Lapperre - Schilde Bewertungen 42

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Turnhoutsebaan 256, 2970 Schilde, Antwerpen, BE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Heb mijn hoorapparaat reeds 2 jaar!! Steeds problemen praktisch nooit gedragen, nu sinds gister heel tevreden de 2 dames hebben mij top geholpen van morgen app.aangedaan Toppie Een raad laat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nous avons eu un excellent rendez-vous pour mon Mari Benoît de Borrekens. Grande Compétence de l'Audioprothésiste et aussi beaucoup de gentillesse , ce qui est très important . Le problème : c'est l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte ontvangst. Veel aandacht voor detail. Zeer bereidwillig en toch niet opdringerig. Ben op alle gebied tevreden. Ik hoop dat het voor iedereen ook zo mag verlopen. Alsook in de toekomst voo... Mehr ansehen

1. Hörgeräte-Reparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Turnhoutsebaan 256, 2970, Schilde, Antwerpen, Belgien

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Correcte service

Je mag steeds binnengaan zonder afspraak en er wordt voor een oplossing gezorgd

24. Februar 2026

Antwort von Lapperre - Schilde

Hallo, wij vinden het heel fijn om positieve feedback te ontvangen van onze klanten. Bedankt voor je positieve score.

Zeer goede service!

Ontvangst, uitleg & service zijn prima!

10. Februar 2026

Antwort von Lapperre - Schilde

Blij dat alles naar wens verliep, dat horen we graag! Bedankt voor je feedback, Eric!
Mvg,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de vijf jaren garantie zijn voorbij

de vijf jaren garantie zijn voorbij , maar altijd tevreden geweest over de hulp en bijstand !

13. Jänner 2026

Antwort von Lapperre - Schilde

Wat fijn om te lezen Ludo. Leuk om te horen dat je tevreden terugkijkt op die vijf jaar 😊
Dankjewel voor je reactie!
Mvg,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De auditien heeft de nodige testen…Aanpassingen

De auditien heeft de nodige testen gedaa en de nodige instellingen gedaan. Het probleem waarmee ik al jaren zit nl. in sommige gevallen gaat het volume plotseling omhoog gedurende +/- 15 sec tot 30sec en nadien terug normaal.Dit is nog altijd niet opgelost !

30. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Het spijt ons te horen dat het probleem met het volume nog niet is opgelost. We waarderen uw feedback en zullen dit verder onderzoeken om een oplossing te vinden. Bedankt voor de eerlijke feedback Ludovicus!

Prima service

De auditien heeft haar best gedaan om mijn speciale wensen ivm mijn hoor ervaring zo goed mogelijk te benaderen. Ook heel erg vriendelijk.

19. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Bedankt,om je geweldige beoordeling met ons te delen.

Perfecte behandeling

Perfecte behandeling: afstellen van mijn apparaat !!
Dit gebeurde in Schilde !!
Vriendelijk onthaal !!!

12. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent! Hartelijk bedankt Theo!

vriendelijke

vriendelijke, behulpzame uitleg, niet lang moeten wachten, vlot, super!

3. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Dank je wel voor je reactie Dianne, leuk om te horen dat alles naar wens was! Daar doen we het voor.

Geduldig

Geduldig, vriendelijk, goede uitleg, bereid te luisteren naar problemen

29. November 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Super om te horen dat je tevreden bent met de geduldige en vriendelijke aanpak! Dankjewel Simonne!

onthaal

Vlotte snelle, begripvolle en heel vriendelijke bediening
rita

4. Dezember 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Bedankt Rita! Tof om te horen dat je tevreden bent met de snelle en vriendelijke service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was duidelijk en ik hoor…

Alles was duidelijk en ik hoor merkelijk beter.
Je voelt dat er zorg en aandacht wordt besteed aan wat je vraagt en dat er naar een oplossing wordt gewerkt.

28. November 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Fantastisch om te horen! Heel fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je complimenten Hermande. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was daar als begeleider voor mijn…

Ik was daar als begeleider voor mijn client. Nadat ze niet was gebracht door het woonzorgcentrum hebben ze me toch heel goed verder geholpen. Zeer behulpzaam!!!!

9. September 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Dank je wel voor je mooie review Maria!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nous avons eu un excellent rendez-vous…

Le problème : c'est le stationnement à Schilde

12. September 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Heureux d'apprendre que l'expérience de Benoît a été excellente grâce aux services de notre audioprothésiste. Nous vous remercions pour votre avis positif. En esperent que la stationement à Schilde s'ameliorera. Bàt, Lapperre

Altijd vriendelijke ontvangst

Altijd vriendelijke ontvangst. En goed geregeld.
Ik voel me heel op mijn gemak. En het belangrijkste, goede hoortoestelletjes!

6. August 2025

Antwort von Lapperre - Schilde

Bedankt voor je positieve ervaring Hoeben!
Lapperre

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr