Klantvriendelijk. En ik vind vooral de travel jersey kwaliteit geweldig. Licht, gemakkelijk te wassen, prima voor op reis. Ik hoop wel dat ze bij LaDress rekening blijven houden met kleine mensen. An... Mehr ansehen
Kwaliteit, Service, nette en snelle verzending. Een cadeautje voor jezelf om uit te pakken. Ik ben al klant van La Dress vanaf het begin toen er nog geen webshop bestond en heb zelfs nog 2 jurkjes van... Mehr ansehen
Ik koop al jaren bijna al mijn kleding bij La Dress. Prachtige stoffen, mooie kleuren en een goede pasvorm. Wat La Dress verder als 1 van de weinige brands aanbiedt, is een echt goede membersh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Shop now and discover the latest womenswear from LaDress by Simone at our Official LaDress webstore. ✔ Free shipping ✔ Free returns
De Lairessestraat 109, 1071NX, Amsterdam, Niederlande
- 020 240 73 77
- info@ladress.com
- ladress.com
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
I’am addicted to LaDress
I’am addicted to LaDress! 80% of my wardrobe is LaDress. Beautiful color and great fabric. Great service!

Big fan!
I have been wearing LaDress clothing since the start. So you can imagine my closet is full of LaDress items. I have a lot of suits and also lots of travel dresses. It is so perfect that you can wash the suits yourself and that it does not wrinkle. Lately I have noticed that when I recieve my box of items that it's not packed so nicely.
In fact I have to iron before I try it on. So that is a little thing of concern. But overall I am their biggest fan!

Antwort von LaDress
Broeken en jurken zijn perfect.
Broeken en jurken zijn perfect.
Maar wanneer worden de jasjes van pakken veranderd.
Jasjes zijn al jaren hetzelfde. Veel te lang beetje oudbollig

Zeer goede ervaring.
Prachtige, stijlvolle jurk die precies naar wens is.

Antwort von LaDress
De pakken en jurken van La Dress zijn…
De pakken en jurken van La Dress zijn tijdloos, heerlijk om te dragen en catch an eye. Vooral de prachtige lengtes voor mij zeer belangrijk gezien mijn lengte, zijn heel goed gekozen.

Antwort von LaDress
Al jaren mijn favoriete merk
Al jaren mijn favoriete merk. Kwaliteit van de stof is top. Blijft mooi ook na vaak wassen. Even ophangen, drogen en strijkvrij! De pasvorm is elegant en chique. Als ik LaDress draag ontvang ik veel complimenten ❤️

Antwort von LaDress
La Dress staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling.
La Dress is een heel mooi merk. De kleding draagt heerlijk en de kwaliteit is top. Ook de service bij retour of kwaliteitsklacht is altijd goed. Ik koop de kleding graag, mn de sweaters dragen heerlijk en blijven mooi!

Mooie soepel vallende broek
Mooie soepel vallende broek! Elegant en sportief tegelijk

Antwort von LaDress
Wat ben ik blij met de kleding van LaDress
Wat ben ik blij met de kleding van LaDress . Het past goed ,kwaliteit is heel goed. En het draagt heerlijk. Al jaren klant. Je ziet er altijd verzorgt uit met de kleding van LaDress .voor feestje , vrije tijd en voor je werk. Altijd een geslaagd kleding stuk om te dragen. Fransina wallinga

Geweldige kwaliteit…
Ik heb net weer 3 kledingstukken van LaDress binnen gekregen. Geweldig! Goede kwaliteit en een goede pasvorm. Mijn kast hangt vol met LaDress, het blijft mooi!
Tip:
Maak ook verschillende maten voor de broeken, bijv. Max, normaal en petite. Ik ben 1.65 en moet nu een heel stuk van mijn mooie spijkerbroek aflaten halen, zonde voor het model!

Ik winkel al 20jaar bij ladress
Ik winkel al 20jaar bij ladress, mijn eerste pak was bij Sanadome, Ladress was daar 2 dagen .Ik vind het een fijn merk ik houd van kleding in 1 kleur en van pakken .Vind wel dat de verpakking vroeger beter was ,de kleding zit vaak met veel vouwen die je er naar enkele keren wassen en strijken pas uit gaan vind ik zonde van nieuwe kleding! En vooral met deze prijs ,wat heel jammer is want de kleding is mooi en tijdloos .

Antwort von LaDress
Fantastisch, perfect en super!
Fantastisch mooi kleed met perfecte pasvorm. Super snelle levering, top!
Laat het mooie weer maar komen ☀️🤭 I’m ready 🙋🏼♀️
Liefs,
Greetje 🌸

Ik hou van ladress
Ik hou van ladress en heb ook echt veel stukken in mijn kast die prima zijn te combineren zowel voor zakelijk als privé Echt een mooi betrouwbaar merk. Wat ik wel jammer vindt is dat er veel oude patronen gebruikt worden met nieuwe stoffen. Maar verder top

Niet meer wat t was
Laatste bezoeken aan zowel de winkel als tijdelijke shop(s) werd ik gewoon genegeerd... Ben ik niet gewend van LaDress, als zeer lange en trouwe klant (+10jr). Verder zijn de broeken de laatste tijd echt veel te lang (ik heb al lange benen) dus ik zit elke keer met nóg meer kosten om de broeken te laten vermaken. Ook werd de laatste (online) bestelling (wat een pak was, dus behoorlijk aan de prijs) gewoon verkreukeld verstuurd. Ik moest alles zelf - na t wassen - langdurig stomen om alle vouwen eruit te halen. Wat is er gebeurd bij LD?

Antwort von LaDress
Het merk la Dress is een van mijn…
Het merk la Dress is een van mijn favorieten. Ik ben al meer dan 10 jaar klant. Ik houd van de klassieke maar niet stijve stijl. Alles blijft lang mooi en je ziet er altijd verzorgd mee uit. Ik ben ook dol op de verschillende kleuren. En het allergrootste voordeel vind ik dat zelfs de blazers in de wasmachine kunnen!

Antwort von LaDress
Fijne kleding van goede kwaliteit
Fijne kleding van goede kwaliteit, valt mooi, goed gemaakt, wasbaar, krimpt niet.
Zeker dat kaatste is fijn. Ik ben 1.80 lang. Fijn om eindelijk broeken ( en jurken) te kunnen kopen die lang genoeg zijn, na het wassen nog steeds!

Fijne kleding
Fijne kleding, ik draag het al jaren
Mis alleen een winkel in Brabant

Hoogwaardige kwaliteit!
Al jaren draag ik kleding van LaDress. Maar doordat de kwaliteit dermate goed is was mijn laatste bestelling al even geleden. Nu met een feest in het vooruitzicht weer een prachtige jurk besteld. Mooie kleur, kwaliteit en materialen! De volgende dag geleverd.

Antwort von LaDress
Mooie kleding en fijne klantenservice
Mooie kleding en fijne klantenservice! Ik had al een prachtige jas in de sale gekocht en nu een mooi paars pak.

Antwort von LaDress
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.