Landsholdsrejser.dk Bewertungen 62

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt selskab som sørgede for alle detaljer omkring min tur til Gibraltar-Danmark kampen, skulle "bare" betale og møde op til afrejsen.. Venlige guider som sørgede for info og havde tid til også at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig og spændende tur til Gibraltar og Fuengirola. Det var nogle meget flinke og hjælpsomme guider, der var med på turen. De gjorde meget for at alle kunne føle sig veltilpas og som en del af et... Mehr ansehen

4,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Kæmpe oplevelse

Kæmpe oplevelse! Vi var fire mand med roliganflyet til Prag. Udover resultatet (som Landsholdsrejser selvfølgelig ikke kan stå på mål for), så var turen en kæmpe fodboldoplevelse fra start til slut. Guiderne stod klar i lufthavnen og der var styr på det hele. Bussen stod klar ved lufthavnen i Prag og kørte os til hotellet, hvor der var klar til check-in og der var sørget for reservering på restaurant til frokost, hvor der var solid tjekkisk mad og ikke mindst masser af pilsnere. Derefter fanfest på HardRock Cafe i centrum af Prag med fuld knald og fanmarch til stadion. Hotellet opfyldte til fulde det behov der er for sådan en kort tur og hjemrejsen med bus til lufthavn og check-in forløb ogsåhelt perfekt. Kæmpe anbefaling herfra!

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en kæmpe fornøjelse at rejse…

Det var en kæmpe fornøjelse at rejse med landsholdrejser.dk. De har bare styr på alt. Lækre hoteller. Super nemt at komme i kontakt med. En tur man bare kan læne sig tilbage og nyde oplevelserne der bare vælter ind. Kæmpe anbefaling til alle.

17. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vi var 2 ældre på tur

vi var 2 ældre på tur , vi var ikke tilfredse for lidt information omkring turen til stadion , at stå der ude blandt 45.000 uden og vide hvordan vi kommer hjem til hotellet (det tog ca 2 timer ) hvis vi have betalt lidt mere kunne man have en bus frem og tilbage.

17. November 2025

Landsholdsklasse…🇩🇰

Vi var 4 gutter, på vores føste tur med landsholdsrejser til Athen …
Alt klappede …🇩🇰

Vi følte os hele tiden opdaterede på relevant info. Både før og under turen..

Stor ros til Victor, for hans måde at “tage imod os 4 debutanter”…

Vi ses helt sikkert igen …

De 4 fra Fyn.

8. September 2025

EM i Tyskland 2024

Et kæmpe stort tak, skal lyde til Landsholdsrejser! For at sende busser til alle 4 kampe til EM, det var fantastisk at være en del af. Kæmpe cadeau til guiderne som var på turen, jeg havde fornøjelsen af Victor & Casper flere gange. Der var ikke en finger at sætte på noget, ikke sidste gang jeg har rejst med bus og Landsholdsrejser. Jeg tillader mig at anbefale til familie og venner i fremtiden også.
Vi er røde, vi er hvide!

Dbh Lucas Grøndal 🇩🇰

30. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

EM-tur til München

Selve busturen i sig selv var fin. Ikke noget at sætte en finger på dér.

Der, hvor min anke går, er ved guiderne. Min bror og jeg havde bestilt billet til en af jeres fanbusser til München til kampen mellem Danmark og Serbien. Det virker helt skævt med to guider, eller faktisk at have guider med i det hele taget (man kunne måske have nøjes med én eller to i det hele til alle busser).

Guiderne bidrog med intet andet end at sætte de samme 3-4 sange på og sagde, at baren var åben. I beskrivelsen stod der, at der bl.a. ville blive arrangeret EM-banko, men der var simpelthen ingen form for "underholdning". De få ting, som den ene guide fortalte, kunne lige så godt være fortalt af en buschauffør, da det kun var kort vedr. pauser.

Det virkede lidt som om, at guiderne kun var der for selv at få en gratis tur.

24. Juni 2024

VM ishockey i Prag

Har været med Landsholdsrejser til Ishockey VM i Prag, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi rejser med dem. Nicholai og Thomas havde styr på tingene fra start til slut. Det eneste negative der er at sige er, at turen var alt for kort :D
Kan varmt anbefale Landsholdsrejser.dk

13. Mai 2024

Meget professionelt rejseselskab!

Meget professionelt rejseselskab med passioneret guider der altid står til rådighed før, under og efter rejsen.
Det er 3. gang at min gruppe af venner har benyttet Landsholdsrejser.dk og det er bestemt ikke sidste gang.
Tak for endnu en god oplevelse på trods af nederlaget til Kroatien :)

21. September 2022

Fantastisk tur

Dejlig tur med alle aldre og køn velkommen. Ledere meget hjælpsomme, især da det var vores første tur med denne gruppe. Klart anbefale.

4. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr