Drie lampion lampen besteld die in 3 verschillende pakketten worden verstuurd, wat makkelijk in één pakket had gekund. Een ervan kwam niet aan, het aankoopbedrag werd ongevraagd geretourneerd en er we... Mehr ansehen
Alles was boven verwachting snel binnen, ik dacht dat de ledlamp er niet bij zat. Kreeg een hele lieve mevrouw aan de telefoon die alles zou regelen, We hebben het lampje alsnog gevonden en haar gebe... Mehr ansehen
Mooie spots gekocht. Goede service! 1 afdekplaatje zat iets kleurverschil met het andere plaatje. Klantenservice bood een korting aan of de spot kon retour. Echt hele vriendelijke meneer bij de kl... Mehr ansehen
Een paar keer besteld. Prima producten. Goede prijs. Levering op tijd. Maar grote zware lampen worden in slappe grote dozen zonder verdere vulling met een strookje tape verpakt. Bij iedere zending war... Mehr ansehen
Rabanusstraße 14-16, 36037, Fulda, Deutschland
Hier koop ik geen producten meer. Nog steeds heb ik geen afstandsbediening ontvangen nadat ik zowel de klantenservice als de retourafdeling heb benaderd. Klaar mee.

Antwort von Lampenmaster.nl
Tevreden over de afhandeling en hoe het pakket verstuurd werd en ik ben blij met mijn aankoop
Goederen werden 'opgeslagen' ipv bezorgd! Nog altijd geen bericht over aflevering! Wat een ballentent! Natuurlijk wel vooruit betalen! Geef mij Bol.com maar.

Snelle levering,goed verpakt.
Afbeelding van de lamp is conform de werkelijke lamp.
Degelijk product.
Makkelijk op te hangen
We zijn erg tevreden met de lamp, prachtig licht mooi design, degelijk bouw. Waar ik minder tevreden mee ben is de bezorging. Een hele dag wachten zonder dat je weet wanneer hij bezorgt wordt is niet meer van deze tijd waar iedereen het druk heeft met werk, kinderen etc,. Dit moet echt beter.

Antwort von Lampenmaster.nl
Goed contact gehouden. En blijven informeren waarom de zending was vertraagd.
Veel verschillende merken, dus een ruime keuze, van bestelling tot bezorging duidelijke informatie ontvangen. Bestelling was zorgvuldig ingepakt! Zeer tevreden.
Snelle levering; erg goed assortiment van Artimide
Pakket wordt maand lang vast gehouden. Lampen master is vriendelijk aan de telefoon en zegt je te gaan helpen maar maakt niks waar, je moet er zelf achter aan gaan. Uiteindelijk opnieuw moeten bestellen voor duurdere prijs en onnodig lang aan het lijntje gehouden.