1. Online-Casino oder -Buchmacher

Lala.bet Casino is an online casino that offers a wide selection of games and bonuses for new and regular players. The platform is spectacularly designed and has a straightforward interface that makes it easy to access information and navigate the site. The casino is operated by Casbit Group N.V. and was founded in 2023, offering hundreds of games for a highly entertaining gaming experience. Players can choose from various banking options, including Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, e-wallets, and cryptocurrency, making deposits and withdrawals easy. Lala.bet casino features over 4,000 games from leading software providers such as Play'n GO, Yggdrasil, NetEnt, Elk Studios, Quickspin, Evolution Gaming, and Pragmatic Play, ensuring a high-quality gaming experience. The casino offers slots, card games, table games, and live dealer games. Slots fans can choose from classic, video, branded, and progressive jackpot games, special features, and bonus games. Table games include roulette, blackjack, baccarat, and poker, with different variations and betting limits, and live dealer games are also available. Lala.bet casino provides an exciting and diverse gaming experience, responsive support, and endless growth opportunities - more games, tournaments, and attractive offers. This is what makes it suitable for players from all over the world.

3,4

Akzeptabel

Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Zu hohe Einzahlungen für bonuse

11. April 2024

Lieber Patrick Schöndorfer,

Vielen Dank, dass Sie uns Ihre Meinung zu unserem Casino mitgeteilt haben. Wir freuen uns sehr über Ihr Feedback, da es uns hilft, unsere Dienste zu verbessern, um den Bedürfnissen unserer Spieler besser gerecht zu werden.

Wir verstehen, dass der Mindesteinzahlungsbetrag für die Bonusaktivierung möglicherweise nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir sind bestrebt, eine Vielzahl von Bonusoptionen anzubieten, um den unterschiedlichen Vorlieben unserer Spieler gerecht zu werden. Wir empfehlen Ihnen, die aktuellen Bonusangebote auf unserer Website zu erkunden. Dort finden Sie detaillierte Informationen zu jeder Aktion und können die Aktion auswählen, die Ihren Vorlieben und Ihrem Budget am besten entspricht.

Wenn Sie keine Bonusoption finden, die Ihren Anforderungen entspricht, empfehlen wir Ihnen, nach Updates und neuen Bonusaktionen Ausschau zu halten. Unser Team arbeitet ständig daran, neue und verlockende Angebote einzuführen, um Ihr Spielerlebnis zu verbessern.

Ihre Zufriedenheit ist uns wichtig und wir möchten sicherstellen, dass Sie eine angenehme und lohnende Zeit in unserem Casino verbringen. Wenn Sie weitere Fragen oder Anregungen haben, können Sie sich gerne an unser Kundensupport-Team wenden. Sie stehen Ihnen jederzeit mit Rat und Tat zur Seite und bieten individuelle Hilfe an.

Nochmals vielen Dank für Ihr Feedback und wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft noch besser zu bedienen.

Herzliche Grüße,
LalaBet Casino-Team

Lalabet super bir site sizi tebrik…

Lalabet super bir site sizi tebrik ederim

24. November 2023

Dear Rumen,

Thank you for your positive feedback.

We appreciate your input and strive to provide a fair and enjoyable experience for all our players. We hope that your opinion of our casino will remain the same in the future. If you have any questions or suggestions, please feel free to contact us via live chat or email.

Best regards,
LalaBet Casino Team.

Konto wird nicht geschlossen!.

Konto wird nicht geschlossen!.
Ich habe sehr oft angefragt mein Konto zu schließen.... Sie machen es einfach nicht!!!
Gewinnen kann man hier niemals!
Und der Support ist eine Katastrophe! Es wird nicht geantwortet.... Einen ganzen Tag lang nicht !
Zahlt besser hier nicht ein!!!

2. November 2023

Dear Renate,

We are very sorry that you had a negative experience in our casino.

In order to help fix this, we need more information about your complaint. We ask you to contact us via livechat, please. Our team will do everything possible to resolve your case.

Thanks for your feedback, hope for your further cooperation.

Kind regards,
LalaBet Team

Gutes

Ich finde das Casino gut weil es schöne spiele hat und gute angebote.die Homepage ist übersichtlich gestaltet und der Support ist sehr nett

7. Juli 2023
Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (1 774 Bewertungen)