Chokerende oplevelse af virkelig dårlig cabonara som var SÅ fed (klam) og uspiselig! Jeg har fortsat kvalme efter få mundfulde. De søde unge spørger flere gange til maden og jeg svarer- desværr... Mehr ansehen
Vi fik 5 pizza take-away. Det skuffede ift. forventninger. Måske bedre at spise i restaurant. Vi fik den største tapas anretning, og det blev ikke rigtig spist: Kedelig omgang, og grøntsagerne var b... Mehr ansehen
Jeg tog chancen efter at have set herinde at de ikke tog i mod handicappede i forskellige kørestole. Jeg ringede på forhold og fortalte at min datter sidder i kørestol, hvilket de synes var rigt... Mehr ansehen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Indtil nu har vi altid benyttet os af…
Indtil nu har vi altid benyttet os af L’Angolo Italiano, uanset om det var vores bryllupsdag, fødselsdage eller blot for familiens “hygge”. Hvad maden angår, har jeg ingen indvendinger, men servicen – desværre ja. I noget tid nu er vi blevet behandlet næsten grusomt af personalet. På trods af forespørgsler og reservationer kan vi aldrig få et bord væk fra indgangsdøren (af hensyn til børnene) – enten er der pludselig ikke plads til så mange personer (4), eller også er den anden del af restauranten lukket, bare fordi, uden nogen forklaring.
I går inviterede jeg mine chefer til jeres restaurant for at smitte dem med kærligheden til det italienske køkken og for at tilbringe en hyggelig aften. Mine chefer var meget forargede over, at gæster, som kom efter os, fik deres mad, spiste og gik, før vi overhovedet fik vores retter. Vi bad i det mindste om at få børnenes mad først, fordi de blev meget utålmodige og sultne, men svaret var blot: nej. Ingen tog os alvorligt. Ingen kom forbi for at spørge, om maden smagte godt, ingen viste interesse for os. Vi hørte ikke engang et “undskyld” for den lange ventetid på maden (selvom dem, der bestilte det samme som os og kom efter os, allerede havde fået deres mad).
Meget skuffende. På trods af vores kærlighed til jeres køkken vil vi desværre ikke benytte os af det igen.
Pizzaer ikke gode nok
Vi var 4 personer, som alle fik pizzaer. De kom meget hurtigt.
De var temmelig kolde, og ikke gennembagte. Bunden i midten var alt for blød og dejagtig. Den havde heller ikke bagepletter i bunden.
Tjeneren havde heller ikke styr på hvilke pizzaer hun serverede.

Autentisk fantastisk mad
Fantastisk atmosfære at komme ind i. Høfligt personale, og maden var virkelig autentisk og smagte rigtig godt.
Virkelig ringe
Vi har besøgt stedet tidligere, hvor det var ganske fint.
Men prisen er blevet sat op, maden er blevet ringe, og etablissementet er blevet direkte dårlig at sidde i.
Dårlig oplevelse, i forhold til at man skulle kunne sidde og hygge sig når man er på restaurant.
Forfærdeligt dårlig akustik. Dertil kommer at vi blev placeret lige ved siden af et selskab, som var meget højlydte, og bumlede ind i os når de skulle rejse sig.
Bestilte 2 pizzaer og Lasagne.
Den ene pizza var så blød i bunden, at når man skulle skære i den, blev den blot trukket fra hinanden i dejen.
Den anden pizza kedelig, smagsløs og bestemt IKKE kvalitet.
Lasagnen var lasagne, men kedelig.
Vi gjorde opmærksom på vores utilfredshed på en ordentlig måde, men de ville ikke imødekomme bare et lille afslag, eller blot en erkendelse af at det var ringe.
Svaret på pizzaen var at "sådan laver de deres pizzaer" i stedet for at stå ved at det var langt under hvad der kan forventes.
580 kr. med 3 stk. sodavand.
Det kan på ingen måde anbefales.

Vi blev smidt ud 25 minutter efter vi fik maden
Vi forud bestilte bord Lørdag. Fik oplyst, at vi havde bordet fra kl. 17.330- kl. 19.15.
Ventetiden var alt for lang - og vi blev nærmest bedt om at gå før vi havde spist maden.
1) Vi ankom kl. 17.30.
2) Maden ankom kl. 18.40. 25 minutter senere fik vi besked om, at vi skulle betale da nogle andre skulle have vores bord. Vi fik ikke tilbud om dessert eller kaffe. Det er helt fair, at bordet har en deadline. MEN IKKE fair, når restauranten er så længe om at komme med maden. 25 minutter til at spise - er for dårligt. Kan ikke anbefale stedet til andre.
Tjeneren kunne ikke et ord dansk
Pizzaen var rigtig god.
Men tjeneren talte kun engelsk. Hun kunne ikke engang basale ord som tak, værsgo og kort. OG hun undskyldte ikke, at hun desværre ikke kunne dansk. Den holdning ødelagde noget af oplevelsen.
Jeg tog chancen efter at have set…
Jeg ringede på forhold og fortalte at min datter sidder i kørestol, hvilket de synes var rigtigt rart at vide.
Da vi kom derind fik vi et bord tæt på udgangen så det var nemt for os og andre at komme ind og ud.
Tænker personen der har skrevet at de ikke tager imod handicappet har haft en dårlig dag.
Vi havde en dejlig oplevelse og vil til hver en tid vælge at spise der, både grundet det søde personale og det dejlige mad
Hos L’angelo er ikke alle velkommen.
Bordet var reserveret til ni personer.
Selskabet var begyndt at ankomme - En af gæsterne, gangbesværet pga. sclerose men endnu ikke mentalt klar til elektrisk kørestol ankommer i sin lille smarte vogn (fylder mindre end en kørestol).. Gæsten bliver stoppet i døren af en medarbejder fra L’angelo. Gæsten bliver gjort opmærksom på, at hos L’angelo tillader de ikke at man medtager hjælpemidler, i dette tilfælde en “kørestol/vogn” i restauranten.
MÅSKE, hvis restauranten havde været fyldt af gæster, kunne denne holdning have givet mening MEN der sad fire andre gæster i hele restauranten.
Da der blev spurgt til, om der ikke var adgang for gangbesværet handicappet samt hjælpemidler var svaret Nej og at det var en regel L’angelo havde.
Sådan en regel og mangle på medmenneskelighed skal man lede længe efter…
Jeg vælger at henvise til:
FN’s konvention om
Rettigheder for personer med handicap.
Samt Retsinformation / Bekendtgørelse af lov om forbud mod forskelsbehandling på grund af handicap. LBK nr 1071 af 10/08/2023
Vi fandt en anden Italiensk restaurant i Vejle by hvor vi alle ni var velkommen.
Mvh. En tidligere kunde
Virkelig behandling medarbejdere. Og go mad
Kom som et stort selvskabt. Og ikke bestilt bord på forhånd. Men fik plads. Næsten med det samme.
Chokerende oplevelse af virkelig dårlig…
De søde unge spørger flere gange til maden og jeg svarer- desværre for fed..
Ved betaling tænder kokken/ ejeren helt af da jeg spørger til rabat..
Jeg betaler og vil ikke komme mere…
Ejeren er meget flabet og siger - godt du/ i ikke kommer mere..
Meget lækker mad med fine råvarer
Meget lækker mad med fine råvarer
Stort udvalg i alle prisklasser
Lyse lokaler og mulighed for at spise ude.
Lækker butik med salg af deres italienske råvarer pasta, olier, parmesan mm lige overfor
Jeg er kommet på denne restaurant…
Jeg er kommet på denne restaurant rigtig meget, gennem de mange år.
De har tidligere haft en god og flexibel service, og var de var til for kunden.
Nu er der ingen flexibilitet, kun svæversynethed. Det er ærgerligt at man har valgt denne retning og det er slet, slet ikke syditaliensk stil fra Napoli og omegn.
“Get back to your roots Guido” og få flexibiliteten tilbage i din forretning og blandt dine medarbejdere.
Mvh
En tidligere god kunde
Carsten

Antwort von L'angolo Italiano
Efter at bliver overfaldet på Google
Efter at bliver overfaldet på Google, tænker jeg det er på sin plads at bruge lidt tid på at informere folk om ejeren af restauranten og den lave kvalitet af maden.
Ejer tror man kan tal til folk som det passer ham, men det havde nok ikke været et problem hvis han ellers kunne finde ud af at lave mad.
Pizzaerne var slatne brændte og alligevel rå. Hvis man ikke kan finde ud af at lave en pizza så skulle man ikke kalde sig kok.
Ejeren mega ubehagelig og forstår ikke at håndtere kritik, det er bare kunderne der er nogle idioter.
Total lækker selskabsmenu 🇮🇹
Vi fik restaurantens selskabsmenu til vores kobberbryllup! Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse 👌🇮🇹
Alle vores gæster roste maden - perfekt anretning og tilberedning!
Behagelig og nem kommunikation undervejs i forberedelserne - og timingen passede perfekt i løbet af aftenen.
TAK - kæmpe anbefaling til fester!
Rå pasta og flabet kommentar
Rå pasta og flabet kommentar!
Vi bestilte 3x pasta carbonara. Under kogt pasta og alt for stærkt ost (stod inden steder) Resultere i at min datter ikke kan lide maden (som ikke er kræsen) Spørger om de har en lille skål kødsovs, har de ikke hun kan få noget brød. Vi skyndte os og spise færdig, så vi kunne komme ud og finde noget andet mad til min datter.
Skriver en tilbagemelding i en mail de selv sender dagen efter. For denne tilbagemelding af ejeren..
Bliv dog sgu hjem næste gang .
Og nej ,dit barn som skreg HELT VILDT kunne ikke får KØDSOVS ( Som hedder faktisk BOLOGNESE sauce ), fordi ,DEN ER IKKE PÅ MENU .
Så istedet for forkæle for meget dit barn ,prøv og lære hende noget.
Og nej CARBONARA var kogt perfekt.
Det står på menukort på dansk at ci koger den" al dente "
Hvis du er vant til at koge din pasta 25 dage ,er dit problem
Hold dig væk fra gode spisesteder.
Tag på McDonald næste gang .
Mvh Guido
Ejeren!!!!!
Så flabet og ubehøvlet. Hold da op. Mangel på god service. Og som slet ikke skal kommenter på min opdragelse af min datter. Hun sad så fint, råbte lidt fordi hun var sulten..
Hold jer væk derfra.
Rigtig fint
Maden smagte godt og servetrisen var fin. Alt i alt rigtig fin oplevelse.
Firma-sommerfest.
Det er muligt at L'angolo Italiano laver ægte italiensk mad. Men når man siger ja tak til at huse en firma-sommerfest med ca. 70 mennesker - samtidig med at restauranten er åben - skal man godt nok have bedre styr på at have nok personale til at betjene alle de mennesker.
Vi ankom kl. 18, det var ca. 25 grader og sol udenfor, og da klokken var 19.20 havde det sidste hjørne af selskabet endnu ikke fået så meget som et glas vand.
Maden blev ikke præsenteret, de unge piger havde ikke styr på, hvad der var inkluderet i vores kuvertpris af drikkevarer, så de forskellige borde fik forskellige beskeder.
Forretten var tapas, men på trods af flere høflige anmodninger gik der ca. 30 min. til det var sat på bordet til vi fik brød til. Og sådan fortsatte det...
Kan absolut ikke anbefale stedet til et større selskab.
Det var en dårlig oplevelse med …
Det var en dårlig oplevelse med restaurant L'Angolo Italiano i går aftes . Den kan ikke anbefales 🥴
Jeg bestilte en skaldyrs middag og efter menukortet skulle det være med Laks, torsk, muslinger, blæksprutte, skaldyr, cherry tomater .
Der var ingen blæksprutte og skaldyr . Retten bestod af et stykke udkogt laks og et stykke kogt torsk, 3 stk jomfruhummer hoveder og så var der 3 hjertemuslinger og 1 blåmusling samt 3 rejer og det lå i en dyb tallerken med en del suppe af afkog af fisken jomfruhummer hovederne tilsat lidt krydderurter .
Det var den dårligste skaldyrs ret jeg nogensinde har fået . Den kunne jeg have lavede meget bedre hjemme.
Det var heller ikke for godt med det pasta de andre fik
Den restaurant kan ikke anbefales med mindre man vil have pizza for de så godt ud .
Hvordan de så smager er mig uvist .
Der var også meget støj fra de andre gæster i form af højlydt snak . Der var også et stort selskab i baglokalet og der var stemningen meget stor.
Det var ikke hyggeligt når man skulle have en lille intim fødselsdagsmiddag for 5 personer .
2 x "rå" pasta i en carbonàra?
Rå pasta i en carbonàra. Et frokostbesøg der på alle måder(dog venlige betjening fra de unge) var et skræk eksempel på dårlig opførsel. Vi bestilte to gange spagetti carbonára. Der blev serveret efter 10 min. Ud over en speciel sødelig smag og duft var pasta'en kun let kogt. Disse blev returneret til køkkenet, der med en noget kedelig attitude fik signaleret at vi ikke var velkomne. Efter 3-4 min kom vores tallerkner retur. Retten var selvsagt ikke blevet bedre, da det ikke er mulige at koge denne pasta aldente i kød og fløde. Ikke på 4 min. Jeg afleverede vores tallerkner ved disken og takkede nej til måltidet. Det blev 400,- med to vand. Ingen kontakt til den fornærmede "kok" og en ung pige der måtte tage reklamationen. Der kommer vi ikke igen.
Ikke godt nok til prisen - slet ikke tapas.
Vi fik den største tapas anretning, og det blev ikke rigtig spist: Kedelig omgang, og grøntsagerne var bestemt ikke indbydende. “Varm ret” var heller ikke indbydende eller smagte.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.