Lapperre - Lommel Bewertungen 42

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Norbert Neeckxlaan 21, 3920 Lommel, Limburg, BE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kristien is een warme en vriendelijke vrouw. Direct een oplossing,en staat altijd klaar om te helpen!! Kristien vermeeren lapperre lommel TOP!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en correcte service. Luisterend oor voor je ervaringen of problemen met het hoorapparaat. Vlotte aanpassing van apparaat in functie van je ervaring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als ik problemen heb kan ik altijd bij audicien Kristien terecht. Heel vriendelijke ontvangst, steeds met een leuke babbel.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We werden heel goed geholpen door Kristien ,ze staat steeds klaar voor ons te helpen 🥰

1. Hörgeräte-Reparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Norbert Neeckxlaan 21, 3920, Lommel, Limburg, Belgien

1 Stern

Snelle en correcte service

10. Jänner 2026

Antwort von Lapperre - Lommel

Geweldig om te lezen! Hartelijk bedankt voor je fijne feedback Jan!
Mvg
Lapperre

Vriendelijk en behulpzaam altijd

Vriendelijk en behulpzaam altijd
zeer vakkundige uitleg en in nood vlot verder geholpen zonder lange wachttijden

11. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Hartelijk bedankt voor je fijne feedback Maria! We waarderen dit enorm.
Mvg
Lapperre

goede service

goede uitleg en service

4. November 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Heel fijn om te lezen Francois. We staan altijd klaar met een glimlach en goede service. Bedankt voor je reactie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoorappparaten prima gereinigd en…

Hoorappparaten prima gereinigd en instellingen getest. Programma afstellingen L en R hoorapparen op nieuwe gsm geinstalleerd en bediening uitgelegd. Zeer correcte ontvangst.

15. Oktober 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Fijn dat het allemaal goed verliep en je onze begeleiding waardeerde. Dankjewel Lutgarde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel vriendelijk en duidelijke uitleg op mijn vragen!

Vriendelijk ontvangen en goede informatie gekregen op al mijn vragen .
Ook snel geholpen.

4. Oktober 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Wat fijn dat we u vriendelijk hebben mogen ontvangen en uw vragen goed hebben kunnen beantwoorden, Mia. We zijn blij met uw positieve feedback en de vlotte hulpverlening!

Goed geholpen.

10. September 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent Henri. Bedankt voor je reactie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd zeer behulpzaam en goede…

Altijd zeer behulpzaam en goede professionele uitleg.

9. August 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Fijn om te horen dat u onze professionele uitleg en behulpzaamheid waardeert. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Professionele hulp

7. Juni 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Wat fijn dat je altijd bij ons terecht kunt en de vriendelijke ontvangst waardeert. We zijn blij met je positieve feedback en de leuke gesprekken!

Rustige en goede ondersteuning

Rustige en goede ondersteuning. vriendelijk personeel... zij heeft tijd voor de client.

27. Mai 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Fijn om te horen dat u onze rustige en goede ondersteuning waardeert. We zijn blij met uw vriendelijke woorden over onze medewerkers. Dank u wel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede opvolging vanuit het hoorcentrum in Lommel

Goede opvolging van mevrouw in Lommel, juiste inschatting van een kleine aanpassing aan het apparaat.

29. April 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen in Lommel. Het is fijn om te weten dat onze medewerkers je goed hebben geholpen met de aanpassing aan je apparaat.

👍👍👍👍👍

Goede, vriendelijke bediening. Zeer tevreden.

17. April 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.

Correcte

Correcte , deskundige en hulpzame oplossing voor mijn hoorproblemen

10. April 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de oplossing die we voor uw hoorproblemen hebben geboden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

👍Service

Goede service, uitleg en behulpzaam

15. März 2025

Antwort von Lapperre - Lommel

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden was over de service.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr