen reactie meer. Het enige wat ik nog ontving was een track en trace dat de jas weer naar mij teruggestuurd was. Daarnaast heb ik ook nog €9,- verzendkosten moeten betalen.

Zeker geen aanrader, dit is hun manier van winst maken, over de rug van hun eigen klanten.

8. Dezember 2025

Hi Merel Eshuis,

Dankjewel dat je je ervaring deelt. Jammer om te lezen dat je het zo hebt ervaren. Graag licht ik onze kant van het proces toe zodat er geen misverstanden blijven bestaan.

We hebben je meerdere mails gestuurd met uitleg over de beoordeling van de jas en waarom de retour niet kon worden geaccepteerd. We begrijpen dat dit niet het antwoord was waarop je hoopte maar op een gegeven moment heeft verder discussieren geen zin meer en moeten we een besluit nemen dat binnen ons retourbeleid past.

De jas is na ontvangst door ons team gecontroleerd en buiten gelucht. De parfumgeur in de nek en de muffe geur die in de jas zat gingen niet weg. Bij dit model met hoge kraag blijft parfum niet hangen na kort passen. Dit wijst erop dat de jas meer is gedragen dan alleen kort passen. Omdat we klanten altijd een volledig nieuw en fris product willen leveren kunnen wij artikelen met duidelijke geuren niet opnieuw verkopen. Dat hebben we in de mails ook toegelicht.

Je hebt ervoor gekozen om met PostNL te retourneren wat je €9 heeft gekost. Met DHL had dit goedkoper gekund. Dat is volledig je eigen keuze. Wij hebben daarna keurig de jas naar je teruggestuurd en je daarvan op de hoogte gebracht.

We begrijpen dat je het niet eens bent met de uitkomst maar de beslissing is zorgvuldig genomen door meerdere mensen en niet door een enkel persoon. We nemen zulke beslissingen nooit lichtvaardig. De jas is een populair model en we hadden het zelf graag anders gezien maar we kunnen geen gedragen artikelen opnieuw verkopen.

We vinden het vervelend dat je het gevoel hebt dat je niet goed bent geholpen maar we hebben gedurende het hele proces duidelijk gecommuniceerd en onze werkwijze toegelicht.

Lauren, Labelish

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr