Super hyggeligt sted
Super hyggeligt sted. Der er både noget for store og små børn. Maden i caféen var rigtig fin og fint udvalg.
Meget sødt personale.

Antwort von Labyrinthia
Labyrinth theme park with 8 different mazes and labyrinths. Exercise your legs and brains, and have fun while doing it! We have mazes that suit all ages, and we even made one for man's best friend: the dog. Come to Silkeborg and get a different, enjoya...
Gamle Ryvej 2, 8653, Them, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Meget sødt personale.

Antwort von Labyrinthia
Meget fint sted. Mit barnebarn og jeg var godt underholdt og faciliteterne var rigtigt fine. Der var meget rent og pænt alle vegne. Anbefaling herfra.

Antwort von Labyrinthia
Hyggeligt sted, meget pænt, rent og ryddeligt.
Lidt dyrt.
Det er egentlig et hyggeligt sted, men 120 kr pr person er dyrt. Det er gammel og slidt.
De tager ledsagerkort ! Det er et plus
Vi var tre generationer på besøg i dag og var godt underholdt alle mand. Maden i caféen var fin og der var rigtig hyggelige faciliteter inde, mens der lige var en byge. Nogen har nævnt i anmeldelserne at faciliteterne ude trænger til maling, og ja, det gør de nok. Men det tog ikke noget af oplevelsen fra os, og jeg tænker, de nye ejere også når omkring det på et tidspunkt. Det vigtigste for os var at blive taget godt imod og at børnene hyggede sig. Prisen ligger i øvrigt i den lave ende af, hvad oplevelser ellers koster, hvis man lige orienterer sig om det, inden man anmelder negativt.
Helt fantastisk oplevelse! Vi blev mødt med god service, og suverænt gode labyrinter. Lækker hjemmelavet og frisk mad, med is som en perfekt afslutning på en alt i alt dejlig oplevelse med familien. Vi kommer helt sikkert igen!
Fedt fedt sted det er blevet til! De nye ejere har renoveret caféen og nytænkt flere menuer plus du kan tage dit eget kød/mad med og benytte de nyindkøbte grille. Der er lagt vægt på ny underholdning, udover labyrinterne, så nu er der også spændende kæmpe spil og timerne flyver afsted på den fede måde. VIRKELIG et besøg værd, og de nye værter er smadder søde.
Øv tager ikke mod ledsagerkort
I fortjener en anmeldelse. Første gang vi besøger jer. Men sikke et hyggeligt sted og fedt koncept.
Min søn på 7 år og jeg har grint, skændtes lidt og ja bare hygget os.
Vi brugte ca 3 timer på besøget og min søn mener bestemt vi skal komme igen.
Bevares det er lidt slidt, og kunne godt bruge en opfriskning, men man kan godt have det sjovt alligevel.
Vand labyrinten var mega sjov med app'en, hvor man kunne styre vandet.
Jeg synes egentlig priserne er rimelig når man ser i forhold til andre forlystelsesparker. Dog synes jeg det er ærgeligt at I ikke tager i mod ledsagerkort.
Jeg forstår ikke helt de negative anmeldelser. Vi havde en super god oplevelse. Det var nok også fordi, vi ikke havde forventninger efter at ha' set anmeldelserne. Med børn er det utrolig sjovt, særligt labyrinten, hvor man kan sprøjte vand på hinanden via en app. Jeg er sådan set enig i, at prisen lidt er til den friske side. Men fair nok, det skaloø også løbe rundt.
Alt for dyrt i forhold til den oplevelse man får. 😏 et slidt og trist Labyrinthia som trænger til et seriøst løft. Ikke pengene værd.
Vi var i Labyrinthia for første og sidste gang. Entre prisen er alt for høj ift. oplevelsen. Desuden virker det nedslidt og noget træt i sit udseende . Det er hurtigt overstået desværre, og vi var noget skuffede.
Stedet fungerer mere som en legeplads, end en labyrintpark. Der er desuden kun én labyrint, der er interessante for voksne, ellers er det kun for børn. Caféen serverer varmet mad fra frost, og generelt af prisen for indgang og mad for høj ift. kvalitet. Vi var skuffede.
Egentlig et fint sted hvor der kan bruges et par timer. Dog synes jeg prisen er al for høj for hvad det er. Labyrinterne er slidte, faldefærdige. Stedet virker lidt forsømt.
Ikke pengene værd. Stedet virker nedslidt, og oplevelsen slår ikke mål med den dyre indgangs pris.
Dejlig roligt sted hvor man skal bruge sin fysik og hjerne. Her leger man. Sjove puslespil til salg, udmærket mad og rart personale
Det var en rigtig dejlig oplevelse. Det var mega sjov at prøve den store labyrint - også for voksne. Det er et roligt sted uden al den hurlumhej, der kan være ved andre legeparker. Derudover var sandwichene gode.
Min famile og jeg havde glædet os til et besøg i Labyrinthia, men det endte med at være en ganske dårlig oplevlse. På deres hjemmeside reklamerede Labyrinthia med, at omend de ike var fuldt handicaptilgængelige var der flere labyrinter som handicappede kunne være med i. Da vi så ankommer til Labyrinthia, viser det sig, at omend der er ramper til betalingsområde og et handicaptoilet, er labyrintområdet meget ujævnt og umuligt at forcere på egen hånd i kørestol. Endvidere var der kun 1 labyrint jeg kunne komme ind i. På trods af denne temmelig dårlige tilgængelighed, viste det sig mod forventning, at Labyrinthia ikke tager imod Ledsagerkort, hvilket betyder, at man skal betale fuld pris for noget, som man reelt ikke kan deltage i !!! Dertil kommer at Labyrinthia, selv for mennesker der er i besiddelse af deres fulde førlighed, er en ret tam oplevlse. Labyrinterne er få, nedslidte og fremstår ikke vedligeholdte og hele oplevelsen kan være overstået på ca. 1 time.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.