Uprofesjonell virksomhet uten evne til dialog hverken med sine leverandører eller kunder. De leverte aldri bestillingen min som jeg ventet på i over 4 måneder. Jeg bestilte Fjordfiesta spisestuestoler... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Mehr ansehen
Mottok et trillebord som var skjevt og hadde flere feil og mangler. To dager etter reklamasjonsskjema var innsendt fikk jeg et hyggelig svar hvor jeg kunne velge mellom nytt bord eller å heve kjøpet... Mehr ansehen
Varen var fin og prisen var rimeligere enn i andre butikker, men det tok dobbelt så lang tid å levere som først forespeilet (2 måneder i stedet for en). Jeg fikk varsel om forsinkelse rett før ventet... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Fachhandel für Küchenbedarf
- Wohnmöbelgeschäft
Über Länna Møbler NO
Vom Unternehmen geschrieben
Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Leveringstid gikk fra 3-4 uker til over 18
Leveringstid gikk fra noen uker til over 18, uten nevneverdig oppfølging eller kundeservice (noe vi selv måtte oppsøke for oppklaring og informasjon)
Handelen var smertefri men leveransen…
Handelen var smertefri men leveransen var ikke likedan. Mangelfull informasjon om leveransene og i tillegg var den tre timer sen.
Jeg bestilte to missionihome håndklær…
Jeg bestilte to missionihome håndklær for to uker side og har fortsatt ikke fått de tilsendt. Jeg har fått kvittering på at de er betalt. Har prøvd og sendt Mail til Länna Møbler men ikke fått svar.
Har fått svar og er lovt at bestillingen min kommer i uke 20😊

Veldig dyr retur!
Kjøpte en vare til 1000 kr og til min store overraskelse kostet returen 500 kr. Dette kom ikke tydelig fram ved kjøp. Føler seg jo litt lurt…forsøkte snakke med kundeservice, dessverre null forståelse eller pragmatikk. Så merk at returkostnaden er den samme uavhengig av hva man kjøper! Greit å vite om før man handler:-)

Reklamasjon på sofa
Jeg fikk sofa levert fra Länna med fabrikasjonsfeil, og de følger ikke opp ved reklamasjon. Nå har det gått flere uker uten at de har kommet med en løsning. De står heller ikke inne for prismatchen de tilbyr, men avviser matchen når de ikke tjener penger på det...

Jeg ventet over 3 mnd på levering
Jeg ventet over 3 mnd på levering. Jeg måtte selv følge opp alle forsinkelser i denne perioden for å få oversikt over status.

Antwort von Länna Møbler NO
Et bord fra Carl Hansen & søn ble…
Et bord fra Carl Hansen & søn ble levert med en feil mutter slik at det fjerde bordbeinet ikke kunne skrues på. Masse diskusjon før de gikk med på å sende en riktig mutter. Bordet ble liggende på gulvet halvveis utpakket i over 2 uker før vi fikk tilsendt ny mutter. Altfor dårlig kvalitetskontroll i utgangspunktet, og treg feilretting fra Carl Hansen. Lanna sin kundesupport var hjelpsom.

Antwort von Länna Møbler NO
God informasjon og kommunikasjon og…
God informasjon og kommunikasjon og ikke minst er vi strålende fornøyd med produktet som vi kjøpte.
Kjapp og enkel leveranse
Kjapp og enkel leveranse - rett til døren. Veldig fornøyd med hyllen!
God informasjon underveis og nydelige…
God informasjon underveis og nydelige stoler til en god pris.
Bombarderes med reklame-sms’er som du ikke klarer å stoppe
Bombarderes med reklame-SMSer selv om jeg har forsøkt å stoppe slik reklame mange ganger. Nettbutikken selv er helt ok
Edit etter svar/respons fra Lanna: De svarer raskt og konstruktivt på e-post og her, noe som tyder på at de tar tilbakemeldingen seriøst. Kundeservicen nå og tidligere er bra. Jeg oppgraderer derfor antall stjerner.

Antwort von Länna Møbler NO
God service og veldig fine produkter
Skulle vært tydeligere bilde av lampen. Vanskelig retur.
Misvisende bilde av lampen. Jeg så desverre ikke at ledningen var rutete og sa i fra at jeg ville returnere med en gang jeg åpnet pakken. Da begynte problemene. Enorm innpakning. Tok like stor plass som et juletre i stua (60 x 80 cm pappsokkel og 140 cm høy pakke.) Umulig for meg å bære til nærmeste postkontor. Da betaler man nesten 500,- for å få returnert den. Hadde jeg visst at den var pakket så uhåndterlig ville jeg ikke kjøpt den. Rask kundeservice.

Antwort von Länna Møbler NO
Rask levering og produkt som forventet
Rask levering og god service
Har bestilt fra Länna to ganger, og har vært fornøyd med både service og produkt.
Veldig bra utvalg av brands og…
Veldig bra utvalg av brands og sortiment .
Rask og oversiktlig side og betalings løsning :-)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.