Hurtig perfekt konsultation. Lægen havde tillid til mine egne vurderinger - jeg er sygeplejerske med 50 års erfaring. Dejligt at blive stolet på og taget alvorligt. Topkarakter. De 450 kr er hodt g... Mehr ansehen
Rigtigt fint, men 16 min blev til 700kr mens et minutter mindre vill være 400kr
Unternehmen hat geantwortet
Lægenu er en landsdækkende online privatlæge, der hjælper med både små bekymringer og større helbredsproblemer. Vi tilbyder personlig, lettilgængelig og individualiseret lægehjælp med fokus på høj lægefaglig kvalitet, tryghed og ansvarlighed. Vi yder kun den lægehjælp, vi selv kan stå inde for – og som vi ville ønske for dem, vi holder allermest af.
Rådhusstræde 15, 1416, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rigtigt fint, men 16 min blev til 700kr mens et minutter mindre vill være 400kr

Antwort von Lægenu
Topkarakter. De 450 kr er hodt givet ud….
Ikke mere offentlig behandling med lange ventetider og uerfarne læger.
Bedste anbefalinger her fra. Det offentlige er brændt sammen for længst.

Antwort von Lægenu
I had a meeting with a kind, empathetic person. Who listened and came forward with solutions. 10/10 would use their services again.

Antwort von Lægenu
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Lægenu. Det var dejligt med hurtig betjening, og jeg fik en tid allerede 1 time efter, jeg tog kontakt. Professionel og effektiv hjælp hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

Antwort von Lægenu
Receptfornyelse. Hurtig, effektivt og grundig.

Antwort von Lægenu
Sjældent har jeg mødt så fornuftig, imødekommende, grundig sundhedsfaglig personlighed som jeg mødt i læge Divan Gabriel.

Antwort von Lægenu
Jeg havde en god oplevelse med Lægenu.
De svarede hurtigt og var meget venlige og professionelle i kommunikationen. Jeg følte mig taget seriøst, og lægen forklarede situationen på en klar måde.
Tak for hjælpen og for en god service.

Antwort von Lægenu
Kan varmt anbefale lægenu, opkaldet blev taget med det samme og det var med det samme tydeligt vi havde samme mål. - Finde en løsning.

Antwort von Lægenu
Tusind tak for verdens nemmeste læge konsultation.
Jeg er meget taknemmelig for din lydhørhed og din lægefaglige ekspertise.
Først kort samtale, så billeder - derefter opkald med diagnose og behandlingsplan .
Bum - så professionelt og kort kan en lægekonsultation gøres .
Tak

Antwort von Lægenu
Hvis du gerne vil have en læge der tager dig seriøst når du ringer og ikke bare hurtigst muligt prøver at pålægge en diagnose for at komme hurtig videre kan jeg klart anbefale at ringe her til. Meget god samtale og virkelig god hjælp, tak for det.

Antwort von Lægenu
Jeg vil give læge PhD Divan Gabriel Topal fra lægenu min bedste anbefaling. Jeg fik en meget professionel behandling , da jeg havde brug for hjælp til min 93-årige mors sygdom. Han var så kompetent, rolig, empatisk og forstående og gav min mor den rigtige hjæp og behandling. Jeg vil helt sikkert ringe til lægenu, hvis jeg skulle få brug for lægehjælp her og nu. Ingen tvivl om det. Den varmeste anbefaling fra mig.

Antwort von Lægenu
Jeg skrev online og fik hurtigt svar indenfor 3 minutter. Med besked om at lægen gerne ville holde en telefon konsultation. Den var meget fyldestgørende og detaljeret forklaring på mine symptomer, og lægen tog sig grundigt go tid til konsultationen. Alt i alt en rigtig go oplevelse, og det blir ikke sidste gang jeg benytter denne service. Mvh. Janik Mortensen.

Antwort von Lægenu
They were very efficient, effective, friendly and incredibly helpful. Especially since it was also a weekend !
Overall great experience.

Antwort von Lægenu
Hurtige til at svare, præcise og effektive 👌 Pengene værd.

Antwort von Lægenu
Professionel oplevelse og opfølgende spørgsmål. Tid til at diskutere problemstilling.

Antwort von Lægenu
Fuldstændig fantastisk service med en ordentlig læge der tager sig tid! Vi kommer til at anbefale firmaet til vores netværk! Min kæreste og jer vil ihvertfald benytte firmaet fremadrettet! Tak for hjælpen Divan!

Antwort von Lægenu
Min kæreste og jeg snakket med en yderst kompetent læge, der tog min kæreste alvorligt. Meget god service selvom vi ringede midt om natten. Det hele fungerede virkelig godt med kort ventetid, god service og nem betaling.
Dem kommer vi til at bruge igen og vil anbefale dem til andre!

Antwort von Lægenu
Jeg vil gerne anbefale lægenu.dk. kom rigtig hurtigt igennem til en rigtig sød, kompetent og professionel læge der tog mig alvorligt og gjorde sig tid til at vejlede mig i den rigtige retning. 5 stjerner herfra.

Antwort von Lægenu
During the Easter holiday, my daughter developed a sudden ear infection, and we urgently needed medical help. Thankfully, we found Leagnu.dk, and the experience was excellent. The diagnosis was quick, and the right medication was prescribed immediately. Dr. Divan was incredibly patient and attentive with my daughter, which made the whole situation much less stressful for both of us.
I usually never write reviews, but I was so impressed and happy with the care we received that I felt I had to share our experience. Truly professional and efficient—especially during a holiday. Highly recommended!

Antwort von Lægenu
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.