Naar aanleiding van het feit dat mijn hoorapparaten 1 jaar oud zijn, had ik een uitnodiging gekregen om langs te gaan voor een gratis onderhoud en controle van mijn gehoor. Ik zou tevens een geschenk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een zeeeer vriendelijke juffrouw die me spontaan aanbood om een volledige update te doen van mijn hoorapparaten. Iets waarvoor ik helemaal geen afspraak gemaakt had. Deze bediende vind ik een toppertj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kort op aspraak kunnen gaan wanneer je werkt van smorgens tot s avonds is dit niet al te gemakkelijk,correct op tijd qua afspraak personeel zeer vriendelijk en probleem verholpen waarvoor dank
Unternehmen hat geantwortet
Zeer behulpzaam en vriendelijk, de leuze klopt dat ze alle oren blij maken! Alsook het studentje is heel vriendelijk! Bedankt voor de superservice!
Unternehmen hat geantwortet
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Diksmuidestraat 17, 8900, Ieper, West-Vlaanderen, Belgien

Antwort von Lapperre - Ieper
Ga bij Lapperre en doe je oren testen en hoortoestel regelen, alles gebeurt op een vriendelijke en aangename manier.

Antwort von Lapperre - Ieper
Ik ben er altijd goed ontvangen geweest. Er is daar elke dag iemand bereikbaar. Als er iets is mag ik altijd bellen of langsgaan.

Antwort von Lapperre - Ieper
heel vriendelijke en correcte hulp, zoals gebruikelijk

Antwort von Lapperre - Ieper
Zeer behulpzaam en vriendelijk, de leuze klopt dat ze alle oren blij maken!
Alsook het studentje is heel vriendelijk!
Bedankt voor de superservice!

Antwort von Lapperre - Ieper
Vlugge service en goede uitleg, Greet een top medewerkster!

Antwort von Lapperre - Ieper
Ik mocht heel vlug langskomen. Heel vriendelijk. Alles gedaan om mij te verhelpen.Super kontent

Antwort von Lapperre - Ieper
Er wordt zeer goed geluisterd, met geduld uitleg gegeven en prima materiaal gegeven!
Een schitterend team

Antwort von Lapperre - Ieper
Wanneer je met een firmawagen rijdt mag je jezelf aan de snelheid houden en niet als een gek gaan rijden en iedereen de pas afsnijden of rechts voorbijgaan. Vertrek vroeger naar je winkel in Ieper. 2-RU

Antwort von Lapperre - Ieper
Heel goede service en vooral goeie aanpassingen aan mijn hoortoestellen.
Zeer bekwame audioloog

Antwort von Lapperre - Ieper
De afspraak tussen het callcenter in Mechelen en uw filiaal in Ieper werdt afgewimpeld als niet bestaande.Dus wij hebben gewoon voor niets naar dat filiaal geweest

Antwort von Lapperre - Ieper
Ik kreeg onmiddellijk een reservetoestel. De medewerkster heeft me vriendelijk en goed geïnformeerd over de verdere gang van zaken en bij de afgifte van het herstelde apparaat alles ivm mijn iPhone op punt gesteld

Antwort von Lapperre - Ieper
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.